Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Florence by Mills – Nuorekasta ihonhoitoa

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda
*Sisältää mainoslinkkejä

Florence by Mills tuo kivaa leikkisyyttä ihonhoitoon. Ihonhoito ei muutenkaan saisi olla liian vakavaa, joten leikkisät tuotteet ja pirteät pakkaukset tuovat rentoutta tekemiseen entisestään. En ole itse aikaisemmin testannut brändin tuotteita, joten oli kiva saada uusia tuotteita testiin.

20230507_123727

Florence by Mills

Brändin takana on brittiläinen näyttelijä ja tuottaja Millie Bobby Brown, joka on tunnettu mm. Elevenin roolista sarjassa Stranger Things. Hän on nimennyt brändin isoäitinsä mukaan, joka rakasti kauneutta. Tuoteperheeseen kuuluu ihonohoitotuotteiden lisäksi meikkejä ja hiustuotteita. Tuotteet kuuluvat ”Clean Beauty”- kategoriaan eli ne eivät sisällä ainesosia, joiden he uskovat vahingoittavan ympäristöä tai ihmisiä. Tuotteet sisältävät tutkitusti tehokkaita ainesosia, jotka ovat hyväksi myös ympäristölle. Tuotteet ovat vegaanisia.

Floating Under The Eyes Under Eye patches

Lähdetään liikkeelle mun omasta suosikista eli silmänalusnaamioista. Olen kokeillut kymmeniä silmänalusnaamioita ja nämä kyllä yllättivät hyvyydellään! Laput sisältävät kofeiini-, vihreä tee- ja kaktusuutteita, jotka virkistävät, kosteuttavat ja vähentävät silmänympärysalueen turvotusta.

20230507_122232

Itse laput ovat todella söpöt pilvenmuotoiset geelilaput, jotka eivät ole liian paksut. Laput ovat ohuet ja taipuisat, joten ne saa hyvin aseteltua silmän alle. Lapun muoto on todella onnistunut. Ne eivät myöskään lähde valumaan vaan pysyvät hyvin paikoillaan! Jos olet kiinnostunut hyvistä virkistävistä silmänalusnaamioista, niin kurkkaa nämä! Tuotteeseen voit tutustua tarkemmin *täältä.

20230507_123852

Hit the Reset Moisturizing Mask Pearls

Seuraava tuote tuo juuri sitä leikkisyyttä ihonohoitoon! Kasvonaamiot ovat mun suosikkeja ja tässä on tosi hauska tuote, jossa naamio on kosteina helminä. En ole ennen tämänkaltaista tuotetta kokeillut. Jos ihosi tuntuu siis talven jälkeen kuivalta tai väsyneeltä, niin tällä naamiolla buustaat ihosi uudelle tasolle.

20230507_124130

Naamiohelmet sisältävät niasiiniamidia ja hyaluronihappoa, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa. Aprikoosinsiemenöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa ja karitevoi lukitsee kosteuden iholle. Yhteen naamioon tarvitset 2 kpl helmiä, jotka murskaat sormien välissä ja levität naamion kasvoille. Anna vaikuttaa 15 min tai yön yli, jos käytän yönaamiona. Tätä naamiota kannattaa kyllä kokeilla ja tämä on myös hauska lahjaidea! Tutustu tuotteeseen tarkemmin *täältä.

20230507_123005

Head to Toe Hydration Kit

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä on tosi kiva kosteuttava setti. Tällä setillä pääsee tutustumaan brändin tuotteisiin helposti. Setti sisältää nimensä mukaisesti kosteuttavia tuotteita niin hiuksille, vartalolle kuin kasvoillekin. Itse tykkään usein ostaa uudelta brändiltä tämänkaltaisen setin, jossa voi helposti testata tuotteita laajemmin.

20230507_123959

Tämä kosteuttava setti sisältää:

Tosi kiva setti, jossa on reilunkokoiset tuotteet! Kasvovoiteen erikoisuutena on sinivalosuojaus, joka on tärkeä nykypäivänä älylaitteita käyttäessä. Voiteen koostumus on ohut, joka sopii hyvin tulevaan kesään! Huulivoide tuntuu hyvältä huulilla eikä tahmaa. Jättää kivan kiillon huuliin.

20230507_123752

Vartalovoide tuoksuu kookokselta (jes!) ja on koostumukseltaan hyvin imeytyvä eikä liian paksu. Kuitenkin selkeästi voidemainen. Hiusnaamio tuoksuu tosi ihanalle ja jättää hiukset pehmeiksi sekä helposti selvitettäväksi. Näin pitkähiuksisena ei hiusnaamioita voi olla liikaa!

Florence by Mills on ilmeisesti suunnattu nuorille aikuisille, mutta löysin joukosta ihan kaikille sopivia tuotteita. Saatavilla on myös runsaasti meikkejä, joihin voit tutustua *täältä. Kannattaa katsastaa myös Cocopandan *Super Hero Sale -alet, jossa tuotteita jopa -40% alella! Tarjous voimassa 9.5. asti.

 

LUE MYÖS:

Aurinkovoide suosikit x3

Kevään ihonhoitovinkit

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda

6 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    On tämä selvästi nuoren ja hyväkuntoisen ihon sarja. Mutta kivaa, että siinä on leikkisyyttä mukana. Pilvisilmäalulaput ovat tosi hauskoja. Löysin Cocopandan valikoimasta myös valaslappuja 😀.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Noi silmänaluslaput on kyllä ihanat ja huokuttaa testata noi toisiakin! 💜

  2. villananna kirjoitti:

    Mukavaa kun leikkisyyttä löytyy myös kosmetiikassa. Kivat nuo silmälaput.

  3. Petra kirjoitti:

    Vau nämä on tosi kiinnostavia heti purkkien ulkoasusta alkaen! 😀 tiedätkö löytyykö tätä mistään kaupasta, jossa voisi päästä ihastelemaan testereitä ennen ostopäätöstä? 🙂

    http://www.sangynalla.fi

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Kiva, kun on kiinnostavia! Yksi tuttu sanoi etsineensä näitä monista paikoista, mutta ei ole löytänyt. Joten epäilen ettei oo myymälöissä saatavilla.

  4. Sonja Suomela kirjoitti:

    On kyllä piristävää, kun löytyy tälläisiä tuotesarjoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *