Hae
Purkkisirkus

Tukholman ostoslistaa

Olen lähdössä tiistaina Tukholman risteilylle. Ihanaa!! Ensi viikko on lomaviikko, joten risteily sopii siihen vallan mainiosti. Menemme Silja Serenadella. Maissa olo aikaa on noin 6 tuntia, joten ostoksia ehtii tekemään ihan hyvin.

Olen suunnitellut ostosreittiä aika hyvin ja googlettanut muiden bloggaajien vinkkejä. Kaikkien kosmetiikkabloggaajien vinkeissä on toistunut yksi kauppa, jossa on pakko päästä käymään. Se on tietysti Biblioteksgatanin Sephora! Kosmetiikkafanien pyhiinvaelluskohde, jonne suuntaan ensimmäisenä, kun maihin päästään. Listaan tässä muutamia tärkeimpiä himotuksen kohteitani, joita yritän reissulla metsästää.

TOO FACED

Yksi himoamistani kosmetiikkamerkeistä on jenkkiläinen Too Faced. Merkin tuotteita on todella vaikea tilata Suomeen ja meidän leveysasteilla Sephoralla on yksin oikeus sen myymiseen. Merkin tuotteista pari on ehdottomasti ostoslistalla.

Love light highlighter-Blinded by the light

Tämä korostuspuuteri on pakkaukseltaan niin kaunis! Monet ovat myös kehuneet tällä saatavaa luonnollista hehkua, joten pakko saada tämä. Samaa sarjaa on myös kaksi muuta sävyä. Himoitsemani sävy on näistä vaalein.

Chocolate Bar Eyeshadow palette

Olen aika huono käyttämään luomivärejä raskaiden luomieni johdosta. Olen kokenut sen vaikeaksi ja luomivärit lähtee aina pois muutaman tunnin päästä. Aion nyt pikku hiljaa opetella luomivärien käyttöä. Ihastuin tähän palettiin siinä olevien luonnollisten värien vuoksi. Tämän pitäisi myös tuoksua suklaalle, joten pakko päästä testaamaan livenä! Netti on nykyään täynnä meikki tutoriaaleja, joten kuka tahansa voi niiden avulla opetella meikkaamaan.

BENEFIT

Toinen merkki, jota saa huonosti Suomeen on Benefit. Merkin hauskat pakkaukset ja laadukkaat tuotteet tekevät niistä todella himoittavia.

Ka-Brow kulmaväri

Kulmatuotteet ovat nyt kovassa huudossa. Minulla on luonnostaan aika tuuheat kulmat, joista vain nypin hajakarvoja pois. Kulmissani on väriä lunnostaankin jonkin verran, mutta nyt olen innostunut erilaisista kulmatuotteista. Niillä saa vähän enemmän ryhtiä kulmiin. Tämä kyseinen kulmaväri on saanut paljon kehuja, joten testattava on. Benefitillä on myös paljon muita kulmatuotteita, joten voi tulla jopa valinnan vaikeus.

POREfessional primer

Viime vuoden aikana löysin kunnolla meikinpohjustajat eli primerit. Minulla on sekaiho ja laajentuneita ihohuokosia, joiden peittoon monet primerit ovat juuri tarkoitettu. Benefitillä on valikoimissaan yksi suosittu primer, joka kuulostaa juuri omiin tarpeisiini sopivalta. Pakko hankkia testiin.

NARS Radiant Creamy peiteaine

Peiteaineelle on aina käyttöä tummien silmänympärysten tai pienten ihon virheiden peittoon. Minulla on vielä etsinnässä se täydellinen peiteaine ja testiin ajattelin ostaa tämän kovasti kehutun tuotteen. Nähtäväksi jää onko se kehujensa arvoinen.

Tässä muutamia tuotteita, mutta ostoslista on kyllä paljon pidempi 😀 Kirjoitan reissun jälkeen ostoksista raportin niin nähdään mitä kaikkea sain haalittua ostoskoriin.

Kuvat:

Too Faced: Too Faced

Benefit & NARS: Sephora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.