Hae
Purkkisirkus

Luonnon Kaunis 2018 – Keväiset kosmetiikkamessut

Voitin kaksi lippua Luonnon Kaunis 2018 -messuille, joten suuntasin sinne lauantaina. Messut keskittyvät luonnonkosmetiikkaan, jota olikin tosi hyvin esillä. Suurin osa kosmetiikkamerkeistä oli minulle vieraita, mutta oli myös vanhoja tuttuja kuten Lavera ja Flow Cosmetics (joka on muuten hyvinkääläinen firma!) Ihania tuotteita oli esillä runsaasti.

Messut olivat kaksipäiväiset (pe-la) ja ne oli pystytetty Kattilahalliin Helsinkiin. Vähän meinasi yövuoron jälkeinen väsymys painaa, mutta julkisilla pääsin helposti paikalle ja kiertelyn jaksoin hyvin. Messut ovat melko pienet verrattuna vaikka vuoden päätapahtumaan I love me -messuihin, mutta näillä messuilla oli myös kiva tunnelma ja tosi mukavasti porukkaa paikalla. Ostoksia tuli myös hieman tehtyä, vaikka luonnonkosmetiikka ei ole minulle se tutuin osa-alue.

Ostin nyt pitkään himoitsemani Flow Cosmeticin vartalokuorinnan ihanassa Peppermint-tuoksussa. Lisäksi ostin Laveran Hydro Effect kosteuttavan seerumin. Kaikki Laveran tuotteet olivat -40%! Melko huima tarjous. Mukaan tarttui myös samalta merkiltä kynsinauha balm, jota jo testailinkin ja hyvältä tuntuu.

Hallissa oli myös kiva pieni kahvio, jossa oli todella herkullisen näköisiä salaattiannoksia, chia-puddingia sekä raakakakkua. Maistamani punajuuri-suklaa raakakakku oli todella hyvää! Kaiken kaikkiaan tosi kivat messut ja mielelläni menen ensi vuonna uudestaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.