Hae
Purkkisirkus

Pyunkang Yul – Uusi korealainen tuotemerkki Suomessa!

*sis.mainoslinkin

Korealainen kosmetiikka on nyt monien kiinnostuksen kohteena ja verkkokaupat ovat hyvin laajentaneet valikoimia kysynnän mukaan. Suomessa on nyt jo melko hyvä määrä tuotemerkkejä saatavilla, mutta aina on kiva saada uutuuksia joukkoon. Uusimpana mukaan on tullut Pyunkang Yul. Se on korealainen merkki, jonka tuotteet ovat korkealaatuisia ja ainesosaluottelot ovat lyhyitä. Lyhyt INCI kertoo siitä, että tuotteissa ei ole turhia täyteaineita. Tuotteet ovat myös hajustamattomia, joten ne sopivat ihan kaikille.

Tällä hetkellä tämä merkki on ainoana Suomessa myynnissä *KOKO SKIN -verkkokaupassa. Verkkokauppa on hiljattain avattu ja sieltä löytyy jo nyt hyvä valikoima tuotteita. KOKO SKIN on korealaisen kosmetiikan verkkokauppa, joten kaikki tuotteet ovat korealaisia. Valikoimasta löytyy monia tuttuja tuotemerkkejä, mutta myös uudempia merkkejä Suomen markkinoilla.

Sain kokeiluun pari tuotetta tältä uudelta merkiltä. Ensinnäkin toimitus oli todella nopea! Arvostan sitä todella paljon. Tuotteet tulivat hyvin pakattuina. Pyunkang Yulin tuotepakkaukset ovat mielestäni tyylikkäitä. Tummansininen ja valkoinen miellyttää varmasti monen suomalaisen silmää. Usein korealaiset pakkaukset ovat todella värikkäitä ja voivat olla vähän sarjakuvamaisiakin, mutta tämä merkki on valinnut hillitymmät värit. Pahvipakkauksista paljastuu hieman räväkämmän siniset lasipullot.

Sain kokeiluun *Pyunkang Yul Essence Tonerin sekä *Pyunkang Yul Moisture Serumin. Lisäksi sain myös saman sarjan *Cotton Pads eli korealaisia viskoosilappuja. Kirjoitan näistä erillisen postauksen, kunhan hieman pääsen kokeilemaan. Sen verran tutkin tuotteita, että Essence Toner on koostumukseltaan melko ohuen vesimäistä. Ei kuitenkaan ihan lirua vaan pieni geelimäisyys jämäköittää koostumusta. Moisture Serum on kivan maitomaista, mutta ei myöskään liian lirua vaan suuri sopivaa. Otan innolla nämä tuotteet testiin. Nämä molemmat sopivat kaikille ihotyypeille, mutta varsinkin sekaiholle sekä rasvoittuvalle tai ärtyneelle iholle. Viskoosilaput ovat myös uusi tuttavuus, mutta lyhykäisyydessään niitä voi käyttää kasvoveden levitykseen tai kangasnaamion tyyliin laittaen pari-kolme, omalla suosikki hoitonesteellä kostutettua, lappua kasvoille vaikuttamaan. Todella kivalta kuulostaa!

Käykää ihmeessä tutustumassa *KOKO SKIN -sivuille ja varsinkin tähän uuteen sarjaan siellä! Sarjaan kuuluu myös kosteusvoide, jota on myös kehuttu todella kosteuttavaksi, mutta ei liian paksuksi voiteeksi. Kuulostaa hyvältä kesävoiteelta.

Jos seuraat minua Instagramissa niin saatoit nähdä eilen, kun esittelin näitä tuotteita My Storyn puolella. Samankaltaisia esittelyjä on tulossa lisää joten laita ihmeessä minun instagram seurantaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.