Hae
Purkkisirkus

Skincity Stick Collection – 4 tuotteen minirutiini

*Sisältää mainoslinkkejä

Kesällä monet toivoo ihonhoidolta helppoutta. Ihonhoitorutiini saisi olla tehokas, mutta simppeli, sisältäen vain muutaman tuotteen. Itsehän olen intohimoinen ihonhoitaja ja nautin pitkistä ihonhoitorutiineista, mutta olen huomannut, että monet kaipaavat juuri sitä helppoutta. Sain juuri sopivasti juhannukseksi testiin Skincityn uuden minirutiinin. Skincity lanseerasi siis oman ihonhoitosarjan, joka kantaa nimeä Stick Collection. Rutiini sisältää vain 4 tuotetta ja ne ovat kaikki puikkomuotoisia! Otin puikot mukaan juhannuksen mökkireissulle ja nyt kuulette miten niillä selvisin.

skincity stick collectionKonsepti on mielestäni todella mielenkiintoinen ja olen ennenkin tykännyt puikkomallisista putsareista, mutta koko rutiinia en ole vetänyt pelkillä puikoilla aikaisemmin! Täytyy kyllä todeta, että otin pari tuotetta tähän rutiiniin lisäksi, mutta näillä neljällä pärjää kyllä ihan hyvin. Skincity minirutiini sisältää siis puhdistusöljyn, vaahtoavan putsarin, tonerin sekä kosteuttavan öljyseerumin. Söpöt puikot vievät vähän tilaa matkalaukussa eikä näiden kanssa tarvitse pelätä vuotoja kassin pohjalla.

Pre-Cleanse Oil Stick

Minirutiinin ensimmäisenä vaiheena on öljymäinen miselliputsari. Puikkoa hierotaan kevyesti kuiville kasvoille, jonka jälkeen kasvot ensin kostutetaan ja sitten huuhdotaan puhtaaksi. Tämä irrotti hyvin myös silmämeikin. Tuote sisältää yrttiöljyjä sekä bisabololia, jotka rauhoittavat ja ravitsevat ihoa. Tarkemmin tuotteeseen voit tutustua Skincityn *verkkokaupassa.

 

Charcoal Deep Cleanser Stick

Toisena tuotteena rutiinissa on hiiltä sisältävä puhdistuspuikko. Hiili poistaa kuollutta ihosolukkoa ja talia ihohuokosista. Puikko sisältää myös kookosta ja pantenolia, jotka ravitsevat, kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Puikko myös tuoksuu todella hyvälle! Tämä oli hyvä tuote toisen vaiheen puhdistukseen. Iho oli tämän jälkeen todella puhdas ja raikas. Putsari ei kuitenkaan kuivattanut ihoa yhtään! Tuotteen tarkemmat tiedot löydät *täältä.

20190701_210135

Cooling Moisture Toner Stick

Tämä oli näistä puikoista ehdottomasti mielenkiintoisin! Siis puikkomainen kasvovesi!! Nyt on kekseliästä. Kasvovesi on ihoa viilentävä ja rauhoittava, joka sopii kesään täydellisesti. Se myös tasapainottaa ihon pH:n. Tonerpuikkoa sivellään kuiville kasvoille kauttaaltaan. Se levittyy tosi hyvin ja iho jää tämän jälkeen kosteutetun ja mattaisen tuntuiseksi. Tuoksu on raikas. Tätä suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Todella vaivatonta kuljettaa mukana matkalla. Tonerpuikko löytyy myynnistä *täältä.

 

Hydrating Serum Oil Stick

Viimeisenä vaiheena Skincity minirutiinissa on öljyseerumi. Tämä on ehdottomasti söpöin kaikista puikoista! Kaunis vaaleanpunainen pakkaus ja sisällä upea kirkkaansininen puikko. Kuin karkki! Tonerin jälkeen kasvot ovat kuivat, joten seuraavaksi voi suoraan siirtyä tähän öljyseerumiin. Se levittyy iholle todella hyvin ja levitin sitä vielä hieman sormilla, jotta sain sen kunnolla koko kasvoille. Seerumi vahvistaa ihon suojakerrosta ja kosteuttaa ihoa. Seerumi myös vähentää punoitusta sekä rauhoittaa ihoa. Ihana tuote! Seerumin löydät *täältä.

skincity stick collectionKokonaisuudessaan tämä Skincity Stick Collection on todella hyvä! Kaikki neljä tuotetta täydentävät toisiaan. Ne ovat siroja, joten ne saa vaivattomasti otettua matkalle mukaan. Puikot on kuitenkin tosi riittoisia, joten ne kestävät käytössä reissun jos toisenkin. Hinnaltaan puikot ovat myös todella kohtuullisia.

Kannattaa katsastaa myös muut Skincity -verkkokaupan *tarjoukset! Skincity myy hoitolakosmetiikkaa ja heillä on aivan mahtava ilmainen *Ihotesti, jonka tuloksena saat kosmetologin sinulle suosittelemia tuotteita. Testejä on kaksi erilaista, suppeampi ja laajempi. Ostopakkoa ei ole vaan voit ostaa vaikka vaan yhden sinulle suositellun tuotteen. Asiakaspalvelu on todella ammattitaitoista ja sinua palvelee vain sertifioidut kosmetologit!

 

Miltä tämä minirutiini kuulostaa?


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Algamaris – Luonnolliset aurinkosuojatuotteet

Blogihaaste – 25 kysymystä ihonhoidosta

10 kommenttia

 1. Melissa kirjoitti:

  Ihan uusi tuote minulle. Itse en niin välitä ottaa montaa juttua mukaan reissuun, yksi hyvä riittää ja useasti se on itse tehtyä tai sen voi helposti valmistaa paikan päällä.

 2. hannamariavv kirjoitti:

  Nämä kuulostaa muuten todella hyviltä mutta kuten instakuvaankin jo kommentoin, mietin aina kaikkien stickien hygieenisyyttä. Oikein käytettynä varmasti pysyy kuosissa ja ei tule ongelmaa, mutta mites jos haluaa ”päästä vähän helpommalla” ja hygieenisyys ei niin kiinnostakaan :/

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Itse myös aluksi epäilin kun testasin toisen merkin tuotetta. Mutta hyvin pysyy puhtaana kun käytön jälkeen pyyhkäisee puikon pään siistiksi. Ja tietysti tätä ei voi lainata kaverille.. Puikosta voi myös ottaa tuotetta sormiin ja siitä levittää kasvoille 🙂

 3. Mari kirjoitti:

  Nää vaikuttaa todella kiinnostavilta, voisin hyvin kuvitella itsekin kokeilevani näitä! 🙂

 4. Isivuosi kirjoitti:

  Tällainen settiään voisi olla oiva myös retkeily ja erähommissa. Pitääkin houkutella tuo kauniimpi puolisko mukaan, ihan vaan kosmetiikkaa testaamaan 🙂

 5. Mia / Beauty Highlights kirjoitti:

  Onpa söpöjä nuo puikot! 🙂 Uusi juttu mullekin! Nuo on varmasti käteviä matkoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.