Hae
Purkkisirkus

MISSHA saatavilla nyt K-Citymarketeista!

K-Beauty rantautuu kovaa vauhtia Suomeen. Nyt eräs tunnettu korealainen merkki on lanseerattu K-Citymarketeissa! MISSHA on nyt saatavilla kaikista K-Citymarketeista ympäri Suomen. Tosi siistiä! Olen odottanut kovasti, että korealaisia kosmetiikkatuotteita tulisi kaikkien saataville normikauppoihin. Näin ihmiset pääsevät niitä hypistelemään ja tutustumaan rauhassa. Se on aina ihan erilaista ostaa suoraan kaupasta kuin tilata verkkokaupasta.

MISSHA on tunnettu ja suosittu merkki täällä Euroopassakin, joten uskon, että sillä on menekkiä kaupoissa. Tuotteet ovat todella laadukkaita ja hinta on korealaiseen tapaan varsin kohtuullinen. K-Citymarketissa on nyt lanseerattu pieni valikoima merkin tuotteita, mutta toivon valikoiman laajenevan. Tällä hetkellä saatavilla on Pure Source Cell- ja Real Solution Tencel- kangasnaamioita sekä Pure Source Pocket Pack- kuorintageelejä ja -yönaamioita. Lisäksi valikoimassa on Super Aqua Cell Renew Snail Cream ja suppea lajitelma kuivalle iholle sopivaa Super Aqua Ice Tear -sarjaa. Myös ikääntyvälle iholle löytyi muutama tuote Time Revolution Vitality -sarjasta. 

Tästä pienestä valikoimasta löytyy vähän jokaiselle jotakin. Myöskään hinta ei päätä huimannut vaan oli oikein kilpailukykyisellä tasolla verrattuna joihinkin verkkokauppoihin. Itse ostin muutaman kangasnaamion ja uutena kokeiluun noita hauskoja Pocket Packeja. Kerron niistä kokemuksia hieman myöhemmin. Lisäksi himottaisi ostaa tuo kehuttu etanavoide eli Super Aqua Cell Renew Snail Cream. Ostin juuri uuden päivävoiteen, joten pitää käydä ostamassa se hieman myöhemmin.

Kannattaa ihmeessä käydä kurkkimassa oman lähisittarin valikoimaa. Näillä pääsee hyvin alkuun korealaisten tuotteiden kokeilussa. Toivon mukaan valikoima laajenee piakkoin, koska MISSHAlla on todella laaja tuotevalikoima olemassa ja tämä on vain pieni pintaraapaisu tuotteisiin.

 

Onko MISSHA tuttu merkki? Joko löysit omasta sittarista nämä korealaiset uutuudet?

2 kommenttia

  1. Inka Monola kirjoitti:

    Missha tekee mun suosikki kangasnaamiot 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.