Hae
Purkkisirkus

7 päivän kangasnaamiohaaste

*Sisältää mainoslinkkejä

Bongasin tämän kangasnaamiohaasteen Iinan MouMou -blogista. Alunperin olen kerran tehnyt tämän 7 päivän kangasnaamiohaaste -nimellä kulkevan haasteen ihan vain itsekseni Ostolakossa Virven innoittamana.  7 päivän kangasnaamiohaaste on siitä hauska, että sitä voi muokata omanlaiseksi valitsemalla itselle mieluisia naamioita. Tarkoitus on siis käyttää 7 päivän ajan joka päivä yksi sheet mask. Voin kertoa, että viikon jälkeen iho tuntuu tosi ihanalta!

20190712_135733Nyt ajattelin tuoda tämän myös tänne blogin puolelle. Haasteessa saa kivasti esille eri brändien maskeja ja mitä niissä on hyvää ja huonoa. Tämä ehkä helpottaa hieman teidän maskiostoksia. Lähdetään katsomaan minkälaisia kangasnaamioita mahtui minun viime viikkoon.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Pearl (1,99€)

Aloitetaan Holika Holikan naamiolla. Nämä ovat yksiä ehdottomia suosikkejani. Tällä kertaa käytössä oli Pearl. Näissä maskeissa on ihanan ohut kangas ja todella hyvä istuvuus. Seerumia on pussin pohjalla todella paljon ja sitä yleensä aina sivelen kasvoille ennen naamion asettamista. Tässä versiossa tuoksu on melko mieto. Tämä helmiversio tasoittaa, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Suosittelen kokeilemaan näitä Holikan naamioita! Holika Holikan naamioita myy mm. *Beautyko. Käytä kassalla koodia purkkisirkussonja, niin saat aina voimassa olevat alennukset!

20190710_165100

Skin79 Fresh Garden Mask Aloe (2,30€)

Tämä naamio oli tosi kiva. Tässä on hieman Holikaa paksumpi kangas, mutta se asettuu kasvoille kuitenkin ihan hyvin. Aloe-naamiot ovat hyvä valinta juuri kesällä, koska ne rauhoittavat ihoa auringonoton jälkeen. Myös tässä on runsaasti seerumia, joka on aina hyvä asia. Skin79 naamiot ovat myös ihan hyviä perusnaamioita. Naamiota myy mm. *Eleven.

20190710_164634

Miche Peach Iceland Glacial Water Sheet Mask ($2,99)

Tämä oli minulle uusi tuttavuus. Sain tämän bloggaajakollegalta, joten mielenkiinnolla tämän testasin. Ja olipas hyvä naamio! Todella ohut kangas ja se istui kasvoille täydellisesti! Naamiossa on mieto persikan tuoksu. Tykkäsin tästä kyllä tosi paljon. En löytänyt tätä kyseistä naamiota eBaysta, mutta joistain verkkokaupoista kuitenkin saatavilla. Tässä yksi maskia myyvä taho.

20190710_164953

Eyenlip Moisture Essence Mask Sheet Salmon Oil (1,60€)

Eyenlip on melko uusi brändi Suomessa. Kyseessä on BeautynetKorean oma brändi. Heidän sheet maskit ovat todella edullisia ja laatu on kuitenkin tosi hyvä. Näissä on hieman paksumpi kangas, mutta sen saa asettumaan kasvoille hyvin. Pussi sisältää runsaasti seerumia. Tämä lohiöljyä sisältävä maski on todella ihana! Ja se ei haise kalalta vaan siinä on mieto kukkaistuoksu. Lohiöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Eyenlipin ainoa virallinen maahantuoja Euroopassa on suomalainen *Beautyko. Käytä kassalla koodia purkkisirkussonja, niin saat aina voimassa olevat alennukset!

20190710_164603

Vitamasques Diamond Gold Dust Sheet Mask (7,45€)

Tämän kangasnaamion sain *Glossyboxista olikohan toukokuussa. Tämä oli todella laadukkaan tuntuinen ja hintakin on siksi hieman korkeampi. Tämä sopii hyvin hieman spesiaalimpiin tilaisuuksiin eikä siis ole ihan jokapäiväinen naamio. Sopii upeasti esimerkiksi morsiamelle ennen häitä! Tässä oli kangas ihanan ohut ja se istu kasvoille superhyvin! Ah! Naamio sisältää aitoa kulta, timantti ja helmijauhetta. Ihanan ylellistä. Naamio kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Naamiota myy *Lookfantastic.

7 päivän kangasnaamiohaaste

Manefit Cucumber Soothing Mask (2,10€)

Kurkkunaamiot sopivat myös hyvin kesään. Tämä naamio rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Itse naamio on tehty mikrokuidusta ja se onkin ihanan ohutta. Naamion molemmin puolin on karheammat suojaliuskat, jotka pitää muistaa ottaa pois ennen naamion asettamista kasvoille. Tämä on tutustumisenarvoinen brändi! Naamiot ovat myös tosi kohtuullisen hintaisia. Naamioita myy *Lookfantastic.

7 päivän kangasnaamiohaaste

The Face Shop Real Nature Mask Sheet Rice (1,75€)

Tämän naamion olen myös saanut bloggaajakollegalta. The Face Shop on korealainen brändi, joka on minua kiinnostanut jo pitkään. Naamio on aika perusnaamio. Kangas on hieman paksumpaa, mutta sen saa aseteltua kasvoille ihan hyvin. Tuoksu on mieto. Näitä on monia erilaisia, mutta tämä riisi on tarkoitettu ihoa kirkastamaan. Hinta on hyvin kohtuullinen ainakin eBaysta ostettaessa, joten tämä on helppo naamio ottaa kokeiluun. Naamiota myy *eBay.

7 päivän kangasnaamiohaaste

Haaste oli todella kiva ja varmasti teen uuden version tästä myöhemmin!

 

Aiotko itse kokeilla 7 päivän haastetta?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Sheet Mask – Kuinka saan kangasnaamiosta kaiken tehon irti?

Eyenlip on nyt Suomessa!

8 kommenttia

 1. Teresa S kirjoitti:

  Hauska haaste! Pakko tunnustaa etten ole kokeillut vielä yhtään kangasnaamiota.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kannattaa ehdottomasti kokeilla 🙂 Esimerkiksi postauksessa mainitut Eyenlip-naamiot on todella edullisia perusnaamioita. Holika Holika on myös edullinen perusmerkki josta on hyvä alottaa.

 2. Melissa kirjoitti:

  Maskit ovat ihan ykkösiä. Tulee niin virkeä olo kun on käyttänyt maskia 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Niin tulee! Tämän haasteen myötä iha tuntui tosi ihanalta kun olin käyttänyt hieman erilaisia naamioita monena päivänä 🙂

 3. Minna M kirjoitti:

  Näistä ainoastaan tuo Holikan pearl-naamio on tuttu. Seitsemän päivää naamioita putkeen olisi mulle vähän liikaa. Jos edes kerran viikossa käyttäisi.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo ei tällästä kovin usein tule tehtyä. Mutta välillä kiva kokeilla uusia maskeja. Normaalisti käytän näitä 1-2 viikossa 🙂

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Tosi kiva haaste! Kangasnaamiot ovat niin helppoja käyttää ja niistä löytyy hyviä myös edullisemmalla hinnalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.