Hae
Purkkisirkus

Luonnonkosmetiikkapäivä 2020 – Uusi kotimainen brändi tulossa

*Sisältää mainoslinkkejä

Viikot vierivät kovaa vauhtia ja nyt ollaan jo melkein maaliskuun puolivälissä! HUH! Maaliskuu alkoi myös mukavissa merkeissä, koska sain kutsun ihanille Luonnonkosmetiikkapäiville. Osallistuin tänne viime vuonna ensimmäistä kertaa ja nyt halusin ehdottomasti taas mukaan. Luonnonkosmetiikkapäivä on Nordic Health Systemsin järjestämä päivä, jossa esitellään heidän edustamia brändejä ja kuullaan mielenkiintoisia luentoja luonnonkosmetiikasta.

20200310_113438

Tänä vuonna tilaisuudesta teki entistä kiinnostavamman se, että suomalainen Transmeri Oy on tehnyt yrityskauppoja ja hankkinut oman nimensä alle sekä NHS:n että *Jolien. Eli kaikki heidän edustamat brändit ovat nyt Transmerin alla. Tänä vuonna siis Luonnonkosmetiikkapäivä oli täynnä toinen toistaan ihanampia luonnonkosmetiikan brändejä. Osa brändeistä oli minulle vieraita, mutta suurin osa kuitenkin nimeltä tuttuja ja monia olen päässyt myös itse testaamaan.

20200310_113523Yksi päivän jännimmistä hetkistä oli, kun paljastettiin uusi suomalainen luonnonkosmetiikkabrändi! TAIKA tulee myyntiin elokuussa ja se on todella edullinen ja monipuolinen sarja. Tässä ensimmäisessä vaiheessa lanseerataan 10 ihonhoitotuotetta kasvoille ja vartalolle. Ja kaikki tuotteet tulevat maksamaan alle 10€/kpl!! Luulen, että tästä tulee syksyn hitti.

20200310_113617Toinen ehdoton kohokohta oli somevaikuttaja ja bloggaaja Nata Salmelan puheenvuoro somesta ja sen hyödyntämisestä yrityksen toiminnassa. Nata on hyvä puhuja ja sain paljon hyviä vinkkejä omaan tekemiseen.

Kiinnostava osuus oli myös luonnonkosmetiikan aurinkosuojista kertova osuus. Olen näihin jo viime kesänä tutustunut parin pr-lähetyksen verran, mutta tämä on tärkeä aihe eikä siitä voi koskaan puhua liikaa. Saimme myös goodiebagissa yhden aurinkosuojan testiin, joten tästä lisää myöhemmin.

luonnonkosmetiikkapäivä

Näiden puheenvuorojen lisäksi mukana oli myös Madaran ja Mossan perustaja Lotte, joka kertoi luonnonkosmetiikan trendeistä sekä ympäristöasioista. Viimeisenä vuorossa oli  Transmerin teettämän Suuren Kosmetiikkatutkimuksen tulokset, jotka olivat myös ihan mielenkiintoista kuultavaa.

luonnonkosmetiikkapäivä

Päivään sisältyi myös maistuvat ruuat ja tietenkin ihanien bloggaajakollegoiden näkeminen. On aina kiva vaihtaa kuulumisia ihan kasvotusten. Tänä vuonna paikalla olikin aika iso joukko tuttuja bloggaajia ja päivä hurahti ihan siivillä!

luonnonkosmetiikkapäiväToivon todella, että nämä Luonnonkosmetiikkapäivät jatkuvat myös seuraavina vuosina! Näissä saa hyvää infoa tuotteista ja muutenkin luonnonkosmetiikkaan liittyvistä aiheista. Tämä on ollut nyt kahtena vuotena kevään kohokohta!

mikä on oma suosikkibrändisi?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Luonnonkosmetiikan messut – Luonnonkaunis 2019

Algamaris – Luonnolliset aurinkosuojatuotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.