Hae
Purkkisirkus

Bette Box lokakuu – No one is you and that is your Super Power

*Sisältää mainoslinkkejä

Lokakuun Bette Box on täällä! Teema on syksy ja boksissa on keskitytty hiuksiin ja ihoon. Tämä boksi oli tosi painava ja itse boksi on myös hieman erimuotoinen kuin ennen. Bette Boxin ideaan pääset tutustumaan *täältä ja voit myös laittaa oman boksin tilaukseen! Nyt päästään kurkistamaan lokakuun boksin sisältöä.

bette box lokakuu

Sweety Signature Aloe Vera & Appelsiini Toner (8,90€/100ml)

Kasvovedet on aina kivoja ja ne tulee yleensä aina myös käyttöön. Tämä on suihkepullossa oleva, mikä on mulle vähän vähemmän käytetty muoto. INCI-lista on kivan lyhyt ja tämä vaikuttaa ihan pätevältä tuotteelta. Kasvovesi lupaa virkistää, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Testiin ehdottomasti. Saimme tämän täysikoisena. Tuote on vegaaninen.

20191009_213050

Herbina Kosteuttava Silmänympärysvoide (5,20€/15ml)

Ah silmänympärysvoide! Nämä ovat mun heikko kohta ja se kuuluu ehdottomasti aina minun ihonhoitorutiiniin. Tämä on Herbinan uutuus, joka sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, kurkku-uutetta ja virkistävää kofeiinia. Kofeiini supistaa verisuonia ja auttaa vähentämään mustia silmänalusia sekä nesteen kertymistä. Voidetta voi käyttää aamuin illoin. Tuote on täysikokoinen.

bette box lokakuu

Love Beauty and Planet Blooming Color Shampoo (9,90€/500ml)

Shampoo on aina ihan käyttökelpoinen tuote ja tämä brändi on kyllä kiinnostanut. Tätä on tullut aikaisemminkin boksista, mutta se oli vain matkakoko. Tässä on ihana tuoksu! Shampoo on tarkoitettu erityisesti värjätyille hiuksille ja se myös kosteuttaa kuivia hiuksia. Tämä ei ollut ihan täysikokoinen, mutta kuitenkin reilu 400 ml pullo. Tämä sopii hyvin mun blondatuille hiuksille. Tämä on myös vegaaninen.

20191009_213123

Schwarzkopf Oil Ultime Marula Finishing Oil (22,90€/100ml)

Rakastan hiusöljyjä ja käytän niitä säännöllisesti latvoissa. Tätä en ole aikaisemmin testannut, mutta se on brändin myydyimpiä tuotteita. Tuote sisältää 100% luonnollista marulaöljyä. Öljyssä on kevyt koostumus, jos hellii ja hoitaa hiuksia. Täydellinen tuote just kuiville hiuksille. Saimme 5 ml näytekoon.

20191009_213330

Sweet Signature Scrunchie (6,90€/2kpl)

Vihdoin sain ensimmäisen scrunchien! Tässä on ihana mustaa veluurikangasta. Saa vaan nähdä, että kuinka tähän tarttuu kaikki kissankarvat.. Tätä tulen kyllä käyttämään ahkerasti. Näistä tulee aina mieleen Sinkkuelämää-sarjan jakso, jossa Carrie nauroi sen kirjailijamiehen kirjalle, kun siinä se oli maininnut että naisella oli hiuksissaan scrunchie! Mies ei meinannut millään ymmärtää ettei se ollut enää muodissa. Haha!

bette box lokakuu

RFSU Intim Daily Wash (4,90€/150ml)

Näitä intiimipesuaineita tuntuu tulevan tasaisin väliajoin. En itse ole näitä käyttänyt ja tämä on mielestäni vähän turha tuote boksissa.. Nämä voisi siis kokonaan jättää pois. Saimme 40 ml matkakoon.

20191009_213153Näiden lisäksi mukana oli tuoksunäyte, Fazerin uutuun kauralaku sekä Four Reasons shampoo ja hoitoaine näytteet. Kortissa oli maininta myös Ziajan vartalovoiteesta, mutta minulta sitä ei löytynyt.

20191009_212942Kokonaisuudessaan tämä Bette Box oli tosi kiva, jossa oli vihdoin monipuolinen sisältö ja moni tuote tulee käyttöön. Tätä lisää! Oman Bette Boxin voit tilata *täältä.

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Bette Box syyskuu

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019

4 kommenttia

 1. Sini kirjoitti:

  Oi miten kiva sisältö! Tuo silmänympärysvoide erityisesti kiinnitti huomion, varsinkin tuon kofeiinin takia. Luulisi sen olevan aikamoinen pelastus aamuisin 😀

  • Tiina kirjoitti:

   Minustakin sisältö oli tällä kertaa kiva ja monipuolinen. Vaikka itselläni on lyhyet hiukset ja mm. ponnari sen vuoksi turha, niin lapsi oli siitä innoissaan.

   Tuo intiimipesuaine on muuten hyvää käsisaippuaa, ei kuivata, jos muuten ei ole käyttöä. Ja shamppoo on kyllä täysikokoinen 400 ml koossa (tarkistin heidän sivuiltaan että pakkauskoot on 100 ml ja 400 ml), tuotelapussa näyttää sen osalta olevan siis virhe.

   Ja Ziajan näyte taisi puuttua kaikilta joilla oli tämä sisältö eli Love Beauty and Planet tuote ja öljy vaihtoehto tuotteena. Instassa esim. ei kenenkään kuvissa sitä näkynyt. Ja Bette boxilta tuli ainakin minulle myös aiheesta pahoitteluviestiä. 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Se on kyllä mielenkiintoinen! Täytyy ottaa testiin pikimmiten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.