Hae
Purkkisirkus

Sheet mask mania! – Kokemuksia kangasnaamioista

*sis. mainoslinkin

Ilmojen viilennyttyä olen taas ottanut kangasnaamiot säännöllisemmin käyttöön. Kesä helteillä ne hieman jäivät, kun tuntui ettei hikoileva iho imenyt niiden tuomaa kosteutusta niin hyvin. Niillä saa ihanasti iholle extra kosteutusta. Oma sekaihoni on pintakuiva ja se on nyt alkanutkin kuivumaan ihan kunnolla. Pari kertaa viikossa käytettynä kangasnaamiot ovat tuoneet paljon kaivattua helpotusta iholle.

Sain muutaman kangasnaamion testiin *Kokoskiniltä. Tämä tuli mahtavaan saumaan syksyn saavuttua rytinällä. Sain naamioita kolmelta eri merkiltä, joten sain hyvin vertailtua niitä keskenään. Saamani sheet maskit olivat Holika Holika, Mizon ja A’PIEU -merkeiltä. Holika Holika on ollut jo pitkään yksi suosikkimerkkini sheet mask rintamalla. Olen näitä naamioita käyttänyt paljon ja tykkään niistä kovasti! Mizon on minulla ollut myös käytössä aika paljon se on myös hyvä perusnaamio. Molemmissa näissä on useita eri vaihtoehtoja joista voi valita omalle iholle sopivan naamion. Uudempi merkki minulle on A’PIEU. Pari kertaa olen tämän merkin naamioita käyttänyt, joten nyt oli kiva testata lisää tätä merkkiä.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet

Holika Holikan naamiosta sain vaihtoehdot Lemon ja Rice. Tykkään tämän merkin naamioista, koska ne ovat kivan ohuita. Ohut sheet mask asettuu kasvoille paremmin kuin paksumpi kangas. Jotkut kokevat ohuen olevan hankalampi laittaa kasvoille, mutta sitä voi ihan hyvin asetella rauhassa ja oikoa suurimmat rypyt. Kangasnaamion istuvuuteen vaikuttaa tietysti myös kasvojen muoto. Tässä naamiossa kuitenkin silmät osuvat hyvin niille suunnitelluille paikoille. Minulla menee naamiot aina vähän otsasta yli hiusrajan puolelle. Mutta se on ihan kaikissa naamioissa.

Tämä *Lemon -naamio oli ihanan virkistävä ja sitruksen tuoksuinen. Naamio myös kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Se pysyy myös hyvin kosteana koko vaikutusajan. Saman merkin *Rice -naamion riisiuute kirkastaa ja kosteuttaa ihoa sekä häivyttää pigmenttimuutoksia. Naamio sisältä myös orvokkiuutetta, joka vähentää ihon kutinaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Tämä tuntui kyllä kivasti kosteuttavalta ja ihoa rauhoittavalta. Hintaa näillä naamioilla on 2,20€ mikä on ihan kohtuullinen hinta perusnaamiosta.

Mizon Joyful Time Essence Mask

Mizonin naamiot ovat myös olleet minulla aika paljon käytössä. Saamani *Aqua-versio oli kuitenkin minulle uusi. Tämä sheet mask on syväkosteuttava ja ihon elastisuutta parantava. Kosteuttava vaikutus kyllä tuntui hyvin. Huomaan nyt selvästi, että ihoni kaipaa kosteuttavampaa naamiota kuin kesällä. Mizonin naamiot ovat hieman paksumpia kuin Holika Holikan, mutta ero ei ole kovin merkittävä. Myös nämä istuvat kasvoille ihan hyvin. Mizonin naamioilla on hintaa 2,20€. Nämä ovat oikestaan vastaavia kuin Holika Holikan naamiot. Molemmat ovat hyviä peruskäyttöön ja laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja mistä valita.

A’PIEU

Tältä merkiltä sain kaksi erilaista naamiota. A’PIEUn pakkaukset ovat todella hauskan näköisiä ja niin myös heidän sheet mask -pussit. Ensimmäinen kokeilemistani naamioista oli *Icing Sweet Bar Sheet Mask MelonPaketti on muotoiltu mehujään muotoiseksi mikä on hauska piristys. Naamion tuoksu on ihana meloni ja se asettuu melko hyvin kasvoille. Silmien kohdalta tässä ei ole ihan niin hyvä istuvuus kuin aikaisemmissa. Tämä tietysti riippuu kasvojen muodosta. Tämä sheet mask ravitsee ja kosteuttaa ihoa sitä kuitenkaan ärsyttämättä. Tämä oli muuten todella hyvä, mutta istuvuus ei ollut minulle ihan paras mahdollinen.

Toinen saamani A’PIEU naamio oli *Coffee Milk One Pack. Tässäkin pakkaus oli hauska ja kuvastaa naamion nimeä. Tämä naamio oli istuvuudeltaan samanlainen kuin edellinen eli pystyn kyllä käyttämään, mutta ei ole aivan ihanteellinen silmien kohdalta. Sheet mask on kiinteyttävä ja ihoa vahvistava. Se sisältää kahviuutetta, joka parantaa elastisuutta ja tekee ihosta tasaisemman ja antaa iholle hehkua. Todella kiva naamio! Tässä kolmenkympin ylittäneenä täytyy alkaa jo kiinnittää huomioita ihon kiinteyteen ja ennaltaehkäistä ensimmäisiä vanhenemisen merkkejä. Tällä sai ihanaa kosteutusta iholle ja iho tuntui virkeämmältä. Nämä molemmat A’PIEU naamiot ovat hinnaltaan 2,20€.

Nämä kaikki naamiot olivat ihania ja olenkin aikamoinen sheet mask -fani. Suosittelen ottamaan omaa ihonhoitorutiiniin esimerkiksi kerran viikossa sheet maskin. Sillä tehostat hyvin käyttämiesi tuotteiden vaikutusta! Sheet maskit ovat myös melko edullisia ja tuovat hauskuutta ihonhoitoon. Sen ei tarvitse olla niin vakavaa. Nämä saamani naamiot löydät *Kokoskin -verkkokaupasta, joka on suomalainen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa. Valikoimissa on jo nyt monia suosikkimerkkejä. Toimitus on myös supernopea! Käykää tustustumassa.


Aiheeseen liittyy:

Sheet Mask – Kuinka saat kangasnaamiosta kaiken tehon irti?

Pyunkang Yul – Uusi korealainen tuotemerkki Suomessa!

Testissä: Pyunkang Yul

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *