Hae
Purkkisirkus

Glossybox joulukalenteri luukut 1-8

*Sisältää mainoslinkkejä

Joulukuu lähenee jo puoliväliä. Joulukiireet alkavat painaa päälle ja lahjaostokset käyvät jo kuumana. Pääsen vihdoin ja viimein raportoimaan teille omien joulukalentereideni sisältöä. IG:n puolella oli äänestys, jossa seuraajani valitsivat omista kalentereistani kiinnostavimmaksi Glossyboxin. Muut kalenterini ovat Lookfantastic ja The Body Shop Ultimate. Avaan joka päivä kaikkien kolmen kalenterin luukut mun IG storyssa, mutta tänne blogin puolelle tulee vain Glossyboxin sisältö.

Glossybox joulukalenteri tuli tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomeen ja sen halusin tietysti heti hommata itselleni. Kalenterin sisältö on ollut tosi kiva ja laadukas. Uusia brändejä on tullut useita. Mukana on kivasti vaihdellen ihonhoitoa, meikkejä ja hiustuotteita. Jaan nämä sisältöpostaukset kolmeen osaan ja tässä tulee nyt ensimmäiset 8 luukkua!

20191214_135746

Luukku 1

Ensimmäinen luukku on auki! ihanaa! Tästä se lähtee. Eka luukku on aina tärkeä ja se luo mun mielentä suuntaa koko joulukalenterille. Ensimmäisestä luukusta tuli  *Benefit Roller Liner Eyeliner.  Benefit on todella kiva brändi ja sitä on hypetetty jo vuosia. Suomesta tämän brändin saatavuus on ollut huonoa, mutta nyt se on rantautunut KICKS-verkkokauppaan sekä Pasilan Mall of Trplan KICKS-myymälään. Ensi vuonna brändi on saatavilla myös muista KICKS-myymälöistä. En ole mikään kovin kova eyelinerin käyttäjä, mutta tästä tuotteesta olen kuullut paljon kehuja! Tämä on siis tussimainen tuote ja sävyltään musta. Tämä oli minusta oiva aloitus kalenterille!

20191214_135356

Luukku 2

Kakkosluukusta paljastui *Swell Ultimate Protect and Renew Serum. Tämä on siis hiustuote, jota käytetään pyyhekuivan tukan latvoihin ennen föönausta. Auttaa taltuttamaan pörröisyyttä ja kakasihaaraisia sekä tuo kiiltoa hiuksiin. Tämä on minulle uusi brändi, mutta tuote vaikuttaa todella kiinnostavalta ja aion tämän kyllä testata piakkoin! Kalenterista tuli 30ml matkakoko.

20191214_135441

Luukku 3

Kolmosluukku oli oikein minun näköinen. Sieltä löytyi nimittäin *TonyMoly I’m Real Rice Sheet Mask. Sheet maskit ilahduttaa aina. Olen näitä TonyMolyn maskeja kokeillut ja muistaakseni ne olivat ihan hyviä. Tästä on monta erilaista versiota saatavilla, joista kalenterista tuli riisi versio. Riisi on aina ihoa puhdistava ja kirkastava. Tämänkin maskin luvataan kirkastavan ja kosteuttavan sameaa ihoa. Sopii siis loistavavasti talveen! Tämä tulee käytettyä ilman muuta.

20191214_135217

Luukku 4

Seuraava luukku sisälsi jälleen meikkituotteen. The Beauty Crop Staycation Highlight Cream on brändinä tuttu juuri Glossyboxin kauneusboksista. Tämä voidemainen highlighter tuli sävyssä Menorca. Sävy on kaunis kultainen ja tätä on helppo käyttää ihan arkimeikissä että juhlavammassakin meikissä. Näppärä pieni rasia kulkee helposti mukana pienessäkin laukussa.

20191214_135643

Luukku 5

Tästä luukusta tuli ihonhoitoa. Mielenkiintoinen tuote tällä kertaa! Daily Concepts Multi-Functional Soap Sponge Charcoal on kasvojen puhdistuspala, joka on putsari ulkopuolelta ja sieni sisäpuolelta. Vaikuttaa hauskalta. Nämä palaputsarit on ihan kivaa vaihtelua normiputsareille! Olen pari erilaista kokeillut aikaisemmin. Tuotteessa on melko voimakas tuoksu, joka tulee jopa muovisen pakkauksen läpi.

20191214_135344

Luukku 6

Meikkituotteella jatketaan tässä luukussa. Tällä kertaa kulmatuote! Winky Lux Uni-Brow on tosi kiinnostava kulmakynä. Sävy vaikuttaa juuri passelilta. Tykkään näistä kulmakynistä mitä ei tarvitse terottaa! Kynän toisessa päässä on myös harja, jolla saa hyvin kulmat ojennukseen. Brändi on minulle vieras, mutta innolla tätä tuotetta kuitenkin testaan.

20191214_135508

Luukku 7

Kalenterissa on mukana myös meikkivälineiden hoitotuotteita. Tällä kertaa luukusta tuli siveltimien puhdistussuihke. Bodyocraphypro Makeup Brush Cleanser on jälleen tuntematon brändi, mutta siveltimien oesuun on kiva kokeilla uusia tuotteita. Täytyisi taas pestä läjä siveltimiä! Kalenterista tullut pullon on kahdesta saatavilla olevista pienempi. Täytyy kokeilla seuraavalla pesukerralla.

20191214_135231

Luukku 8

Ihonhoitotuote paljastui tästä luukusta. Uusi brändejä putkahtelee joka luukusta! Skin & Co Roma Truffel Therapy Face Commage on kasvokuorinta, joka sisältää manteliöljyä, aprikoosin siemenjauhetta sekä tryffeliuutetta. Tämä kuorinta kuulostaa ihanan ylelliseltä. Kalenterista tullut tuote on 30ml minikoko.

20191214_135407 Tässä kooste joulukalenterin ensimmäisistä luukuista. Ensi viikolla tulee seuraavat 8 luukkua tänne! Olen kyllä tosi tyytyväinen kalenterin sisältöön tähän mennessä. Glossybox joulukalenteri ollut tosi mahtava tänä vuonna. On kiva saada ihan uusia brändejä kokeiluun ja laajentaa käsitystä kosmetiikkatuotteista. Monia näistä tuotteista ei ole edes saatavilla suomalaisista verkkokaupoista, joten tämä on tosi kiva mahdollisuus saada näitä testiin! Tästä on hyvä jatkaa.

20191214_140616

Seuraa minua @purkkisirkussonja Instagramissa ja näe kaikkien kolmen kalenterin sisältö reaaliajassa päivittäin! 

Miltä Glossybox joulukalenterin sisältö vaikuttaa tähän mennessä?

 


SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Glossybox joulukuu – It’s time for Celebrations!

Kauneusbloggaajien joulukalenteri tulee taas!

4 kommenttia

 1. Melissa kirjoitti:

  On hyvä, jos kalenteri on monipuolinen ja sisältää kunnollisia asioita, eikä vain testereitä. Minusta hyvä on myös se, että kaikki tulee käyttöön.

 2. Marjo kirjoitti:

  Mielenkiintoisia tuotteita ja monipuolisesti myös erilaisia asioita mukana. Tuollaista meikkien puhdistuspalaa olisi kiva kokeilla. En tiedä olisiko minun juttuni mutta moni on kehunut näitä. TonyMolyn kasvomaski olisi myös kivaa hemmottelua itselle.

 3. Mira Rinne | Voimaannuttajana matkallasi osoitteessa www.fashionpoetry.store kirjoitti:

  Monipuolisuus on iso plussa ja mahtavinta se, että tuotteet tulee käyttöön 🙂

 4. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Tuossa on todella yltäkylläiset yllätykset 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.