Hae
Purkkisirkus

Kauneusbloggaajien Boksivaihtarit

Pääsin mukaan tosi kivaan juttuun, nimittäin joukko kosmetiikkabloggaajia päätti järjestää kosmetiikkaboksivaihtarit. Säännöt oli todella yksinkertaiset: Tehtiin kaksi ryhmää sen mukaan haluaako ostaa 30€ vai 50€ arvosta tuotteita. Osallistujat jaettiin pareihin ja vinkkien perusteella koottiin yllätysboksi omalle parille. Parit oli jaettu niin että se keneltä sain boksin oli eri kuin se kenelle lähetin itsekokoamani boksin. Boksin arvo oli myös sama eli sain saman arvoisen boksin kuin lähetin. Itse valitsin tuon 50€ boksin, joten minunkin piti koota sen arvosta tuotteita parilleni. Tämä kuulosti todella hauskalta ja boksia oli todella hauska koota. Sain pieniä vinkkejä mitä ei missään nimessä haluaisi sekä mitä toivoisi eniten. Myös itse annoin samanlaisia vinkkejä minun boksin kokoajalle. Minä kokosin boksin Mennen Tullen -blogin Fannille. Hän onkin jo kirjoittanut minun lähettämästä boksista, joten käy kurkkaamassa jos kiinnostaa mitä sain kasaan. Minulle boksin kokosi Huulipunamania -blogin Ida-Lotta. Ja ihanan boksin kyllä sain!

Sain todella täyden boksin kaikkea ihanaa! Ensimmäisenä silmiin osui Ritualsin Happy Buddha -suihkuvaahto. Näitä Ritualsin suihkuvaahtoja olen halunnut testata joten tosi kiva tuote. Happy Buddha on myös tuoksuna tosi kiva. Boksi sisälsi myös toisen suihkuvaahdon Mon Sunin Friday Foaming Bliss. Tämä merkki on minulle uusi, mutta tuoksu on hyvä ja innolla käytän myös tämän.

Seuraavaksi boksista löytyi hiusjuttuja. Hiuskiin jätettävät hoitoaineet ovat todella kivoja ja sain niitäkin kaksin kappalein. Uutena merkkinä tuli Unique Haircaren Leave-In Conditioner. Tämä merkki on luomusertifioitu. Tosi mielenkiintoista testata luomuhiustuotetta! Toinen hoitoaine oli tutumpi Schwartzkopfin Bonacure Moisture Kick. Olen tätä käyttänyt ennenkin ja tykkäsin.

Vinkkasin, että tykkään K-Beautysta ja sitä boksista ilokseni myös löytyi. Korealaiset vartalonhoitotuotteet ovat minulle vielä aika vieraita, joten oli ilo löytää boksista Etude Housen Milk Talk – suklaantuoksuinen suihkusaippua. Tuoksu on todella ihana! Ah! Toinen tuote Etude Houselta oli Every Month Cleansing Foam Red Wine. Tämä on siis kasvojen puhdistusvaahto. Etude House on vielä vähän vieraampi merkki kun sitä ei saa Suomeen kovin helposti muuten kuin eBayn kautta. Tämä on kyllä mielenkiintoinen testattava, koska tykkään kovasti korealaisita puhdistusvaahdoista. Lisäksi oli vielä Misshan Pure Source Pocket Pack Lotus Flower. Nämä on tosi kivoja tuotteita myös. Kyseessä on siis kasvokuorinta.

Koreakosmetiikkaa tuli myös sheet maskien muodossa. Nämä ilahduttaa aina ja nyt minulla onkin todella hyvät varastot sheet maskeja talven varalle. Boksista löytyi yhteensä 8 sheet maskia. Maskeja oli Tony Molylta 2 kpl, innisfreeltä 2 kpl, The Face Shopilta 2 kpl sekä 1 slice mask Kokostarilta ja 1 maski Misheltä. Tämä Mishe on ihan uusi merkki minulle ja lisäksi innisfreen ja The Face Shopin maskit ovat uusia tuttavuuksia vaikka merkeistä olen kyllä kuullut. Kivasti oli löytynyt minulle uusia maskeja!

Sheet maskien lisäksi sain vielä The Face Shopin Cherry Cherry Lips Modeling Gel Patchin. Tämä on siis huulille laitettava geelinaamio. Olen tämän tyyppisiä kokeillut ennenkin, mutta tämä kyseinen on uusi tuttavuus. Näillä saa ihanan pehmeät ja kosteutetut huulet. Viimeisenä ihonhoitotuotteena boksista löytyi Skyn Hydro Cool Firming Eyes Gels -silmänaluslaput. Nämä kiinteyttävät silmänympärysihoa sekä poistavat silmäpusseja. Tämä on myös minulle uusi merkki, mutta todella tarpeeseen tulevat!

Ihonhoitotuotteiden lisäksi boksissa oli vielä meikkijuttuja. Aloitetaan meikin pohjustustuotteesta eli primerista. Sain Kicksin Primer Sprayn. Olen käyttänyt vain levitettäviä primereita, joten kiva kokeilla tätä myös suihkemuodossa. Varsinaisia meikkejä sain kolme tuotetta. Pienestä meikkipussista löytyi Catricen MalaikaRaiss highlighter. Tämä voidemainen tuote on tosi kivantuntuinen ja siitä tulee kaunis hehku, kun kokeilin kämmenselälle. Sain highlighterin sävyssä c01 The Milky Way. Nappivalinta tälläiselle kalkkilaivan kapteenille! Toisena tuotteena oli Essencen All About Silky Matt -puuteri. Tykkään kovasti Essencestä, mutta tätä en ole aikaisemmin kokeillut. Kiva tuote ja käyttöön tulee. Sain myös toisen Essencen tuotteen nimittäin huulipunan. Olin toivonut nudepunaa ja sellainen sieltä löytyi. Puna on Colour Up! Shine On! sävyssä 04 Fudgesicle. Hyvä valinta!

Kaiken tämän päälle löysin boksista vielä toisen pienen meikkipussin, joka sisälsi kolme sivellintä! Sivellin valikoimani ei vielä ole kovin laaja, joten täydennykset ovat aina tervetulleita. Nämä ovat näppärän kokoisia myös matkalle mukaan otettavaksi. Todella kiva yllätys!

Tämä oli kyllä todella upea boksi. Kiitos Ida-Lotta! Oli hauskaa olla mukana tässä vaihtarijutussa. Jos näitä järjestetään uudelleen niin olen ehdottomasti mukana. Kokemus oli todella hauska ja yllätysboksit ovat aina olleet suosikkejani.

Mitä tykkäsitte saamastani boksista?

10 kommenttia

 1. Idsu / Huulipunamania-blogi kirjoitti:

  Jee ihanaa että tuotteet oli mieluisia! <3 Tosi hauska oli tätä boksia koota, osallistun todellakin jos tällainen taas tulee 🙂

 2. Ansku kirjoitti:

  Tosi ihana idea tämä boxien vaihto. Yllättävän paljon tuotteita sai 50:llä.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tykkäsin kyllä kovasti! Boksiin sai laittaa myös pr-näytteenä saatuja tuotteita, mutta ostettujen tuotteiden hinta piti olla 50€ 🙂

 3. Anni kirjoitti:

  Tosi hauska idea! Minä osallistuin itse vähän aikaa sitten vastaavanlaiseen, mutta lähetettävä asia oli neulelankoja ja muuta oheissälää. Vaihto on kansainvälinen, joten sain oman pakettini Hollannista! tämän tyyppiset vaihdot on aina kiva tapa löytää uusia tuotteita ja ihmisiä, ehkä jopa ystäviä.

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Onpa tosi kiva idea! 🙂

 5. Ansku kirjoitti:

  Ihania tuotteita! Ja yllätti tuo tuotteiden määrä. Jotenkin aina kuvittelee että kaikki on niin kallista, mutta kyllä sitä saa vaikka mitä ihanaa vähän pienemmälläkin rahalla 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo niinpä! Paljon riippuu merkistä et mitä ostaa. Pelkkään huulipunaanki saa menemään vaikka koko 50e jos ostaa tarpeeks kallista merkkiä 😀 Tässä onki kiva ku saa edullisempia juttuja ni pääsee niitäki testaamaan että millaisia ovat! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.