Hae
Purkkisirkus

Kosmetiikan Black Weekend -tarjoukset

*Sisältää mainoslinkkejä

Edellisessä postauksessa kerroinkin jo kosmetiikan verkkokauppa Cocopandan Black Week tarjouksista. Päätin vielä koota teille suosikkiverkkokauppojeni Black Weekend tarjoukset. Hurjan tarjousviikonlopun päättää Cyber Monday, jolloin verkkokaupoissa on vielä todella paljon tarjouksia.

20191113_155554

Bette Box

Bette Boxilla on hurja tarjous uusille tilaajille. Saat ensimmäisen boksin nyt -50% alennuksella kun valitsen jatkuvan tilauksen ja käytää koodia BLACKWEEK. Tilauksen voi peruuttaa koska tahansa, vaikka heti ekan boksin jälkeen! Tilauksen pääset tekemään *täältä.

Kicks

Kicksillä on loppuviikon ajan joka päivä vaihtuva tarjous eri kategoriaan!

 • 28.11. Face Care -25% Tarjous koskee myös Foreo-laitteita!
 • 29.11. Tuoksut -25%
 • 30.11. Meikit -25%
 • 1.12. Vartalo- ja hiustuotteet -25%

Nyt kannattaa kytätä omat suosikit ostoskoriin edullisesti! Ostoksille pääset *täältä.

Skincity

Skincity on yksi suosikkiverkkokaupoistani! Heidän upea valikoima ja ammattitaitoiset kosmetologit hurmaavat joka kerta. Heillä on joka päivä vaihtuvat Black Week -tarjoukset. Päiväkohtaiset tarjoukset näet *täältä!

The Body Shop

TBS tuo ihanat tarjoukset Black Weekin ajaksi! Nyt kannattaa siis syöksyä heidän verkkokauppaan ja kotiuttaa omat suosikit! Kaikki tarjoukset näet *täältä.

 • To-Pe Joulukalenterit -10%
 • Suihkugeelit 2 kpl/10€
 • Vartalovoit 2kpl/20€
 • To-Pe Rakastettu Inkiväärisarja -50%

20191012_161546

Lyko

Lyko tuli Suomeen rytinällä! Heillä on todella hyviä brändejä myynnissä. Heillä on päivittäin vaihtuvia tarjouksia huippubrändeistä! Päivittäin vaihtuvat brändit ovat -25% alennuksessa! Vaihtuvat tarjoukset päivittyvät *tänne.

Eleven

Eleven pistää parastaan Black Weekin aikana! Varsinkin Black Weekend täynnä mahtavia tarjouksia. Heillä on huippualennuksia yksittäisistä tuotteista sekä monta erilaista kampanjaa!

 • *Joulukalenterit -20%

To klo:20 – Ma (esimerkkejä monista tarjouksista)

Oletkaunis

Oletkaunis.fi on upea verkkokauppa, jonka huippubrändeihin kuuluu mm. Jeffree Star, OFRA, Real Techniques ja theBalm. Sivustolla on koko viikonlopun ajan (29.11.-2.12.) huikeita tarjouksia ja koko valikoima on alennettu -20%-80%! Nyt kannattaa hankkia lahjat pukinkonttiin ja päivittää esimerkikisi siveltimet tai ostaa se kauan himoittu luomiväripaletti! Tarjouksia pääset katsastamaan *täältä.

Beautyko

Korealaisen kosmetiikan verkkokauppa Beautyko tarjoaa kaikki Skinfood ja Eyenlip-tuotteet -30% koodilla: BLACKFRIDAY. Lisäksi saat tilaajalahjana Mizonin kollageenia sisältävän silmänympärysvoiteen! Verkkokauppaan tulee samalla myyntiin 3 uutta Skinfoodin tuotetta! Voin kertoa, että ne ovat ihania. Voit käydä kurkkimassa verkkokaupan valikoimaa täältä.

Bearel

Toinen suosikkini korealaisen kosmetiikan osalta on Bearel. Heillä on huipputarjouksia Black Fridayna sekä Cyber Mondayna! Perjantaina lähes kaikki tuotteet ovat -30% alennuksessa! Lisäksi lahjasetit ovat -25%-40%. Lahjakortit ovat myös alessa -10%. Valikoimaan tulee myös uusia lahjasettejä, kuten Holy Sheet -kangasnaamiosetti! 100 ensimmäistä saa tilauksen mukaan tilaajalahjan. Maanantaina kaikki tuotteet ovat -20% alessa! Ostoksille pääset *täältä.

Jolie

Luonnonkosmetiikkaa on myös hyvin alennuksessa. Joliella on ihana valikoima hyviä brändejä ja heillä on myös todella hyvät alet perjantaina. Alessa on runsaasti brändejä ja ne on jaettu alennusprosentin mukaan omiin kategorioihin 50%, 40%, 30% ja 20%. Kaikki tarjoukset näet *täältä.

 • -50% kategoria sisältää sekalaisia luonnonkosmetiikan helmiä
 • -40% Madara, Biosolis
 • -30% mm. Whamisa, Absolution, Novexpert ja Neal’s Yard Remedies
 • -20% mm. Patyka ja Aquis

TwistBe

Toinen ihastuttava luonnonkosmetiikan verkkokauppa on TwistBe! Oli mahtava kuulla, että he kysysivät asiakkailta mitkä brändit ovat nyt pinnalla ja mitkä halutaan Black Friday aleen. Tämä on mielestäni hyvä idea. Tarjoukset ovat voimassa vain perjantaina.

 • Bybi Mega Mist -30%
 • Olivia Klein Vitamin Cream & Vitamin Serum yhteensä 25€ (-60%)
 • Boho ripsivärit -40%
 • Apeiron kasvovoiteet -40%

Kaikki Black Friday -tarjoukset näet kootusti *täältä! Tarjoushinnat päivittyvät 29.11. klo: 0.00

iDeal of Sweden

On pakko lisätä vielä yksi kosmetiikan ulkopuolinen tarjous tänne. iDeal of Sweden myy aivan ihania puhelimen suojakuoria sekä nykyään myös upeita asusteita ja läppärinsuojia! Olen jo kahdessa puhelimessa käyttänyt pelkästään heidän kuoria ja aion tehdä niin jatkossakin. Valikoimaa on jokaiseen tyyliin ja kuoret ovat todella laadukkaita! Heillä on nyt mahtava Black Week tarjous! Nimittäin KAIKKI tuotteet ovat –50%! Ja saat lisäksi lisäalen -20%, kun ostat yli 59€! Himoitsen näitä myös itse, mutta olen vaihtamassa puhelinta alkuvuodesta niin ei kannata enää tähän ostaa uusia. Kaikki ihanat tuotteet näet *täältä.

Tässä mun suosikkeja ja tärppejä teille. Toivottavasti löydät kivoja juttuja ja vaikka joululahjoja hyvällä alella.

 

Happy Black Weekend!

 


SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Kauneusbloggaajien joulukalenteri tulee taas!

Glossybox marraskuu – Merry Metallics

 

2 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Haaveilin Linda Hallbergilta crayon kyniä mutta alehinnat ei toiminu meidän Kickseissä, harmi!

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.