Hae
Purkkisirkus

Fillerina – Täyteainehoito ilman neuloja

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet saatu pr-näytteenä

Sain jokin aika sitten mielenkiintoisen tuotteen testiin. Kyseessä on Fillerina -täyteainehoito. Olen aina arastellut kasvojen täyteainehoitoja enkä niitä ole koskaan ottanut itselleni. Nyt markkinoille on kuitenkin tullut uudenlainen täyteainehoito, joka ei sisällä ollenkaan neuloja! Tämä kuulosti niin mielenkiintoiselta, että sitä oli pakko kokeilla itsekin.

fillerina

Fillerina

Fillerina -täyteainehoito sisältää 14 päivän tehohoidon sekä hoidon ylläpitoon tai yksinään käytettävät päivä- ja yövoiteen. Lisäksi saatavilla on myös silmän- ja huultenympärysvoide. Fillerina sisältää hyaluronihappoja eri pitoisuuksina, jolloin vaikutus on paras mahdollinen. Saatavilla on 3 eri voimakkuutta eri ikäisille ihmisille. Itse sain testiin tuon kaikkein korkeimmat pitoisuudet sisältävän 3 luokan tuotteet. Nämä ovat ehkä minulle 33 vuotiaalle hieman liian tujuja, mutta ei niistä kuitenkaan haittaa ole. Minun ikäiselle suosittelisin ehkä tason 2 tuotteita, jotka on tarkoitettu alkaviin ikääntymisen merkkeihin. Tarkempaa tietoa Fillerinasta saat täältä.

fillerina

14 päivän täyteainehoito

Suosittelen aloittamaan tuotteiden käytön 14 päivän täyteainehoidolla. Kuuri on saatavilla kolmella eri voimakkuudella kuten voiteetkin. Hoito on kaksivaiheinen. Ensimmäinen vaihe on Fillerina Gel, joka sisältää kuutta erikokoista hyaluronihappoa. Nämä madaltavat juonteita ja antavat iholle täyteläisyyttä. Toinen vaihe on Fillerina Nourishing Film, joka takaa, että hyaluronihapot eivät haihdu iholta. Se myös kosteuttaa ja ravitsee ihoa.

fillerina

Pakkauksessa on molemmille tuotteille omat annosteluruiskut, joilla tuotetta saa annostelua iholle todella tarkasti. Ruiskun päässä on sveitsiläisestä teräksestä tehty annostelupää, joka ei naarmuta ihoa vaan annostelee tuotetta tarkasti sinne minne haluat. Tuotetta annostellaan iholle 1-2 ml kerran päivässä aamulla tai illalla. Itse tykkäsin käyttää Fillerinaa iltaisin.

Ensimmäisen vaiheen geeli ruiskutetaan kasvoille niihin kohtiin, joissa on juonteita tai halutaan lisää täyteläisyyttä. Tämän jälkeen geelin annetaan vaikuttaa 10 minuuttia, jonka jälkeen mahdollinen ylimääräinen geeli taputellaan kevyesti iholle. Tämän jälkeen iholle levitetään kakkosvaiheen vaaleaa seerumia, joka estää hyaluronihappojen haihtumista iholta. Täyteainehoito on myynnissä *täällä. Koko Fillerina valikoiman näet *täältä.

Miltä se tuntuu käytännössä?

Molemmat tuotteet ovat aika paksua tavaraa, joten ruiskuun vetäminen voi siihen tottumattomalta tuntua aluksi hankalalta. Itse olen lääkeruiskujen kanssa tekemissä päivittäin työni puolesta, joten itse en kokenut sitä isoksi ongelmaksi. Tärkeintä on vetää tuotetta ruiskuun TODELLA hitaasti, jolloin sinne menee mahdollisimman vähän ilmaa. Tuotteen ruiskuttaminen iholle on vaivatonta ja teräksinen annostelupää helpottaa tuotteen sihtaamista tarkasti haluttuun kohtaan.

20190706_202949Molemmat tuotteet ovat miedon tuoksuisia ja miellyttäviä iholla. Suositeltu 2ml annostus on ainakin minulle liikaa. Tuote ei imeydy kunnolla, vaan jää kuiviksi lastuiksi iholle. Jos näin käy, kannattaa seuraavana päivänä laittaa vähemmän tuotetta. Itselle sopivan määrän tietää vain kokeilemalla. Luulen minulla syynä olevan, että sain kaikista tehokkaimman sarjan testiin ja minulla ei kuitenkaan ole juurikaan ryppyjä ja juonteita, joita tasoittaisin. Niinpä kaikki tuote ei imeytynyt iholleni. Oikean vahvuuden valitsemalla tämä ongelma tuskin tulee eteen.

20190706_203026

Tässä näet kaikki kolme vahvuutta:

 • Aste 1Nuoremmalle iholle: Sisältää kuutta hyaluronihappoa, joista suurinosa on suurimolekyylisiä. Nämä vaikuttavat lähinnä ihon pintakerroksissa sitoen sinne kosteutta.
 • Aste 2 – Alkaviin juonteisiin: Sisältää kuutta hyaluronihappoa. Pienimolekyylisempiä hyaluronihappoja suurempina pitoisuuksina kuin Asteessa 1, jolloin ne imeytyvät syvemmälle ihoon
 • Aste 3 – Aikuiselle iholle: Sisältää kuutta hyaluronihappoa, joista suurinosa on pienimolekyylisiä. Näin hyaluronihappomolekylit pääsevät tunkeutumaan syvemmälle ihoon ja täyttävät juonteita sisältäpäin

Tulokset

Tämä on varmasti kaikkia kiinnostava osio. Vaikka tuote on todella mielenkiintoinen, olin hieman epäluuloinen tuotteen tehoon. Lisäksi minulla ei ole kovin näkyviä juonteina kuin otsalla olevat ilmejuonteet, jotka on ollut teini-iästä lähtien. Niinpä ajattelin, että saanko edes mitään näkyviä tuloksia tänne esiteltäväksi.

20190706_203414

Fillerina kyllä kosteutti ihoa ja se tuntui täyteläisemmältä. Tuote on miellyttävä käyttää ja iho tuntui todella hyvältä tämän käytön aikana. Isoin muutos näkyy mun otsajuonteissa. Luulen, että vanhemmalla ja enemmän juonteita omaavalla iholla Fillerina toimii paremmin myös muualla kasvoissa. Nuorelle iholle riittää hyvä kosteutus, jonka saa aikaan edullisemmillakin tuotteilla. Ikääntyvä iho vaatii hieman enemmän toimenpiteitä, joten luulen Fillerinan toimivan siinä todella hyvin. Tietysti nuorempikin iho, jossa on paljon ilmejuonteita silmänympärysiholla tai muuten juonteita esimerkiksi liiallisesta auringonottamisesta johtuen, tämä on varmasti todella tehokas tuote!

20190706_203048

Ikä ei siis aina kerro koko totuutta vaan omat ihonhoitotottumukset, elintavat sekä perintötekijät vaikuttavat juonteiden muodostumiseen, jolloin nuorempikin iho voi tarvita jo järeämpiä aseita. Siihen suosittelen kyllä kokeilemaan Fillerinaa.

Mistä sitä saa?

Fillerina on täysin apteekeissa myytävä tuote. Sitä myydään kivijalkamyymälöiden lisäksi myös muutamassa nettiapteekissa esim. *Oloapteekista, jolloin Fillerina on kaikkien saatavilla. Jos omasta kotiapteekista et sitä vielä löydä, kannattaa rohkeasti kysellä olisiko Fillerina mahdollista saada valikoimmin. Kaikki jälleenmyyjät näet täältä.

 

Oletko kokeillut täyteainehoitoja kasvoille?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Oslo Skin Lab The Solution – Testissä kollageenijauhe

Rincón Cosmetics meikkiuutuudet + arvonta

12 kommenttia

 1. Noora kirjoitti:

  Tämä on kyllä todella mielenkiintoinen tuote. Törmäsin tähän keväällä ensimmäisen kerran ja nappasin esitteen mukaan apteekista. Olen itse 39v ja juonteita ei juurikaan ole, ainoat häiritsevä sibeliusryppy kyllä tuossa kulmien välissä. Voisin harkita maltillista ja luonnollista täyteainehoitoa esim tuohon ”sibbeen” 🙂 Itse alan nyt syksyllä tekemään mm. Juverdermilla täyteainehoitoja, joten sitä mielenkiinnolla odottaen 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kyllä mäki voisin harkita jotain tosi maltillista noihin mun otsajuonteisiin 🙂 Kiva et Fillerina kiinnostaa ja tosi mielenkiintosta et alat ite tekemään hoitoja!

 2. Mira Rinne | www.fashionpoetry.eu kirjoitti:

  Tää on kyllä aika mielenkiintoinen tuote, vaikkakin itseeni nämä tai muut täytehoidot eivät kolahda -moon ehkä vähän massasta poikkeava, kun itseäni ei ”ikääntymisen merkit” sinänsä haittaa vaan ovat vain luonnollinen osa elämää 🙂 Pidätän silti oikeuden muuttaa mieltäni, sillä mittariin pyörähti vielä kakkosella alkava luku ja moon aina ollut (kiitos hyvien elintapojen ja ihonhoidon) kunnon babyface 😀

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   En mäkään millään tavalla ihannoi täyteainehoitoja. Tämä oli kuitenkin hauska kokeilla, koska välillä mua ärsyttää noi mun otsajuonteet 😀 Ja aina voi muuttaa mieltään!

 3. Melissa kirjoitti:

  Ei ole tullut käytettyä, en tosin edes tiennyt näistä.

 4. Helena kirjoitti:

  Komppaan hieman aikaisempaa tekstiä, sillä koen vanhenemisen kans kovin luonnolliseksi asiaksi. Toki tää tuote menee varmasti neulojen edelle ja kiinteyttää ihoa kauniisti. Mielenkiintonen postaus kaikinpuoli.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Luonnollinen vanheneminen on kyllä tosi hyvä juttu! Tätä on helpompi alkaa kokeilemaan kuin neuloilla tehtäviä hoitoja 🙂

 5. souliina kirjoitti:

  Itsekään en ole pistoshoidoista innostunut, mutta tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta kyllä- Kiitos kun laitoit vielä ennen ja jälkeen kuvat.

 6. Mia / Beauty Highlights kirjoitti:

  Onpa mielenkiintoinen tuote, en ollut kuullutkaan! Tosi selvän eron näkee kyllä otsajuonteissa 🙂 Kakkonen voisi olla mullekin sellainen, mitä joskus kokeilla.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo toi kolmonen oli vähä turhan voimakas, mutta ei siitä sinänsä mitään haittaa ollut. Mutta vähempikin olisi riittänyt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *