Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Clarins -aurinkosuojatuotteet: Vältä ikääntymisen merkit

Kaupallinen yhteistyö: Skincity
*Sisältää mainoslinkkejä

Auringon UV-säteily on yksi suurimmista ihon vanhentajista. UV-säteily aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista sekä lisää ihosyövän riskiä. Usein on ajateltu, ettei Suomessa tarvitse aurinkosuojaa, kuin keskikesällä, jos oleilee auringossa. Ilmaston muutoksen vuoksi, myös täällä pohjoisessa, UV-säteily on voimakkaampaa. Siltä on siis todellakin hyvä suojautua.

clarins aurinkosuojatuotteet

Aurinkosuojat ovat vuosien mittaan kehittyneet kovasti. Saatavilla on valtava määrä erilaisia voiteita ja suihkeita, puikkoja unohtamatta. Jokaiselle löytyy siis ihan varmasti sopiva koostumus. Itse suosin mahdollisimman korkeaa suojakerrointa. On myös hyvä huomioida, että aurinkosuoja suojaa myös UVA-säteilyltä. Se on juuri se ihoa vanhentava säteily (UVA aging, UVB burning). Pääsin tutustumaan Clarinsin aurinkosuojavalikoimaan ja yllätyin sen laajuudesta. Clarins -aurinkosuojatuotteet sopivat ihan kaikille ja saatavilla on erilaisia koostumuksia.

Clarins -aurinkosuojat ovat kaikki kemiallisia suojia. Vaikka monet nykyään suosivat fysikaalisia aurinkosuojia, en itse sulje kumpaakaan vaihtoehtoa pois. Kemialliset suojat ovat usein miellyttävimpiä iholla ja levittyvät hyvin. On hyvä myös muistaa, että on aina parempi vaihtoehto käyttää jotain suojaa kuin olla kokonaan ilman. Testasin muutamaa eri tuotetta ja kerron nyt omat vinkit Clarinsin aurinkosuojista.

clarins dry touch sun care cream spf 50+ face

Valikoimassa on aika perinteinen aurinkovoide kasvoille. Saatavilla on minulla testissä ollut SPF 50+ sekä SPF 30. Valitsen itse aina kaikista korkeimman suojan, koska palan helposti ja haluan ehkäistä ihon vanhenemista tehokkaasti. Tämä voide on todella miellyttävän tuntuinen iholla. Se levittyy helposti ja imeytyy hyvin. Iholle jää mukava mattapinta. Voiteessa on tosi kiva, raikas tuoksu. Tämä aurinkosuoja soveltuu myös meikin alle, koska sen koostumus on ihanan ohut. Kaikki Clarins -aurinkosuojatuotteet ovat vesistöystävällisiä. Tämän aurinkovoiteen löydät *täältä.

20200430_161706

Clarins invisible sun care stick spf 50

Puikkomalliset aurinkosuojat on todella näppäriä. Niitä on helppo kuljettaa mukana ja tuotteen lisääminen kasvoille on helppoa sekä vaivatonta. Clarinsin puikkoaurinkosuoja on todella kiva käytössä. Tuoksu on hyvä ja koostumus on nimensä mukaisesti näkymätön. Iholle ei jää ollenkaan valkoista kerrosta ja aurinkosuoja levittyy puikosta todella hyvin. Se tuntuu hieman öljymäiseltä, mutta imeytyy iholle eikä jätä mitään tahmeutta. Tätä on helppo laittaa helposti palaviin kohtiin, kuten korviin, nenään ja poskipäille. Suosittelen kyllä kokeilemaan! Löydät puikkoaurinkosuojan löydät *täältä.

clarins aurinkosuojatuotteet

clarins sun care lotion spray spf 50+ body

Valitsin testiin myös vartalolle tarkoitetun aurinkosuojan. Tästäkin otin kaikista korkeimman suojan, koska palan niin helposti. Vartalosuojista on saatavilla tämän lisäksi myös SPF 30 öljysuihke. Valitsemani aurinkosuoja on suihkemallinen. Voide tulee pullosta tasaisena suihkeena, joka on helppo käsin levittää iholle. Voide imeytyy hetkessä eikä jätä tahmaista tunnetta. Iholle ei myöskään jää valkoista kerrosta. Tuoksu on sama trooppisen raikas, kuin sarjan muissakin tuotteissa. Iho tuntuu tämän jäljiltä ihanan kosteutetulta ja pehmeältä. Todella kiva vartalotuote. Vartalosuojan löydät *täältä.

20200430_161803

clarins after sun sos sunburn soother mask

Auringossa oleilun jälkeen on hyvä hoitaa ihoa tehokkaasti kosteuttavilla ja rauhoittavilla tuotteilla. Clarinsilla on muutama erilainen After Sun -tuote, joista valitsin testiin punoittavalle ja auringonpolttamalle iholle tarkoitetun kasvonaamion. Minulla alkaa todella helposti iho punottamaan auringossa, joten tämä vaikuttaa todella hyvältä tuotteelta. Geelivoidenaamio tuntuu todella miellyttävältä iholla. Se myös imeytyy hyvin. Naamio sisältää auringonkukkauutetta, aloe veraa ja sheaöljyä. Nämä rauhoittavat ja viilentävät punoittavaa ihoa. Naamiota käytetään kosteusvoiteen tavoin eli jätetään iholle vaikuttamaan. Tuoksu on hieman miedompi kuin aurinkosuojatuotteissa, mutta muuten samaa tuoksumaailmaa. Tämän After Sun -naamion löydät *täältä.

20200430_161530

vain parasta äidille

Äitienpäivän kunniaksi *Skincityllä on kaikki Clarinsin tuotteet -30% alennuksessa 1.-3.5.20. Yleensä äidille ostetaan joku ihana kasvovoide tai seerumi, joita löytyy myös Clarinsin valikoimasta. Nyt kesää kohden mennessä ehdottaisin kuitenkin panostamaan myös aurinkosuojaan! Clarins -aurinkosuojatuotteet ovat todella laadukkaita ja miellyttäviä käyttää. Luulen monen äidin ilahtuvan ihanista aurinkosuojista sekä after sun -tuotteista. Koko laajan Clarins -valikoiman löydät *täältä.

clarins aurinkosuojatuotteet

 

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

TOP 5: Suosikki aurinkosuojani kasvoille

Algamaris – Luonnolliset aurinkosuojatuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Skincity

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Aurinkosuojavoiteet alkavatkin olla jo varsin ajankohtaisia 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Todellakin! Kannattaa aloittaa sen käyttö aikaisin niin tulee tavaksi suojautua päivittäin 🙂

 2. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Vietän paljon aikaa ulkona lasten kanssa, joten aurinkosuojavoiteita pitäisi käyttää enemmän. Kiitos tuotevinkeistä!

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kiva kuulla, että postauksesta oli hyötyä! Noista löytyy hyvät vaihtoehdot myös lapsille 🙂

 3. Melissa kirjoitti:

  Meillä käytetään tosiaan fysikaalista aurinkovoidetta. Meillä suojataan myös vaatteilla sekä hatuilla iho. Tärkeää on, että löytää itselleen sopivat tuotteet.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Piti oikein googlata, että mikä tuo fysikaalinen aurinkosuoja on! Aina näitä ihan eri nichen blogeja lukemalla oppii ainakin välillisesti jotain uutta. Itse luotan enemmän kankaaseen kuin voiteeseen, mutta joskus tietysti tarvitsee voiteitakin.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Vaatteilla onkin hyvä suojautua sekä varjossa oleilemalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.