Hae
Purkkisirkus

I love me 2018

Ihana messuviikonloppu on takana ja ajattelin koota tähän hieman ajatuksia näiltä kolmelta päivältä. Sain siis I love me -messuille bloggaajapassin, joten päätin hyödyntää sen viimeistä piirtoa myöten. Ja näin jälkeenpäin oli hyvä idea jakaa messut kolmelle päivälle.

Perjantaina messut käynnistyivät ja olin hyvissä ajoin messukeskuksessa. Hain bloggaajapassin ja eikun kiertelemään. Porukkaa oli melko paljon, mutta hyvin mahtui kuitenkin kiertelemään ja katselemaan. Minut oli kutsuttu parille osastolle käymään, joten ne hoidin heti perjantaina. Minut oli kutsuttu Babyliksin pisteelle merkin uudelleen lanseeraustilaisuuteen. Tarjolla oli pientä suolaista ja smoothie. Saimme kuulla yleistä Babyliss-merkistä ja lisäksi näimme demoa uusien kihartimien ja muiden laitteiden käytöstä. Hyviä vinkkejä sain! Lopuksi saimme vielä goodiebagit, joista paljastui uusi ilmakiharrin! Mieletöntä! Ilmeisesti kaikki saivat saman tuotteen eli Babyliss Creative Brushing Professionnel -ilmakihartimen. Lisäksi sain hiusharjan. Tilaisuuden jälkeen suuntasin Skincityn pisteelle. Sain heiltä heidän upean joulukalenterin, joten ilman muuta menin heitä moikkaamaan. Skincityn naiset olivat todella ihania! Sain heiltäkin ihanan goodiebagin. Kiva saada kasvot nimille ja tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä jatkossa. Käykää ehdottomasti tutustumassa Skincityn verkkokauppaan ja ihotestiin, josta saa muutamassa päivässä kosmetologin valitsemat tuotesuositukset juuri sinun iholle. Itsekin tein testin ja nyt odottelen omia suosituksiani.

Perjantaina olin myös suosikkiverkkokauppani Elevenin pisteellä Sheet mask demon mallina. Tämä oli hauska kokemus! Pisteellä oli teemana korealainen kosmetiikka. Demon piti itseoikeutetusti Elevenin maapäällikkö ja korealaisen kosmetiikan asiantuntija Ostolakossa-blogin Virve Fredman. Oli kiva tavata Virve ja kuulla hänen vinkkejään ihan livenä. Sain demosta palkinnoksi ihanan goodiebagin täynnä mitäs muutakaan kuin sheet maskeja! Lopun ajan perjantaista kiertelin lähinnä kauneuspuolella sekä hieman terveyspuolella siskoni ja hänen ystävän kanssa. Lähdin messuilta vasta puoli viideltä kun jalat alkoivat jo hyytyä.

Lauantaina olin sopinut meneväni parhaan ystäväni kanssa ja niin me suunnattiin tuhansien muiden messuilijoiden joukkoon. Lauantai oli kaikista päivistä ruuhkaisin. Ihmisiä oli niin paljon, että välillä oli hankala päästä haluamilleen osastoille tutkimaan tarjouksia. Huipputarjouksia oli joka päivä ja joka päivä löytyi jotain pientä ostettavaa. Mielenkiintoisia tietoiskuja ja demoja oli jokaisena päivänä!

Sunnuntaina suuntasin jälleen messuille. Olin liikkeellä yksin, mutta se ei haitannut. Sain kierrellä omaan tahtiin. Sunnuntaiaamu oli todella väljä ja oli ihana kierrellä rauhassa sekä jutella eri pisteiden edustajien kanssa. Tänä vuonna luonnonkosmetiikka oli isosti esillä messuilla ja pääsinkin tutustumaan moniin ihaniin merkkeihin. Jolien pisteellä oli ihana tunnelma ja ihanat ihmiset. Sain heiltä testiin muutamia kivoja luonnonkosmetiikan suosikkeja. Innolla lähden niitä kokeilemaan ja esittelen niitä myöhemmin blogissa. Tapasin heidän pisteellään myös INARIN ihanat perustajanaiset! Sarjaan on tulossa alkuvuodesta lisäyksenä puhdistusaine sekä silmänympärysvoide. Mahtavaa! Kirjoitin INARIsta blogiin aikaisemmin. Odotan innolla sarjan uutuuksia.

4dreamin pisteellä pääsin tutustumaan heidän maahantuomiin luonnonkosmetiikan merkkeihin. Heillä oli uutuutena esillä We Love the Planetin alumiiniton deodorantti josta oli tehty nyt puikkomallinen versio vanhemman voidemaisen rinnalle. En ole aikaisemmin käyttänyt luonnonkosmetiikan dödöä, joten sain heiltä testiin tuon puikkomallin! Lisäksi saamassani goodiebagissa oli vanhempi voidemainen versio. Taidan tehdä kunnon testin näillä kahdella ja raportoin kokemukseni blogiin. Lisäksi pussista löytyi myös hieman meikkejä BOHOlta sekä Beauty Gardenin matkakokoisia tuotteita.

Aivan uutena luonnonkosmetiikan merkkinä minulle tuli Rimita Green. Heillä on valikoimissa ihonhoitotuotteita sekä esimerkiksi alumiiniton dödö. Heidän tuotteissaan on tosi kivat miedot tuoksut. Sain heidän oman sarjan ihonhoitotuotteita testiin ja ne vaikuttivat todella kivoilta!

Omiakin ostoksia tuli tehtyä jonkin verran, mutta yritin hillitä itseni ja ostin vain todella käyttöön tulevia juttuja kuten Batisten kuivashampoo trion joka maksoin vain 7€! I love me messut olivat jälleen kerran todella ihanat. Nähtävää ja koettavaa oli valtavasti. Vielä sunnuntainakin löysin sellaisia osastoja, joita en ollut aikasiemmin löytänyt! Suosittelen kyllä viettämään messuilla vaikka kaksi päivää, jotta ehtii katsella rauhassa. Nyt saakin odotella taas vuoden uusia ihania messuja.

 

Olitko sinä I love me -messuilla?

 

2 kommenttia

  1. Sissi kirjoitti:

    Mullehan kävi niin, että missasin vaikka mitä kun olin vain yhtenä päivänä messuilla. No, ensi vuonna paremmalla onnella -ja silloin ehkä saan postauksenkin tehtyä, nyt unohdin ottaa kuvatkin:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.