Hae
Purkkisirkus

Testissä: Pyunkang Yul

*sis.mainoslinkin

Kirjoittelin reilu viikko sitten uudesta Suomeen rantautuneesta korealaisesta merkistä. Pyunkang Yul on myynnissä ainoastaan *KOKO SKIN -verkkokaupassa. Olen käyttänyt tuotteita jonkin aikaa ja kerron nyt tarkemmin niistä. Olen todella ihastunut näihin tuotteisiin! Sain kokeiluun kolme tuotetta: Essence Tonerin ja Moisture Serumin. Lisäksi sain saman sarjan viskoosilappuja. Otin uudet tuotteet innolla ihonhoitorutiiniini ja olen tykännyt niistä kovasti. Tuotteet ovat sopineet sekaiholleni todella hyvin.

*Pyunkang Yul Essence Toner on kasvoveden ja hoitonesteen yhdistelmä. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti sekä tasapainottaa ihon lämpötilaa. Kasvoveden ja hoitonesteen yhdistelmä myös rauhoittaa ihon ärsytystä ja punaisuutta. Tämä on ihan täydellinen tuote herkälle ja ärtyneelle, kuten myös kosteusköyhälle sekä seka- ja rasvaiselle iholle. Hoitonesteessä 91,3% vedestä on korvattu astragalusjuuren uutteella. Tämä uute on tunnettu perinteisessä kiinalaisessa ja korealaisessa lääketieteessä antioksidanttina ja ihoa rauhoittavana aineena. Pidän aina todella hyvänä asiana, että vesi on korvattu jollain muulla ihoa kosteuttavalla ja hoitavalla aineella. Tuote sopii hyvin myös herkkäihoisille, koska ainesosaluettelo on todella lyhyt sisältäen vain seitsemän raaka-ainetta.

Olen käyttänyt tätä essence toneria aamuin illoin ja se on todella ihana käytössä. Hieman geelimäinen koostumus levittyy iholle hyvin ja imeytyy todella nopeasti. Iho jää todella kosteutetun tuntuiseksi eikä yhtään ”klähmäiseksi”. Olen levittänyt tuotetta iholle käsin ja uusilla viskoosilapuilla. Molemmat tavat ovat yhtä hyviä ja on makuasia mikä tyyli tuntuu omalta.

*Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pads-viskoosilaput olivat minulle täysin uusi tuttavuus. Olen kyllä kuullut vastaavista korealaisista lapuista, mutta nyt pääsin ensimmäistä kertaa oikeasti käyttämään niitä. Lappuja käytetään kasvoveden levitykseen sekä kangasnaamion tavoin suosikki hoitonesteen kanssa. Laput ovat todella ohuita, joten niihin ei mene hukkaan hoitonestettä vaan se pääsee iholle vaikuttamaan. Ne eivät myöskään nukkaa ollenkaan. Tavallisissa pumpulilapuissa on välillä tätä nukkaamisongelmaa.

Eniten minua kiinnosti kokeilla näitä lappuja kangasnaamion tavoin. Käytännössä siis kaadat lapulle hoitonestettä niin, että lappu kastuu. Tämän jälkeen asetat lapun puhdistetuille kasvoille. Lappuja voi laittaa esimerkiksi yhden molemmille poskille ja yhden otsalle. Lappujen annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia, jonka jälkeen ylimääräinen hoitoneste taputellaan ihoon. Tämä oli todella hauskaa ja näin pääsee käyttämään juuri sitä omaa suosikki hoitonestettä kangasnaamion tavoin. Itse käytin tätä Pyunkang Yulin uutta Essence Toneria ja se toimikin erittäin hyvin myös naamiona. Pakkaus sisältää 160 lappua, joten melko riittoisa paketti on kyseessä. Suosittelen kokeilemaan näitä! Saa helposti omalle iholle parhaiten sopivan kangasnaamion.

*Pyunkang Yul Moisture Serum on ollut myös käytössä säännöllisesti aamuin illoin. Rakastan seerumeita yli kaiken ja tämä nousi kyllä yhdeksi huippu suosikeistani. Välillä on vaikea löytää sopivaa kosteuttavaa seerumia sekaiholle, mutta nyt se on löytynyt! Tämä seerumi on ihoa tasapainottava ja rauhoittava. Se auttaa löytämään täydellisen tasapainon ihon rasvaisuuden ja kosteuden välillä sekä sitoo ihon kosteuden pitkäksi aikaa. Seerumin ytimessä käytetty Coptis Japonica juuriuute rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää ihotulehduksia. Oliiviöljy pitää ihon kosteutettuna ja lisää ihon elastisuutta.

Seerumi on koostumukseltaan maitomaista. Kevyt ja hyvin imeytyvä koostumus on ihastuttanut minua joka päivä! Iho tuntuu tämän jälkeen todella täyteläisen kosteutetulta, muttei kuitenkaan rasvaiselta tai ”klähmäiseltä”. Tämän lisäksi on hyvä huomata, että seerumipullo on todella iso! Pullo on 100ml, joten tämä ihanuus ei lopu ihan heti kesken. Monet seerumit ovat 30-50ml pulloissa, joten tämä on kyllä todellinen jättipullo. Tykkään! Sekaihoni on tykännyt tästä seerumista tajuttoman paljon ja se jää kyllä varmasti yhdeksi vakkarituotteistani!

Käy ihmeessä tutustumassa *KOKO SKIN -verkkokaupan valikoimiin. Pyunkang Yul -sarjaan on tullut nyt uutena myyntiin myös kasvoöljy. Se vaikuttaa myös super mielenkiintoiselta. Tämän tuotemerkin lisäksi kaupasta löydät monia muita korealaisen kosmetiikan suosikki merkkejä ja lisää valikoimaa tulee koko ajan. Tämän verkkokaupan varasto sijaitsee Suomessa, joten toimitus on myös todella nopeaa.

Joko olet kokeillut tätä uutuus merkkiä? Mikä on oma korealainen suosikkisi?

 


 

Saatat olla kiinnostunut myös:

Benton – Tutustumisen arvoinen korealainen merkki

Esittelyssä: The Skin House & Mizon -uutuudet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.