Hae
Purkkisirkus

Kosmetiikkajoulukalenterit 2020 – Joulu hypetys alkaa

*Sisältää mainoslinkkejä

Syyskuu on vasta alkanut, mutta kosmetiikkajoulukalenterit 2020 ovat jo kovaa vauhtia tulossa myyntiin! Osaa voi jo ennakkotilata ja lisää tulee koko ajan. Teen tuttuun tapaan tähän listauksen myynnissä olevista kosmetiikkajoulukalentereista, joita saa ostettua Suomesta tai tilattua Suomeen. Lista päivittyy jatkuvasti! 

Lookfantastic Advent Calendar

Lookfantasticin kalenteri on yksi parhaimmista ja siinä saa hyvin vastinetta rahoille! Olen itse tilannut sen kaksi kertaa ja varmasti tilaan myös tänä vuonna. Laadukas ja hyvä sisältö ei petä! Kalenterin hinta on 95 ja se on nyt ennakkotilattavissa *täältä.

Glossybox Advent calendar

Myös Glossybox julkaisee tänäkin vuonna joulukalenterin. Sisällön arvo on noin £390! Kalenteri on pian ennakkotilattavissa Glossyboxin tilaajille! Kalenterin hinta on Glossyboxin tilaajille noin 89€ ja ei tilaajille noin 110€. Kalenteri on nyt ennakkotilattavissa *täältä.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2020

The body shop

The Body Shop tuo jälleen myyntiin 3 eri hintaista kalenteria, joissa riittää valinnanvaraa. Minulla oli viime vuonna Ultimate, joka on se kallein. Olin siihen kyllä tosi tyytyväinen, koska täysikokoisia tuotteita tuli paljon! Jos siis rakastat TBS-tuotteita, niin tämä kalenteri on sinulle! Kalentereiden hinnat ovat:  Advent Calendar 79€, Big Advent Calendar 99€ ja Ultimate Advent Calendar 149€. Isoimman kalenterin sisällön arvo on 346,50€!! Kalenterit on tilattavissa *täältä.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2020

Cult beauty

Tämä huikea kalenteri on monen kosmetiikkaintoilijan päiväuni! Upea kalenteri täynnä ihania tuotteita! Hintaa kalenterilla on £199. Sisällön arvo on huikeat 1000€!! Ja jokaisesta myydystä kalenterista lahjoitetaan 17€ Beauty Bank -järjestölle, joka antaa vähävaraisille hygienitarvikkeita. Tilaamaan pääset pian täältä.

 

Nyx Advent Calendar

Meikki-intoilijoille NYX-kalenteri on haluttua tavaraa vuodesta toiseen. Myös tänä vuonna heiltä ilmestyy kalenteri! Sisällä on meikkejä huulille, kasvoille ja silmille! Kalenteri on myynnissä *täällä. Hinta on 75,90€.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2020

Clinique advent calendar

Tämä suosittu kalenteri tulee tänäkin vuonna. Cloniquella on vannoutunut kannattajajoukko, joten jos kuulut heihin, kannattaa ehdottomasti harkita tätä! Kalenterin hinta on noin 100€ ja sen sisällön arvo on noin 220€! Kalenteri tulee myyntiin piakkoin. Lisään linkin heti, kun kalenteri on tilattavissa!

Twistbe

Luonnonkosmetiikan käyttäjät huomio! Twistbe tuo tänäkin vuonna upean kalenterin myyntiin! Heidän kalenteri on markkinoiden ainoa käsin pakattu luonnonkosmetiikkakalenteri! Sisältö on ollut todella upea ja kalenteri on myyty loppuun nopeasti. Kalenterin pääset tilaamaan *täältä. Koodilla PARASJOULU saat kalenterin alehintaan 28. ja 29.9.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2020

Rituals

Ritulasilta tulee kaksi upeaa kalenteria! 2D ja hienosti valaistu 3D. Nämä ovat täkyllä näyttäviä ja täynnä ihania Rituals-tuotteita. Molemmat kalenterit ovat nyt myynnissä! Kalentereiden hinnat ovat 2D 65,90€ ja 3D 98,90€. Kalenterit pääset tilaamaan täältä. 2D kalenteri on myynnissä myös Lykolla hintaan 61,50€. Löydät sen *täältä.

Lumene

Lumenen kalenteri on jo klassikko! Tälläkin kertaa kalenteri on täynnä Lumenen ihania tuotteita uutuuksista vanhoihin suosikkeihin. Kalenterissa on 7 meikkituotetta ja 17 ihonhoitotuotetta. Kalenterin hinta on 86,90€ ja sen sisällön arvo on 250€! Kalenteri on myynnissä mm. *täällä.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2020

Babor AMPoule calendar

Baborin ihanat ihonhoitoampullit ovat klassikoita. Tänäkin vuonna näitä ihanuuksia saa myös joulukalenterin muodossa! Jokaisesta luukusta paljastuu yksi ampulli. Kalenteri sisältää 10 erilaista ampullia, jotka vaihtelevat eri luukuissa! Mukana on myös 3 spesiaaliampullia! Kalenterin hinta on 95€ ja se on myynnissä *täällä.

L’occitane

L’occitanen uusi kalenteri on monien ostoslistan kärjessä. Laadukkaat tuotteet ovat jo ikonisia. Joulukalenteri luo kattavan katsauksen L’Occitane-valikoimaan ja kuljettaa tuoksumatkalle Provencen vuodenaikoihin. Kalenterissa on 24 luukkua, joten jännitettävää on joka päivälle! Kalenterin hinta on 54€ ja se on myynnissä *täällä.

Depend

Meikkien ystäville on tarjolla yksi todella edullinen kalenteri! Tämä sopii hyvin lahjaksi vaikka kummitytölle tai siskolle! Kalenterissa on 24 luukkua ja hinta on 36,90€. Kalenteri on myynnissä *täällä.

Essie Advent calendar

Essien laadukkaat kynsilakat ovat monen suosikkeja. Nyt saat nauttia niistä kokonaisen kalenterin verran! Kalenteri sisältää 9 full size -kynsilakkaa, 9 mini-kynsilakkaa, 1 mini-kynsilakanpoistoaineen ja 1 mini-käsivoiteen sekä 4 yllätystä! Kalenteri maksaa 75,50€ ja löydät sen *täältä.

24 Days of beauty by kicks

Kicksin rakastettu joulukalenteri on jälleen myynnissä! Kalenteri sisältää kaikkea kynsilakoista, meikeistä ja meikkitarvikkeista ihon- ja hiustenhoitotuotteisiin Atelier Rouge, Continu, FLAER, MONSUN, Skin Treat ja BUDGIE-tuotemerkeiltä. Kalenteri maksaa 54,90€ ja se on myynnissä *täällä.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2020

Lyko joulukalenterit

Suosikkiverkkokauppani Lyko on julkaissut jopa 3 omaa joulukalenteria! Kaikki kolme joulukalenteria on pakattu kankaisiin säilytyslaukkuihin, joita voi käyttää myös joulun jälkeen. STARSHINE! sisältää sekä meikkejä että ihonhoitotuotteita. Hinnaltaan se on 57,50€. LUXURY! on ylellistä ihonhoitoa sisältävä kalenteri ja sen hinta on 95,90€. Miehiä ei ole myöskään unohdettu! HEY MAN! -kalenteri sisältää miehille suunnattuja tuotteita, joista ilahtuu varmasti jokainen mies! Kalenterilla on hintaa 66,90€. Löydät kaikki kolme kalenteria *täältä.

 

Essence advent calendar

Essencen kalenterit ovat olleet joka vuosi huippusuosittuja! Edulliset kalenterit sisältävät aina Essencen suosikkituotteita sekä uutuuksia. Tämän vuoden kalenteri sisältää 21 tätä kalenteria varten tehtyä tuotetta sekä 3 normaalivalikoiman tuotetta! Kalenterin hinta on 30,90€ ja löydät sen *täältä.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2020

 

Eleven advent calendar

Elevenin joulukalenteri on täällä!! Liittymällä Eleven Clubiin pääset tilaamaan kalenterin jo nyt! Kalenteri sisältää tosi paljon eri brändejä ja se on tänä vuonna pakattu isoon kosmetiikkalaukkuun. Kaunis kalenteri on hinnaltaan 124,95€. Löydät kalenterin *täältä.

Skincity advent calendar

Skincityn kalenteri on yksi vuoden odotetuimmista! Odotan tätä myös itse innolla ja yritän sen saada tilattua. Tätä tulee myyntiin joka vuosi todella rajattu erä! Kalenteri sisältää sekä bestsellereitä että uutuuksia. Sen hinta on 139€ ja sisällön arvo 460€.  Kalenteri tulee myyntiin 14.10. klo: 11 *täällä. Ole nopea, nämä viedään käsistä!

Nordicfeel advent calendar

Nordicfeel on myös julkaissut oman joulukalenterin! Upea kalenteri sisältää monipuolisesti tuotteita eri brändeiltä mm. Clarins, Clinique, Hugo Boss, Estée Lauder, Filorga, Maria Åkerberg ja Xlash. Kalenterin hinta on 115,90€ ja sen sisällön arvo on 305,90€. Kalenterin löydät *täältä.

 

Kuvat: Verkkokaupat

Päivitän siis tätä listaa jatkuvasti ja lisään uusia kalentereita koko ajan, joten lisää tämä postaus vaikka kirjanmerkkeihin, niin pysyt kärryillä uusista tulokkaista! Nyt syyskuun aikana monia kalentereita voi jo ennakkotilata. Osa kalentereista tulee myyntiin viimeistään lokakuussa! Kalenterit ovat myös kiva lahjaidea!

Miltä vaikuttaa kosmetiikkajoulukalenterit 2020? Aiotko tilata?

 

MUISTA LUKEA MYÖS NÄMÄ:

Nomakenolife syyskuu 2020

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *