Hae
Purkkisirkus

Uusi fööni tuli taloon

*mainoslinkki

Hain eilen postista uuden föönin! Ihanaa! Vanha fööni oli todella vanha, n. 10v vanha. Oli jo aikakin ostaa uusi. Minulla kävi tuuri ja voitin yhdestä blogiarvonnasta 100€ lahjakortin *elevenille, joten päätin tutustua heidän valikoimaan. Hiustenkuivaimia oli joka lähtöön ja löytyihän sieltä minullekin sopiva peli.

Valitsemani fööni on elcmin 3900 healthy ionic. Väriltään upea punainen, joka tuo piristystä hiustenkuivaamiseen. Föönissä on ioni-keraaminen tekniikka, jonka pitäisi olla hellävarainen hiuksille ja tehdä niistä pehmeämmät. Tehoa löytyy 2400W, mikä on jo melko paljon kotikäyttöiseen fööniin. Föönistä löytyy kaksi lämpötilanvalintaa ja kaksi nopeudenvalintaa. Lisäksi löytyy kylmäpuhallus, jolla on hyvä viimeistellä hiukset pysymään föönatussa muodossa. Föönissä on myös kaksi erikokoista irrotettavaa suulaketta. Laitteen johto on myös todella pitkä, mikä helpottaa käyttöä huomattavasti.

Käyttökokemusta minulla on tästä vain eiliseltä illalta, mutta jo se kerta vakuutti minut. Mielestäni föönin ääni oli hieman hiljaisempi kuin vanhassa. Lisäksi korkeimmalla lämmöllä föönatessa puhallus ei ollut niin polttavan kuuma kuin vanhassa oli. Puhallustehosta ei voi edes puhua samana päivänä vanhan kanssa! Uusi fööni oli niin tehokas, että meinasi hiukset lähteä päästä!! Tai no ei nyt ihan, mutta saatte varmaan ajatuksen tehosta. Fööniä oli tosi miellyttävä käyttää eikä se tuntunut liian raskaalta. Kooltaan se on hieman pienempi kuin vanha. Kaikinpuolin olen kyllä tyytyväinen tähän hankintaan ja toivonkin sen nyt kestävän käytössä vuosia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.