Hae
Purkkisirkus

Glossybox marraskuu – Merry Metallics

Marraskuu lähenee loppuaan ja Postin lakko senkun jatkuu. Sain vihdoin ja viimein käsiini marraskuun Glossyboxin. Glossybox oli ensin tulossa normaalisti Postin kautta, mutta he vetivät boksit takaisin varastolle ja lähettivät Postnordin kautta lähimpään noutopisteeseen. Marraskuussa teemana on lähestyvä juhlakausi. Boksi sisältää teeman mukaisia tuotteita, joilla saat loihdittua itsellesi upean juhlalookin. Jos Glossybox kiinnostaa, niin voit tutustua siihen tarkemmin täältä.

Glossybox

Mavy Velvet Hydro Matte Lipstick (15€/3,8g)

Tämä brändi on minulle ihan vieras. Kyseessä on mattahuulipuna, jonka sain sävyssä Tulip. Upea kullanvärinen hylsy näyttää muotoilultaan ihan luodilta! Huulipunan E-vitamiinikoostumus auttaa pitämään huulet kosteutettuna. Väri on pigmenttinen ja kestävä. Tämä sävy on rusehtava nude, jota kyllä testaan mielelläni. Tuotteen saimme täysikokoisena.

Steve Laurant Rose Gold Loose Powder Pigment (16€/1,5g)

Teeman mukaiset metalliset sävyt jatkuvat pakkauksissa. Tämäkin merkki on minulle vieras. Kiva, kun tulee ihan uusia tuotteita testiin! Söpö ruusukultainen purkki sisältää sävytettyä irtopuuteria. Tämä on siis kaunis ruusukullan sävyinen korostuspuuteri. Mielestäni tämä ei ole liian hehkuva ja överi vaan tosi kaunis vaikka juurikin pikkujouluihin. Saimme tästä tuon söpön 1,5g purkin.

Got2B Glued Blasting Freeze Spray (6€/300ml)

Juhlissa meikin lisäksi myös hiukset ovat suuressa osassa ja niiden haluaa pysyvän kunnossa koko juhlan ajan. Boksista tullut hiuskiinne takaa äärimmäistä pitoa (pitotaso 6). Kiinne tuoksuu vihreän teen ja limen raikkaalta yhdistelmältä. Tätä täytyy kyllä testata. Saimme tämän 100ml matkakoossa.

Glossybox

STYLondon 9 Colour Eyeshadow Palette (11€/kpl)

Boksista löytyi myös todella kiva pieni luomiväripaletti! Paletti on Eaton Square ja siinä on just mun näkösiä sävyjä. Maanläheisiä pronssinsävyjä sekä voimakkaita viininpunaisia. Sävyistä 2 on mattaisia ja muut hohtavia. Näistä sävyistä olen innoissani! Minipaletti on helppo ottaa mukaan vaikka reissuun.

Emite Make Up Eye Shadow Brush (23€/kpl)

Viimeisenä muttei vähäisimpänä boksista löytyi häivytyssivellin. Laadukkaanoloinen sivellin on ihanan pehmeä. Sivellinosa on aika iso, joten tällä voi varmasti laittaa myös korostustuotteita hyvin. Ilman muuta otan tämän joukon jatkoksi ja aion kyllä kokeilla miten toimii mulla.

Tässä oli vuoden toiseksi viimeinen Glossybox! Sisältö sopi hyvin annettuun teemaan. Vaikka tällä kertaa sisältä ei löytynyt yhtään ihonhoitotuotetta, olen silti tyytyväinen tuotteisiin. Kaikki olivat reilunkokoisia eikä mukana ollut turhia ilmaisnäytteitä. Myös itse boksi oli saanut kauniin metallinhohtoisen ilmeen! Odotan jo innolla joulukuun boksia!!

Jos haluat saada itsellesi tai lahjaksi tämän ihana kosmetiikkaboksin, niin saat sen nyt hieman edullisemmin! Tilaamalla tästä linkistä saat ensimmäisestä boksista -20% alennusta!! Tämä on ihana yllätys vaikka joululahjaksi.

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Glossybox lokakuu – Day & Night

Glossybox syyskuu – Beauty School

11 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Pohdiskelin tässä, että pitäisikö Glossyboxin Black Friday edut hyödyntää ja tilata boxi itselle, kutkuttaisi kovasti 😀

  2. Henna kirjoitti:

    Glossyboksi on itselle täysin tuntematon, mutta tämän paketin perusteella vaikuttaa kyllä todella hyvältä 🙂

  3. Sini kirjoitti:

    Oi vitsi mikä sisältö, jokaista tuotetta ois kyllä mielenkiintoista testata! Olin jo ihan myyty tuolle korostuspuuterille kuvan perusteella, mutta tuo paletti vielä kruunasi kyllä tuon sisällön! *.*

  4. Eveliina kirjoitti:

    Tälläiset kauneusboksit ovat kyllä luksusta.

  5. Diiskuneiti kirjoitti:

    Onpas kaunis ja jouluinen kosmetiikkaboksi 🙂

  6. Korppi. kirjoitti:

    Olisipa ollut silverglitteriä eikä kultapainoitteista. Frozen tyyliin jotain ihanaa. En käytä ällön keltaisia kultakorujakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *