Hae
Purkkisirkus

Aurinkovoide suosikit x3

*Sisältää mainoslinkkejä

Aurinkovoide on nyt kevään kynnyksellä todella ajankohtainen tuote. Muistan aina rummuttaa näistä aurinkosuojista, mutta ne oikeasti suojaavat ihoa vanhenemiselta sekä ikäviltä ihomuutoksilta. Minulla on aina muutama erilainen aurinkovoide avattuna, joita vaihtelen käyttötarpeen mukaan.

aurinkovoide

Nyt keräsin yhteen kolme omaa tämän hetkistä suosikkia! Kaikki omat suosikkini ovat tällä hetkellä korealaisia, koska he vain osaavat aurinkovoiteiden valmistuksen. Minulle tärkeää on, että aurinkovoiteessa on korkea suojakerroin, mutta kuitenkin ohut koostumus. Tärkeää on myös aurinkovoiteen soveltuminen meikin alle, jolloin sitä tulee käytettyä useammin! Tässä siis mun tän hetken aurinkovoide suosikit.

Etude SoonJung Director’s Moisture Sun Cream SPF50+ PA++++

Ykköseksi kiilasi tämän kevään uutuus eli Etuden kemiallisen suojan sisältävä aurinkovoide. Tämä hurmasi minut heti kättelyssä! Ihana ohut koostumus, joka levittyy iholle vaivatta ja imeytyy todella hyvin. Tämä sopii todella hyvin meikin alle.

aurinkovoide

Plussaa tulee myös hajustamattomuudesta vaikka se ei sisänsä minua haittaa, koska en ole allerginen. Tehoaineina tässä tuotteessa ovat pantenoli, joka vahvistaa ihon omaa suojamuuria sekä madecassoside, joka on rohtosammakonputken sisältämä rauhoittava ainesosa.

Tätä suosittelen siis ehdottomasti testaamaan! Löydät tuotteen *täältä.

Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

Toinen ihana tähän kevääseen on BOJ 30% riisiuutteita ja fermentoitua jyväuutetta sisältävä aurinkovoide. Ihanan kevyt koostumus ja voide imeytyy hyvin kasvoille. Myös tämä aurinkovoide on hajustamaton! Tässä on kemiallinen suoja.

20230326_131002

Voidetta kuvaillaan kuin parhaimmaksi kasvovoiteeksi ja voin kyllä yhtyä tähän. Imeytyy hyvin ja jättää iholle tosi kivan hehkun. Riisiuute kirkastaa ihoa. Sopii hyvin myös meikin alle. Koostumus on hieman paksumpi kuin Etuden vastaava, mutta ei tätä paksuksi voi silti sanoa. Jos oikein ihastut tähän aurinkosuojaan, niin sitä on myynnissä myös kätevä tuplapakkaus missä hinta hieman edullisempi per tuubi! Tutustu tähän ihanuuteen *täällä.

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

COSRX on yksi suosikkibrändeistäni ja heidän aloe aurinkovoide tuota myöskään pettymystä. Tämä on ainoa näistä kolmesta jossa on sekä kemiallinen että fysikaalinen suoja. Vaikka tämä aurinkovoide sisältää myös fysikaalinen suojan, ei voiteen koostumus kuitenkaan kärsi. Voide siis imeytyy hyvin eikä ole koostumukseltaan liian paksua. Tuotteessa on myös ihana raikas tuoksu.

aurinkovoide

Nimensä mukaisesti aurinkovoide sisältää aloeta, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Voide ei tahmaa eikä jätä whitecastia. Voide on myös yksi Korean myydyimmistä aurinkovoiteista eikä suotta! Tämän bestsellerin löydät *täältä.

Tässä minun tämän hetken suosikit. Löytyikö joukosta vanhoja suosikkeja vai uusia tuttavuuksia? Olisi kiva kuulla myös teidän aurinkovoide suosikkeja! Kaikki Bearelin valikoiman aurinkovoiteet löydät *täältä.

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kevään ihonhoitovinkit

Smuuti Skin

6 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Kun meillä käytetään vain fysikaalisia aurinkorasvoja, niin nämä ovat minulle täysin vieraita. Itse palan helposti, niin aurinkovoiteet ovat minulle tärkeä asia niin talvella kuin kesälläkin.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Korealaisista löytyy kyllä myös fysikaalisia suojia ja olen niitä myös käyttänyt 😊 Kemialliset suojat ovat vain vielä miellyttävämpiä iholla.

  2. petra - Sängyn alla kirjoitti:

    Minä yllätyn aina joka kevät kuinka arvokkaita aurinkovoiteet ovat. 😀 Mutta arvokas on myös iho! Nämä on minulle kaikki uusia tuttavuuksia. Toistaiseksi olen suosinut fysikaalista suojaa. Mulla on kyllä päivävoide jossa on kemiallinen spf 30, mutta tällä hetkellä talven jälkeen korjaantuva iho ei vielä kestä sitä. Onko sulla tietoa miksi raskaana ollessa suositellaan fysikaalista aurinkosuojaa?

    http://www.sangynalla.fi

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      En osaa kyllä tuohon raskaana olevan ohjeistukseen sanoa mitään. Ehkä sitä suositellaan sen vuoksi, kun fysikaalinen suoja on vain ihon pinnalla ja kemiallinen suoja reagoi ihon sisällä.

  3. Mira / Blinger Shimmer-blogi kirjoitti:

    Näitä pitäisikin alkaa kaivella itsekin käyttöön 👌

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *