Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Youty The Black Calendar luukut 9-16

Kaupallinen yhteistyö: Nordicfeel
*Sisältää mainoslinkkejä

Joulukuu on jo yli puolen välin! Niinpä on aika taas kurkkia mitä Youty The Black Calendar pitää sisällään luukuissa 9-16. Jos missasit ekat luukut, löydät ne helposti tästä aiemmasta postauksestani! Ensimmäiset luukut olivat jo tosi monipuoliset, joten eiköhän hypätä suoraan seuraavien luukkujen kimppuun.

Luukku 9

Tämä luukku sisälsi hiustenhoitoa! Sebastian Professional Penetraitt Overnight Serum on nimensä mukaisesti yöseerumi hiuksille. Todella mielenkiintoista! Sebastian Professional on amerikkalainen brändi, joka on suosittu niin kampaamoissa kuin kotioloissakin. Seerumi sisältää hyaluronihappoa ja niasiiniamidia, jotka korjaavat hiusta sisältäpäin. Seerumi lupaa tuoda hiuksiin pehmeyttä ja sileyttä. Tuote levitetään illalla kuivaan tukkaan keskipituuksista latvoihin. Hiukset harjataan ja annetaan seerumin vaikuttaa yön yli. Hiuksia ei pestä seerumin käytön jälkeen. Aamulla hiukset ovat valmiit muotoiluun. Kalenterista tuli täysikokoinen tuote 95 ml (23,90€) ja löydät sen *täältä.

20231222_133204

Luukku 10

Myös tämä luukku sisältää hiustenhoitoa! Ja ihan uusi brändi minulle. Björk Laga Treatment hiusnaamio on ruotsalaista vegaanista hiustenhoitoa. Tämä hiusnaamio on kuivan ja rasittuneen tukan pelastaja! Intensiivisesti korjaava naamio, joka vahvistaa hiuksia, ehkäisee pörröisyyttä sekä tekee hiuksista pehmeät ja joustavat. Naamio sisältää levä- ja koivu-uutetta. Koivu-uute rahoittaa myös hiuspohjaa. Naamiossa on ihanan ylellinen kukkaistuoksu, joka tuoksuu jopa tuubin läpi! Tuote tuli täysikokoisena 200 ml (24,95€) ja löydät sen *täältä.

youty the black calendar luukut

Luukku 11

Seuraavaksi päästään ihonhoitoon todellisella kulttituotteella! Mario Badescu Drying Lotion on mainetta niittänyt kuivattava täsmähoito finneille. Tämä on todellinen tehotuote, joka kuivattaa finnit yhdessä yössä. Täsmähoito sisältää salisyylihappoa (BHA), joka hoitaa finnit tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Tuote sopii siis myös herkälle iholle.

20231222_132833

Koostumus on aika uniikki eli pullon pohjalla on vaaleanpunainen sakka ja muuten neste on kirkas. Pulloa ei ole tarkoitus sekoittaa! Jos sakka on sekoittunut nesteen joukkoon, odota, kunnes se on taas painunut pullon pohjalle. Levitä puhdistetulle iholle kosteusvoide. Tämän jälkeen ota vanupuikko ja dippaa sen pää pulloon, jolloin vanuun tarttuu pullon pohjalla olevaa sakkaa. Taputtele tuote vanupuikolla suoraan finnin päälle ja anna vaikuttaa yön yli. Pese kasvot aamulla. Tuote tuli täysikokoisena 29 ml (21,90€) ja löydät sen *täältä.

Luukku 12

Tämä luukku oli tavallaan tuplaluukku, koska se sisältää 2 naamiota! Luukussa oli Starskin The Gold Mask Eye Single -silmänalusnaamiot sekä Starskin Dreamkiss Plumping & Hydrating Lip Mask -huulinaamio. Starskin on tosi kiva naamiobrändi ja heillä on tosi kivasti erilaisia naamioita kasvoille ja vartalolle. Luukusta paljastuneet naamiot ovat hyväksi todettuja laadukkaita naamioita. Kultaiset silmänalusnaamiot mm. laskevat turvotusta ja silottavat ryppyjä. Naamiot auttavat myös meikin levittymisessä! Naamion seerumi sisältää 83% jerikonruusua, joka on tunnettu virkistävien ominaisuuksiensa ansiosta. Kultaisella foliolla päällystetty selluloosakangas vangitsee lämmön ja lukitsee seerumin iholle. Tuote on täysikokoinen 1 pari (6,90€) ja löydät sen *täältä.

youty the black calendar luukut

Luukun toinen naamio on siis huulinaamio. Naamio sisältää mm. kookosmehua, joka hoitaa ja ravitsee huulten herkkää ihoa. Naamion avulla huulista tulee täyteläisen kosteutetut ja valmiit kauniille huulimeikille. Suosittelen siis kokeilemaan tätä naamiota ennen juhlameikkiä! Luukusta tuli 1 naamio. Täysikokoinen pakkaus sisältää ilmeisesti 2 naamiota ainakin painon mukaan (5,90€). Löydät sen *täältä.

Luukku 13

Ihonhoidolla jatketaan, koska tämä luukku sisältää kulttituotteen korealaisesta kosmetiikasta. Klairs Rich Moist Sothing Cream on yksi brändin suosituimmista tuotteista eikä suotta! Tämä voide on syväkosteuttava ja sen vaikutus kestää 24 tuntia. Voide on kuin tehty herkälle talvi-iholle. Voide sisältää mm. beetaglukaania, jojobaöljyä ja keramideja. Se vahvistaa ihon suojakerrosta ja pitää ihon kosteutettuna. Tähän voiteeseen kannattaa kaikkien kuivaihoisten tutustua! Tuote tuli täysikokoisena 80 ml (22,90€) ja löydät sen *täältä.

20231222_132941

Luukku 14

Tämä luukku sisältää Maria Åkerberg Papaya Peeling entsyymikuorinnan. Kuorinta sisältää papaiinia, joka on papajauute. Se irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista. Tämä on hellävarainen kuorinta. Tuote on luonnonkosmetiikkaa ja vegaaninen. Tykkään tosi paljon rakeettomista kuorinnoista, joten tätä täytyy kokeilla! Kuorinta levitetään puhtaalle, kuivalle iholle pyörivin liikkein. Tämän jälkeen kastellaan kädet ja hierotaan, jolloin kuorinta emulgoituu. Tuote tuli 30 ml matkakoossa. Täysikokoinen tuote on 100 ml (16,90€) ja löydät sen *täältä.

20231222_132807

Luukku 15

Tässä luukussa päästään taas hiustuotteisiin. Täältä paljastui Björk Tämja hiussuortuvien kesyttäjä. Nämä ovat aina mielenkiintoisia tuotteita. Kaikilla on ns. vauvahiuksia ja ne ovat usein aika kurittomia. Tällä ripsivärin kaltaisella tuotteella saat siveltyä geelimäistä tuotetta suoraan hiuksiin, jolloin kampaus näyttää heti siistimmältä. Tätä tuotetta voi käyttää myös kulmakarvoihin! Tuote on väritön. Siinä on ihana hedelmäinen tuoksu. Täytyy testailla tarkemmin kuinka pitävää geeli on. Tuote tuli täysikokoisena 20 ml (22,95€) ja löydät sen *täältä.

youty the black calendar luukut

Luukku 16

Tämä postaus lopetetaan meikkituotteeseen! Luukusta tuli Loreal Paris Color Riche Intense Volume Matte  huulipuna sävyssä 336 Le Rouge Avant-Garde. Kyseessä on siis mattapuna, joka antaa puuterisen lopputuloksen. Punan luvataan olevan intensiivinen väriltään ja tahraamaton. Huulipuna sisältää hyaluronihappoa ja arganöljyä, jotka tekevät huulista kosteutetut ja täyteläiset. En ole varma tuliko kaikissa kalentereissa sama sävy, mutta tämä minun saama sävy on kaunis tummahko punainen. Sopii hyvin juhlakauteen! Tuote tuli täysikokoisena (11,90€) ja löydät sen *täältä.

20231222_132909

Nyt ollaankin jo yli puolenvälin kalenterissa! Joulukuu menee aina niin nopeasti. Youty The Black Calendar luukut ovat tarjonneet kyllä todella kivasti erilaisia tuotteita. Tämänkertaiset luukut olivat mielestäni kiva sekoitus eri kategorioiden tuotteita ja kivasti oli myös täysikokoisia tuotteita! Tulossa on siis vielä yksi postaus, jossa on kaikki loput luukut. Mitäs olet mieltä tämänkertaisista luukuista? Löytyikö niistä suosikkituotteita? Olette myös kivasti käyneet äänestämässä mun instastooreissa päivän luukkujen suosikkia.

20231222_133415

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Esittelyssä: Youty The Black Calendar 2023

Youty The Black Calendar luukut 1-8

Kaupallinen yhteistyö: Nordicfeel

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *