Hae
Purkkisirkus

Skincity: Joulukalenterin luukut 17-25

Joulu on ihanaa rentoutumisen aikaa. Monilla on vielä tämä päivä vapaata ja ainakin itse aion käyttää sen lepäillen ja blogeja selaillen. Tässä teille ihanan Skincityn kalenterin viimeiset luukut. Sain kalenterin pr-lahjana. Skincityn sivuilla kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Heillä on suuri valikoima hoitolakosmetiikkaa myynnissä. Lisäksi voit tehdä sivuilla ihotestin ja saat koulutetulta kosmetologilta tuotesuositukset sähköpostiisi muutamassa päivässä. Sivuille pääset täältä.

Luukku 17

Tästä luukusta paljastui ihana Neal’s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Facial Oil. Kiva tutustua näihin luonnonkosmetiikan merkkeihin. Tämä kasvoöljy on ihoa syvältä ravitseva ja hoitava. Se kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu sen lisäävän ihon sisältämän kosteuden määrää. Rakastan kasvoöljyjä, joten tämä lähtee testiin pikimmiten! Kalenterista tuli 8ml minikoko.

Luukku 18

Lisää luonnonkosmetiikkaa! Maria Åkerbergin Papaya Peeling on entsyymikuorinta kasvoille. Kuorinta sisältää papaijasta saatavaa papiinia, joka kuorii ihoa hellävaraisesti. Tämä on myös todella mielenkiintoinen tuote! Tälläiset hellävaraiset kuorinnat ovat ihania käyttää noin kerran viikossa ihoa kirkastamaan. Kalenterista tuli  30ml matkakoko.

 

Luukku 19

Ihanuuksia tulossa! Tästä luukusta tuli iki-ihana Sensai Silky Purifying Creamy Soap. Tämä on siis kasvojen puhdistusaine. Tuote on tarkoitettu ihonpuhdistuksen kakkosvaiheeseen eli öljypuhdistuksen jälkeen. Ihanasti vaahtoava puhdistusaine sopii normaalille, kuivalle ja sekaiholle. Kalenterista tuli 30ml matkakoko.

Luukku 20

Nyt tuli mielenkiintoinen tuote! COOLA Mineral Liplux SPF 30 on auringonsuojatuote huulille, joka antaa myös kivan sävyn. Sain tuotteen sävyssä Summer Crush.  Saatavilla on kuusi luonnollista sävyä. Tuote sisältää luomucupuacuvoita, sheavoita sekä mankettipuuöljyä, jotka kosteuttavat ja hoitavat huulia tehokkaasti. Muista käyttää auringonsuojatuotetta myös kasvojen iholle!

Luukku 21

Täältä paljastui misellivesi. Tarkemmin Codage Micellar Water. Merkki on minulle uusi, mutta vaikuuttaa mielenkiintoiselta. Tämä poistaa meikit tehokkaasti ja sitä voi käyttää myös silmänympärysiholla. Itse en juurikaan käytä misellivesiä, joten tämä menee varmasti kiertoon. Merkit muut tuotteet vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoisilta. Kalenterista tuli 50ml matkakoko.

Luukku 22

Ihanaa hemmottelua juuri ennen joulua! Täältä paljastui By Wishtrend Hours-Long Moisturizing Gauze Sheet Mask. Jes! Tätä en ole ennen kokeillut, joten testiin, testiin! Ihanaa kokeilla uusia sheet maskeja. Tämä merkki on saanut paljon kehuja ja heidän mantelihappo on ainakin todella ihana. Hinnaltaan tämä on hieman arvokkaampi sheet mask, mutta yleensä teho on myös erittäin hyvä näissä hieman kalliimmissa naamioissa. Lisäksi itse kangasnaamio on yleensä laadukkampi ja ohuempi kuin halvimmissa vaihtoehdoissa. Näissä on kyllä vaihtelua aika paljon.

Luukku 23

Aatonaaton luukusta tuli lisää naamiohemmottelua. Peter Thomas Rothin Cucumber Gel Mask on geelimäinen kasvonaamio. Naamio sopii hyvin myös herkälle iholle. Sitä voi käyttää jopa päivittäin kosteuttavana ja rauhoittavana naamiona. Soveltuu myös silmänympärysiholle. Kalenterista tuli 14ml kokeilukoko.

Luukku 24

Jackpot!! Jouluaaton luukku on meille suomalaisille se tärkein ja sieltä toivotaan paljastuvan joku huippujuttu. Tällä kertaa odotukset täyttyivät ja luukusta paljastui Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask. Tämä on ihana tuote!! Ja vielä täysikokoisena! Tämä on monikäyttöinen tuote, joka sopii kaikenlaiselle iholle. Tätä voi käyttää naamiona, yövoiteena tai päivävoiteena. Koostumus on hieman hyytelömäinen, joka sulaa ihanasti iholle levitettäessä. Voide sisältää E-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa, vähentää ryppyjä ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä. Sain siis kalenterista täysikokoisen tuotteen.

Luukku 25

Näissä kansainvälisissä kalentereissa on kivaa se, että usein niissä on 25 luukkua. Ja monissa se on se grande finale. Tässä pääluukku oli tuo edellinen, mutta kyllä tämäkin luukku oli todella kiva. Sieltä paljastui 15€ lahjakortti Skincityn verkkokauppaan! Aluksi meinasi jäädä pari lyöntiä välistä, kun kortin päällä luki 150,-! Hetken toivuttuani huomasin infokortissa lukevan 150SEK eli Ruotsin kruunua. Heh. Yhtä kaikki tosi kiva päästä shoppailemaan vaikka joitain kalenterin ihanuuksia täysikoisina ja saada pieni alennus ostoksista. Lahjakortin lisäksi luukusta tuli vielä Kokeshi-nukke.

Nyt on Skincityn kalenteri kahlattu läpi. Olen kyllä todella tyytyväinen sisältöön! Rakastan ihonhoitotuotteita, joten tämä on kuin minulle tehty. Meikkifaneille taas sisältö ei ehkä ole mieluisin. Mutta Skincity onkin ennen kaikkea ihonhoitoon keskittyvä sivusto ja verkkokauppa. Sertifioidut kosmetologit huolellisesti valitsevat myyntiin tulevat hoitolasarjat ja auttavat asiakkaita sähköpostilla tai puhelimitse löytämään täydelliset tuotteet omalle iholle. Ilmainen Ihotesti kannattaa ilman muuta tehdä. Saat suositukset hyvistä tuotteista ja voit sitten itse päättää mitkä niistä haluat ostaa testiin. Sivusto on myös todella selkeä ja sieltä löytää helposti etsimänsä. Käykää siis ehdottomasti tutustumassa!

 

Miltä kalenterin sisältö vaikutti? Löytyikö uusia tuttavuuksia?

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Skincity: Joulukalenterin luukut 1-6

Skincity: Joulukalenterin luukut 7-16

 

 

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Tämä kalenteri pitää ehdottomasti pitää ensi vuonna mielessä! 🙂

 2. Teresa S kirjoitti:

  Oi näyttää laadukkaalle kalenteriin! Täytyy laittaa korvan taakse ensi vuotta ajatelle . Hyvää loppujoulua!

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   On kyllä huippuihana kalenteri! 🙂 En osaa päättää mitä näistä kalenterista tulleista tuotteista kokeilisin seuraavaksi kun on niin monta ihanaa 🙂

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Todella upeita tuotteita. Minulla ihan uusia tuttavuuksia suurin osa. Täytyypä laittaa kalenteri muistiin ensi vuotta ajatellen.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Toivottavasti tekevät kalenterin ensi vuonna ja hieman isommalla jakelulla. Tämän vuotinen oli todella rajoitettu määrä 🙂

 4. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Tää kalenteri vaikuttaa ihan huikean hyvältä! Täytyy pitää tää mielessä ensi vuonna 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.