Hae
Purkkisirkus

Too Faced saatavilla nyt Lookfantasticilta!!!

*Sisältää mainoslinkkejä

Too Faced on yksi suosituimmista ulkomailla myydyistä meikkisarjoista. Monet suomalaiset ovat tuskailleet, koska merkin saatavuus on ollut huono täällä Suomessa. Joistain ulkolaisista verkkokaupoista sitä on saanut, mutta nyt asiaan tulee enemmän helpotusta. Too Faced on nimittäin nyt saatavilla *Lookfantasticilla! Tämä on kyllä huippu uutinen!

Ostin itse viime vuonna Tukholmasta ekat merkin tuotteet ja ihastuin. Nyt niitä saa helposti tilattua kotiin. Lookfantasticilla on suomalaiset verkkosivut ja hinnat ovat euroissa, joten shoppailu on todella helppoa.

Oma suosikkini on Tukholmasta ostamani highlighter, jota ei ainakaan nyt ole Lookfantasticin valikoimassa. En tiedä laajentuuko valikoima jossain vaiheessa. Ostin Tukholmasta myös paljon kehutun *Better Than Sex -ripsarin, joka on kyllä hehkutuksen arvoinen. Se myös löytyy Lookfantasticilta, joten kannattaa kokeilla. Saatavilla on myös vedenkestävä versio!

Saatavilla olevasta valikoimasta minua kiinnostaa kasvotuotteista *Born This Way-meikkivoide, *Papa Don’t Peach-poskipuna sekä *Soleil Bronzer Milk Chocolate. Lisäksi meinasin jo Tukholmasta ostaa jonkun ihanista suklaisista luomiväripaleteista. Paleteista kiinnostaa myös *Sweet Peach, jossa on tosi kivja sävyjä. Voi olla, että joudun tämän kotiuttamaan.

Huulituotteista kiinnostaa *Natural Nude Lipstick sekä *Melted Matte Lip Stain. Kaikki saatavilla olevat huulituotteet näet *täältä. Tosi kiva valikoima on saatavilla. Luulen, että valikoima tuosta vielä laajenee, mutta näissä on jo ihan kivasti valinnanvaraa.

Kuvat: LF

Onko Too Faced tuttu ja aiotko poimia tuotteita ostoskoriin?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Ostokseni Nordicfeel -verkkokaupasta

Kiinnostavimmat kauneusboksit

 

8 kommenttia

 1. Rakkaudella Henna kirjoitti:

  Ooh siis tämänkö merkin tuo ripsari on! Kiitos tiedosta!

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Vain parin tuotteen verran, mutta nyt kun saatavuus on parempaa niin tulee varmaan tarkemmin tuotteisiin jatkossa tutustuttua 🙂

 3. NelliL kirjoitti:

  Suloisia juttuja ja rasiat kauniita, tyttömäisiä 🙂

 4. Mari kirjoitti:

  Too Faced on yksi mun lemppari brändeistä ja tää oli kyllä ehdottomasti hyvä uutinen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.