Hae
Purkkisirkus

Talvikäsien pelastaja

Työssäni sairaanhoitajana käsien iho pitää olla hyvässä kunnossa. Näin talviaikaan iho tuppaa kuivumaan ja silloin on hyvät rasvat kultaa. Viime viikkoiselta Tukholman reissulta nappasin Sephoran kassajonossa ostoskoriini kaksi uutta käsirasvaa. Kyseessä on Sephora Hand balm. Näitä oli viisi eri versiota, joista otin matkaani tuoksut Coconut ja Tangerine. Olen melkeimpä kookoshullu eli aina kun on rasva tai ruoka tai mikä vaan kookoksen makuisena/tuoksuisena, niin pakko se on ostaa testiin.

 

Nämä käsirasvat ovat todella täyteläisiä ja aika paksuja, mutta rasva imeytyy kuitenkin tosi hyvin ja jättää suojaavan pinnan iholle. Molemmat rasvat tuoksuvat sille mitä tuubissa lukeekin. Kookosen tuoksu on aika voimakas, mutta se ei minua haittaa.

Nämä tuubit ovat melko pieniä, vain 30ml, eli viikossa tämä yksi tuubi kyllä jo tyhjenee. Hinnaltaan nämä olivat edullisia, joten olisin voinut ostaa enemmänkin jos olisin tiennyt hyvästä laadusta. Käsirasva meinaa usein unohtua ja olenkin nykyään tuonut rasvat olohuoneeseen telkkarin ääreen, jolloin voi rasvailla käsiä lempiohjelmaa katsoessaan.

Suosituksia hyvistä käsivoiteista otetaan ilolla vastaan! Mikä on sinun suosikkisi?

Ps. Olen aloittanut nyt uutena bloggaajana täällä Stoorin puolella! Aikaisemmat postaukseni näet täältä!

 

 

 

2 kommenttia

 1. Jenna kirjoitti:

  Mulla myös kuivuu kädet paljon talvella ja muutenkin, kun joudun käyttämään töissä ja koulussa käsidesiä jatkuvasti.

  Tosi kiva, kun kirjoitit tästä aiheesta. Minulle hieman tuntemattomia nuo voiteet, mutta voisin kokeilla! Oma suosikkini on klassinen Emännän käsivoide 🙂 😀

  Ja tervetuloa bloggailemaan!

  • Purkkisirkus kirjoitti:

   Kiitos ja kiva kun tulit kommentoimaan!

   Talvi on kyllä kovaa aikaa käsille ja varsinkin, kun en jaksa käyttää hanskoja käsien suojana kovinkaan usein.. Autolla kun liikun aika paljon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.