Hae
Purkkisirkus

4 x Wet’n Wild kevään uutuudet

*Sisältää mainoslinkkejä

TUOTTEET SAATU. Kevät on uusien meikkien aikaa. Monille brändeille tulee uudet kevätsävyt myyntiin ja niin myös Wet’n Wild toi uusia meikkejä tarjolle. Sain Wet’n Wild uutuudet testiin ja löysin niiden joukosta  monta uutta suosikkia. Wet’n Wildilta on saatavilla laaja valikoima sävyjä kaikenlaisista meikeistä. Tuotteiden hinnat ovat todella edullisia ja meikit ovat laadukkaita. Löysin uutuuksin joukosta mm. uuden kivan huulipunan! Tässä muutama suosikki uutuuksien joukosta. Wet’n Wildin meikkijä myy mm. *Lyko, jossa on laaja valikoima brändin tuotteita.

wet'n wild uutuudet

wet’n wild prime focus primer serum

En yleensä innostu kovinkaan paljon primereista, enkä niitä paljon käytä. Tätä kuitenkin testasin heti innoissani. Kyseinen primeri on vesipohjainen ja nimensä mukaisesti seerumimainen. Tämä imeytyy todella hyvin ihoon ja saa ihon tuntumaan tosi pehmoiselta. Meikki asettuu tämän päälle myös tosi kivasti ja pysyy hyvin. Primeri sisältää ruusuvettä, Camellia lehtiuutetta ja vihreä tee uutetta. Koostumus on todella kevyt ja tuoksu ihanan kukkainen, ei kuitenkaan liian voimakas. Tätä on kiva käyttää vaikka ei muuta meikkiä laittaisikaan. Ihosta tulee ihana heleä ja kuulas. Primeri on myynnissä *täällä.

20200504_172755

wet’n wild megalast high-shine brillance lipstick

Huulipunat eivät aina kuulu mun perus meikkiin. Olen kuitenkin innostunut niistä nykyään enemmän. Tämä uutuuspuna on tosi kiva arkipuna, mutta sävyjä löytyy laajasti, joten jokaiseen tyylin sopiva löytyy varmasti. Itse ihastuin sävyyn ”Pinky Ring”, joka on vaalea pinkki. Olen huomannut, että kylmät pinkit sopivat minulle. Tämän sarjan punat ovat kaikki kiiltäviä, mutta saatavilla on myös *mattapunia. Punien hylsyt ovat tosi kauniit! Kiiltävät punat ovat valkoisissa ja matat mustissa hylsyissä. Puna pysyy aika hyvin huulilla, mutta ei ole mikään megakestävä. Matta punissa kestävyys on parempi. Suosikkipunani löydät *täältä.

20200504_172825

wet’n wild hello halo blushlighter

Tämä kaunokainen ihastutti jo heti, kun näin pakkauksen. Sain testattavaksi kaksi eri vaihtoehtoa, joista ihastuin viileämmän sävyiseen ”Highlighter Bling”. Tällä tuotteella saat upean hehkun kasvoille. Punertava sävy sopii poskille ja vaalea sävy muualle kasvoille. Highlighter on hieman kimalteinen, mutta kesällä saakin olla kimallusta. Tämä ei kuitenkaan ole liian överi. Hintaansa nähden tämä on todella hyvä highlighter. Valikoimassa on myös lämpimämmän sävyinen vaihtoehto. Tuotteen löydät *täältä.

wet'n wild uutuudet

wet’n wild eye brow pomade

Kulmatuotteet ovat minulla kovassa käytössä ja testailen mielelläni uusia vaihtoehtoja. Tykkään pomade-tyyppisistä tuotteista, joten tämä tuli heti käyttöön. Sävynä minulla on vaalein ”Medium Brown”. Tämä on itse asiassa aika tummu kuitenkin ja vähän siinä ja siinä onko minulle liian tumma. Kevyellä kädellä laittaen saa hieman vaaleamoaa jälkeä. Pomade pysyy hyvin koko päivän eikä leviä. Tuotteen levittäminen on myös helppoa. Olen käyttänyt mukana tulevaa sutia sekä erillistä viistopäistä sivellintä. Jos tästä tulisi viel astetta vaaleampi sävy, niin se voisi olla ihan täydellinen. Kulmapomaden löydät *täältä.

20200504_171700

Wet’n Wild uutuudet ovat tosi kivoja ja sopivat hyvin sekä arki että juhlameikin tekoon. Uutuuksia tuli aika iso kasa, mutta tässä olivat omat suosikkini niiden joukosta. Halusin rajata joukon aika pineksi, ettei tule ihan kilometripostasta. Muita suosikkejani olivat mm. *poskipuna sävyssä ”Pinch Me Pink” ja uusi *dewy meikkivoide sävyssä ”Nude Ivory”. Edullisella hinnalla on mahdollista saada laadukkaita meikkejä, joissa on hyvä sävyvalikoima ja hyvä saatavuus.

wet'n wild uutuudet

LUE MYÖS NÄMÄ:

TOP 3: Parhaat Skinfoodin kasvokuorinnat

Goodiebox huhtikuu – Perfectly Imperfect + alekoodi

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  En olekaan hetkeen sarjan tuotteita testaillut 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Näissä on kyllä hyviä tuotteita! Ja hinta on todella kohtuullinen.

 2. riitta reissaa kirjoitti:

  Tuo primeri kuulostaa suorastaan ihon pelastajatuotteelta! Ruusuvettä… vihreää teetä… iho kiittää!

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Todellakin! Primerin koostumus on todella kivan ohut ja se imeytyy niin hyvin iholle 🙂

 3. villananna kirjoitti:

  Ihanan kesäisen neutraaleja värejä. Ajattelen vain kesää nyt tällä hetkellä…

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kyllä se kesä sieltä tulee. Kuukauden päästä jo juhannus! Uskomatonta!

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Tämä on minulle ennestään tuntematon merkki. Ihanan keväiseltä ja hempeältä näyttää nuo tuotteet ja meikkisi! (Toisin kuin ulkona, nyt sataa lunta!)

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kiitos! Keväiset meikit ovat kiva piristys pitkän talven jälkeen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.