Hae
Purkkisirkus

Black Friday

Joulu lähestyy ja siitä kertoo joulusesongin avaava alennusmyynti, joka Suomessa on erityisesti verkkokaupoissa. Kyseessä on tietysti Black Friday, joka on rantautunut myös tänne Suomeen hyvällä menestyksellä. Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai, ja sitä pidetään Jenkeissä kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Black Friday on kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, ja ne myyvät erilaisia tuotteita alennettuun hintaan.

Perjantai on varsinainen alennuspöivä, mutta monet verkkokaupat ovat pidentäneet alennusmyyntiä koko viikoksi nimeltä Black Week! Ja sehän on ihanaa! Mikäs sen mukavampaa kuin alennusmyyntejä koko viikon ajan! Tietysti minua kiinnostaa eniten kosmetiikan verkkokauppojen tarjoukset. Laitan tähän muutamia vinkkejä tarjouksista.

Suosikki verkkokauppani on eleven. Siellä on jatkuvasti hyviä tarjouksia ja varsinkin korealainen kosmetiikka on hyvin edustettuna. Black Friday on tietenkin myös huomioitu hyvin ja tarjouksia on nyt jo viikolla. Tänään tarjouksena on kaikki meikit -15%! Tarjous kannattaa hyödyntää, koska valikoima on todella laaja. Monet suosikkimerkit kuten BareMinerals, The Balm, NYX ja Essie ovat nyt saatavilla kivalla alennuksella.

Himotuslistallani on tämä paljon kehuttu korostuspuuteri eli The Balmin Mary-Lou Manizer. Minulta puuttu tällä hetkellä korostuspuuteri kokonaan. Käutössä on puikkomallinen ja lisäksi nestemäinen tuote. Tätä puuteria on kehuttu sopivaksi myös arkikäyttöön, joten tämä on kyllä ehdottomasti saatava! Hinta on tällä hetkellä kampanjassa 20,70€.

Kuva: The Balm
Kuva: The Balm

Huominen tarjous on vielä yllätys, joten kannattaa olla aamulla hereiillä kurkkimassa elevenin sivuja! Lisäksi tänään keskiviikkona klo 18 elevenin Instagamissa alkaa livelähetys, jossa Ostolakossa Virve kertoo ajatuksiaan korealaisesta kosmetiikasta! Ihan huippua! Virvehän on elevenin Suomen maapäällikkö ja oikea k-beauty sanansaattaja, joten hyviä vinkkejä mielenkiintoisista tuotteista on varmasti luvassa.

Toinen ihanaa kosmetiikkaa sisältävä verkkokauppa on The Body Shop . Olen vuosikausia käyttänyt näitä tuotteita ja kivasti he ovat laajentaneet valikoimaa ihonhoitotuotteissa. Myös korealaisia vaikutteita on otettu. Valikoimassa on ihania hoitonesteitä ja happokuorintoja kasvoille. Palataksemme päivän aiheeseen, tässä on viikon vaihteen tarjouksia:
Kuvat: The Body Shop

Ihania tarjouksia, jotka ovat muuten voimassa myös kaikissa liikkeissä verkkokaupan lisäksi! Pakko käydä huomenna hypistelemässä ainakin tuota silmänympärys tehotiivistettä. Hinta on kyllä aika mukava. Lisäksi koko viikon on voimassa tuo kausisarjojen alennus. Ne tuoksuu niin hyvälle! Eniten kiinnostaa tuo frosted berries, mutta kaikki on tutkittava läpi, jos liikkeessä käyn.

Tässä oli pieni maistiainen omista suosikeistani. Kannattaa selailla ahkerasti suosikki verkkokauppojen sivuja, koska hyviä tarjouksia on päivittäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.