Hae
Purkkisirkus

Alkukevään kuulumisia!

Blogi on ollut hieman hiljaisempi viime aikoina, koska työt ovat kuormittaneet aika runsaasti. Nyt kevään saapuessa blogikin alkaa taas päivittyä säännöllisemmin. Olen yrittänyt panostaa omaan jaksamiseen ja niinpä olen aloittanut hieman kuntoilua. Käytännössä tämä tarkoittaa kävelyllä käyntiä sekä pieniä kotitreenejä, mutta ei vielä mitään maata mullistavaa. Olen aloittanut aika rauhallisesti, koska monen vuoden tauon jälkeen innostus lopahtaa äkkiä, jos treenit menee ihan överiksi.

20210227_163608

Hankin itselle Polar Ignite -fitnesskellon, joka on kivasti innostanut lähtemään edes sinne kävelylle. Ja siis vielä kuukausi sitten en muistanut, minä VUONNA olin käynyt kävelyllä viimeksi! Kello on kevyt kädessä ja helppokäyttöinen. En tarvitse mitään liian monimutkaista kelloa tälläiseen pienimuotoiseen kuntoiluun.

20210218_204643

Tavoitteena on myös saada syömisiä parempaan jamaan, koska epäsäännöllinen työaika sekä töissä pitkät syömättömät pätkät eivät ole kovin terveellisiä. Olen pikku hiljaa jättänyt pois kaikkea turhaa, kuten karkkeja ja muuta. En vielä noudata mitään ruokavaliota vaan yritän ensin saada perussyömisiä vähän paremmalle tolalle, jolloin tarkempi ruokavalio ei tule niin shokkina. Säännöllinen syöminen on kuitenkin yhteydessä jaksamiseen ja siinä onkin parannettavaa. Töissä mun on välillä todella hankalaa pitää max. 4 tunnin väli syömisissä. Leikkaussalista ei vain pääse edes vessaan ellei leikkaus lopu tai joku tulee sut päästämään tauolle. Välillä pääsen ekalle tauolle eli juomaan ja syömään vasta klo: 13.30, kun työt alkaa klo:8. Toisina päivinä taas tauot onnistuu ihan kivasti.

20210221_100600

Tästä siis pikku hiljaa aletaan kuntoa kohottamaan. Blogi ei missään tapauksessa muutu fitness-blogiksi vaan jatkan näillä kauneusaiheilla edelleen! Olen tässä alkuvuodesta testaillut monia kivoja uutuuksia ja niistä tulossa juttua myös tänne blogiin. Instan puolella voi näkyä välillä myös joku lenkkipätkä, mutta en ajatellut sitä nostaa tämän enempää esille.

20210130_120222

Kevät tulee kohisten ja tuntuu, että ihmisten mielialat ovat hieman kirkastuneet raskaan koronatalven jäljiltä. Muistakaa pitää huolta itsestänne ja muista!

Yksi kommentti

  1. Jasmin kirjoitti:

    Hei! Haastan sinut hymy huulille – haasteeseen mukaan! ☀️ Hymy huulille – haasteen idea on kommentoida muiden bloggaajien postauksia tai kehua blogia.

    Toivottavasti otat haasteen vastaan!

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *