Hae
Purkkisirkus

Secret Key – Starting Treatment Essence

*sisältää mainoslinkin

Kesän jälkeen moni havahtuu huomaamaan, että iho on päässyt kärsimään liiallisesta auringonotosta sekä uimisesta. Kesän kuivattama iho huutaa kosteutusta ja hoitoa. Korealainen ihonhoitorutiini tuo iholle kosteutusta monessa kerroksessa, jolloin kasvojen iho pääsee imemään itseensä ihania kosteuttavia ainesosia. Olen itse ihastunut korealaisiin hoitovesiin eli essenceen. Näitä on jokaisella korealaisella merkillä monta erilaista. Toiset ovat vesimäisen ohuita ja toiset jopa geelimäisen paksuja. Yhdeksi suosikeistani on noussut Secret Key Starting Treatment Essence. Tämä hoitoneste on vesimäisen ohut niin sanottu First Essence. Tälläinen essence sijoitetaan ihonhoitorutiiniin heti tonerin jälkeen.

Vesimäinen essence imeytyy hetkessä ja antaa iholle sen kaipaamaa kosteutusta. Tuote sisältää 94% fermentoitua (Galactomyces) hiivauutetta, joka on luonnollinen ja tehokas ainesosa ikääntymistä vastaan. Se silottaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä. Essence sisältää myös ihoa kirkastavaa ruusuvettä. Tämä on täydellinen essence, jota voi kerrostaa vaikka useamman kerroksen. Itse taputtelen tätä iholle suoraan käsien kautta, jolloin tuotetta ei mene hukkaan. Toinen vaihtoehto on laittaa sitä vanulapulle, mutta itse tykkää käyttää tuotetta suoraan käsien kautta. Yhteen kerrokseen ei tarvitse kuin muutaman pisaran hoitonestettä. Kerrostaminen käy helposti, koska kerroksia voi lisätä aika nopeaan tahtiin eikä tarvitse odotella hoitonesteen imeytymistä kauaa.

Tuote on todella riittoisa ja sopii täydellisesti aiemmin kirjoittamaani 7 Skin Methodiin. Tämänkaltainen ohut hoitoneste on ihanantuntuinen iholla. Iho tuntuu heti täyteläisen kosteutetulta ja siihen on mukava kerrostaa rutiinin seuraavia tuotteita. Hoitoneste on hajustamaton, joten se sopii kaikille. Pullo on kaunis lasinen ja se juuri tuo kivaa ylellisyyden tunnetta hoitonesteen käyttöön. Onhan se kaunis hyllyllä ja siihen tulee tartuttua herkemmin kuin mitättömämmän näköiseen pulloon.

Tämä hoitoneste on todella riittoisa. Vaikka käytän sitä aamuin illoin niin muutaman viikon käytössä pullosta on huvennut ehkä viidennes. Tämä on tutustumisen arvoinen tuote eikä hintakaan ole mielestäni kovin paha siihen nähden, että yksi pullo kestää ikuisuuden. Hinnaltaan tämä Secret Key Starting Treatment Essence on noin 25€. Tuote on saatavilla *Bearelilta, jossa on myös melko runsas valikoima merkin muita tuotteita. Varsinkin silmänalusnaamiolaput ovat todella suosittuja ja ihania käytössä. Toinen Secret Keyta myyvä verkkokauppa on KOKO SKIN, tosin tätä essencea ei valikoimasta tällä hetkellä löydy. Kasvojen puhdistuspuikko kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta.

 


 

Saatat kiinnostua myös:

7 Skin Method – Kuivan Ihon Pelastaja

Hauskuutta kasvojenpesuun – Neogen Real Fresh Green Tea Cleansing Stick puhdistuspuikko

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.