Hae
Purkkisirkus

Glamcor Riki Skinny LED Mirror – Meikkipeilien aatelia

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen jo pitkään tuskaillut meikkipeilin puutetta. Olen likinäköinen eli en näe kauas ilman silmälaseja. Olenkin meikannut tähän asti pelkän pienen taskupeilin avulla, jonka saan lähelle kasvoja. Lisäksi minulla ei ole varsinaista meikkipöytää, jossa olisi isompi peili ja kaikki meikit ja tarvikkeet valmiina. Halusin kuitenkin isomman peilin ja olenkin yhtä tiettyä kytännyt jo pidemmän aikaa. Ostolakossa Virve esitteli oman peilihankintansa noin vuosi sitten ja siitä lähtien olen himoinnut tätä samaa peiliä itselleni. Kyseessä on Glamcor Riki Skinny LED Mirror. Peilissä yhdistyy kaikki mitä voi toivoa: kirkkaat LED-valot, kevyt ja helppo käsiteltävyys sekä mahtavat lisätoiminnot ahkerasti somea päivittävälle henkilölle.

glamcor riki skinny

Glamcor Riki Skinny

Tämä peili on jokaisen somettajan päiväunien kohde! Peili on kooltaan 32×24 cm ja sen reunoja kiertää LED-valot. Valoja voi säätää viiteen eri voimakkuuteen luonnollisen kirkkaasta hyvin kirkkaaseen. Valojen värilämpötila on 4800K, joka vastaa melkein luonnonvaloa. Olin todella hämmästynyt kuinka pimeässä olenkaan ennen meikannut! Tuo kirkkain valoteho on kyllä jo niin kirkas, että sillä näkee meikata ihan missä vaan. Peiliä voi käyttää myös hyvin kuvausvalona blogin tuotekuvia varten!

glamcor riki skinny

20190602_155840 – kopio

Peili on myös todella kevyt! Se painaa vain 680g. Tämä on minulle tärkeä ominaisuus, koska minulla peili ei ole koko ajan samassa paikassa vaan joudun sitä siirtelemään meikkipöydän puutteen vuoksi. Mukana tulee myös jalusta, jolla saa peilin kulmaa muunneltua oman tarpeen mukaan. Peilissä on ladattava akku, joka kestää käytössä tosi hyvin. Mukana tulevalla USB-laturilla akun täyteen latautuminen vie noin 4 tuntia.

Peili ja puhelin tekevät yhteistyötä

Somettajan kannalta yksi ominaisuus on ylitse muiden. Peilin saa nimittäin yhdistettyä puhelimeen Bluetoothilla! Peilin mukana tulee magneetillä peilin keskelle kiinnittyvä puhelinpidike. Näin voit tehdä esimerkiksi Instagram Storya hyvässä valossa. Bluetooth mahdollistaa selfieiden oton peilin kuvauspainiketta painamalla, jolloin puhelinta ei tarvitse pitää käsivarren mitan päässä. Näin myös kädet ovat luonnollisesti kuvissa eikä toinen olkapää ole ojennettuna ylöspäin.

20190602_155950

glamcor riki skinnyMagneettiseen puhelinpidikkeeseen mahtuu isompikin puhelin (omani on Samsung Galaxy s9+). Telineen saa myös käännetyä joko vaaka- tai pystyasentoon. Esimerkiksi Youtube-videoiden kuvaaminen on mukavampaa vaakatasossa kun taas Ig Storyt kuvataan pystyssä. Peilissä toimii sekä iOs- että Android-puhelimet.

 

Meitä huononäköisiä on myös huomioitu magneetilla peilin keskelle kiinnittyvällä 3 kertaa suurentavalla pyöreällä peilillä. Pystyn sillä meikkaamaan hyvin eikä tarvitse olla naama kiinni peilissä. Se on oiva apu myös tarkkuutta vaativiin juttuihin kuten kulmakarvojen nyppimiseen.

Glamcor Riki Skinny on myös yksinkertaisesti kaunis peili. Helppokäyttöisyyden vuoksi siihen tulee tartuttua usein ja saan aina meikattua hyvässä valossa. Oman peilini ostin *Eleveniltä. Sain sinne hyvän alennuskoodin, joten päätin repäistä ja hankkia vihdoin tämän peilin itselleni.

 

Minkälainen meikkauspeili sinulla on käytössä?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

TOP 5: Suosikki aurinkosuojani kasvoille

Eyenlip -uutuudet saatavilla

Beauty Sale by Matsmart

7 kommenttia

 1. Melissa kirjoitti:

  Peili on kyllä tässä hommassa yhtä tärkeässä osassa kuin valokin. Kun ne yhdistää, lopputulos voi olla erittäin hyvä 🙂

 2. Asta B. kirjoitti:

  Onpa tämä muuten kiva idea! Joskus olen vastaavasta jotain kuullut, oli kiva päästä lukemaan vähän tarkemmin siitä, millainen peili oikein onkaan kyseessä. Mulla on alkanut itselläkin näkö huonontua vuosien myötä, joten tällainen peili voisi alkaa olla miullekin jo ihan paikallaan 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Ihastuin tähän peiliin heti sen bongattuani, mutta kesti pitkään ennen kuin päätin sen vihdoin kotiuttaa. Ovat keksineet kyllä mahtavan idean ja peili on todella laadukkaan tuntuinen lisäosineen 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Näyttää ihan mahtavalta, raaskisikohan tuollaisen joskus itsekin kotiuttaa? 😀

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tämä on kyllä ihan mahtava! Pitkään pohdin, että raaskinko ja se oli aina silloin loppu kun olisin sen ostanut, niin nyt tuli sopiva tarjous ja tuote oli saatavilla niin pakko oli tilata! 🙂

 4. Taina kirjoitti:

  Vaikken ole bloggaaja, mielestäni todella tarvitsin tämän peilin. Kyllä se ikänäön edetessä vaan on loistava meikatessa, kesälläkin on välillä aikaiset aamut niin hämäriä, puhumattakaan muista vuodenajoista. Pidän sitä sijoituksena helpompaan meikkaamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.