Hae
Purkkisirkus

7 Skin Method – Kuivan ihon pelastaja

*sis. mainoslinkin

Korealaiset keksivät mitä ihmeellisimpiä keinoja saada iho hehkuvaksi ja täyteläisen kosteutetuksi. Ainakin osa näistä tekniikoista on todella helppo toteuttaa kotona. Näistä yksi on 7 Skin Method, joka on ollut viimeaikoina paljon esillä korealaisesta ihonhoidosta puhuttaessa. Tekniikka on niin yksinkertainen, että moni ihmettelee miksi se ei ole tullut mieleen aikaisemmin. Tarkoituksena on siis kerrostaa kosteuttavaa toneria tai essencea iholle 7 kertaa! Niin yksinkertaista. (Korealaiset kasvovedet kulkevat nimellä ”skin”, josta tämä metodi on saanut nimensä.)

Käytännössä ensin tehdään kaksoispuhdistus, jonka jälkeen käytetään joko toneria tai essencea kerrostaen iholle ohuita kerroksia yhteensä 7 kappaletta. Tärkeää on valita oikea tuote omalle iholle. Käytät sitten toneria tai essencea, tuotteen on hyvä olla alkoholiton ja mahdollisimman vähän hajustettu. Kun tuotetta kerrostetaan näin monta kertaa, niin alkoholipitoinen toner voi ärsyttää ihoa melkoisesti. Se ei muutenkaan ole suositeltavaa käyttää vaan aina kannattaa valita alkoholiton kosteuttava toner omaan ihonhoitorutiiniin. Olen esitellyt oman 10 askeleen ihonhoitorutiinini aikaisemmin blogissa. 

Tämä tuotteiden kerrostaminen voi alkaa kuulostamaan melko työläältä, kun ensin puhutaan 10 askeleen rutiinista ja heti perään  mainitaan siihen sisältyvä 7 skin method. Tarkoitus on siis kerrostaa ohuita kerroksia. Otetaan pieni määrä toneria tai essencea käsiin ja taputellaan se kasvoille tasaisesti. On hyvä odottaa pieni hetki kerrosten välissä, jotta edellinen kerros ehtii hieman imeytymään. Itse kokeilen ihoa kevyesti ja kun se tuntuu vielä hieman tahmaiselta, on aika laittaa uusi kerros. Kannattaa todella kiinnittää huomiota tuotteen määrään, jotta kerrokset eivät ole liian paksuja ja siitä syystä jäävät rullaamaan iholle. Varsinkin vesimäistä toneria voi helposti lipsahtaa kerralla hieman enemmän, jolloin sen imeytyminen kestää pidempään.

Tärkeää on myös lukita iholle kaikki tämä ihana vaivalla imeytetty kosteus. Lopuksi siis pitää aina laittaa kosteusvoide jottei kosteus pääse haihtumaan iholta. Jos tämä 7 kerrosta tuntuu työläältä, voi kerrosten määrää vaihdella eri päivinä. Aamuisin voi laittaa vaikka kaksi kerrosta ja iltaisin sitten enemmän. Korealaiset naiset noudattavat tätä yleensä orjallisesti joka päivä, mutta alkuun riittää vain muutama kerros vaikka joka toinen päivä. Tuloksia näkee silti melko nopeasti. Iho tuntuu täyteläisen kosteutetulta ja pehmeältä.

Olen itse tykästynyt käyttämään tässä metodissa essencea. Toneria hieman paksumpi essence on mielestäni helpompi levittää ja sitä saa sopivan määrän kerralla pullosta. Myös essenseista löytyy vesimäisen ohuita tuotteita, kuten yksi suosikeistani *Missha Time Revolution The First Treatment EssenceVaikka koostumus on todella ohuen vesimäinen, pullon suu on niin pieni, että sieltä tulee vain pisaroita kerrallaan. Näin tuotteen määrää on helppo säädellä. Tuote on myös alkoholiton ja tuoksuton.

Toinen suosikkini on *The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion. Tämä on hieman paksumpaa ja siksi todella helppo levittää iholle. Myös tässä pullossa annostelu on helppoa, koska tuotetta tulee pullosta pisaroittain. Vain muutama pisara riittää per kerros. Muita hyväksi kokemiani tuotteita tähän metodiin ovat *Shiseido WASO Fresh Jelly Lotion sekä Etude House Moistfull Collagen Facial Toner. 

7 Skin Method on tuonut uuden ulottuvuuden ihonhoitorutiiniini. En käytä tätä metodia päivittäin mutta viikottain kyllä. Pintakuiva sekaihoni kaipaa lisäkosteutusta ja tällä tavalla sitä saa kivasti lisää. Varsinkin talvisin iho kuivuu ja tällä keinolla saa siihen apua. Suosittelen kokeilemaan ja tuloksen kyllä huomaa!

Onko 7 Skin Method jo tuttu?

Mistä muista aiheista haluaisit minun kirjoittavan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.