Hae
Purkkisirkus

Eleven Kosmetiikkajoulukalenteri 2018 – Se on täällä NYT!!

*sisältää mainoslinkin

Kirjoitin jo aiemmin listausta kosmetiikkajoulukalenterisuosikeistani. Monet ovat odottaneet kärsivällisesti vain yhtä kalenteria, josta on tihkunut hyvin vähän tietoa etukäteen. Nimittäin Eleven kosmetiikkajoulukalenteri on viime vuoden tapaan yksi odotetuimminta kalentereista. Tämä kalenteri tarvitsee mielentäni oman postauksen! Lanseerauspäivä ilmoitettiin ennakkoon Eleven clubin jäsenille sekä uutiskirjeen tilaajille. Ja tänää se on täällä!

Kalenterin hinta on hieman halvempi kuin viime vuonna eli 139€. Sisällön arvo on 290€ mikä on taas aika paljon vähemmän kuin viime vuonna. Tosin viime vuoden sisällön arvoa nosti esimerkiksi rannekoru, joka ei kuitenkaan ollut suurimman osan mieleen. Mieluummin ostan arvoltaan halvemman kalenterin, jos sisältö on enemmän omaan mieleen. Kalenteri on suunniteltu niin, että sitä voi käyttää joulun jälkeen säilytyslokerikkona. Tosi hyvä idea hyödyntää iso laatikko.

Tänä vuonna kalenterin sisällöstä on annettu vinkkejä tuotemerkkien muodossa. Yksityiskohtaista sisältöä ei ole ennakkoon paljastettu. Tämän verran on ennakkotietoa. 24 luukussa piilottelee ylellisiä matkakokoisia yllätyksiä useista tuotekategorioista: ihonhoitoa Foreoltaja Sensailta, tuoksu YSL:lta ja Guccilta, meikkejä Clarinsilta jaLancômelta, hiustuotteita Davinesilta ja Alternalta, K-Beautya Skin79:lta ja G9SKIN:lta sekä monia muita kutkuttavia sisältöjä. Kuulostaa todella mahtavalta!

Kalenteri kannattaa napata ostoskoriin heti, koska viime vuonnakin kalenteri myytiin loppuun ENSIMMÄISENÄ PÄIVÄNÄ!

Tästä pääset ostoksille: *Eleven joulukalenteri

 

Kuvat: Eleven


Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Kiinnostavimmat Kosmetiikkajoulukalenterit 2018

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.