Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Näin tehostat kangasnaamion vaikutusta

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Monesti tulee mieleen, että olispa kiva saada tehostettua kangasnaamioiden vaikutusta. Olet löytänyt jonkin todella ihanan naamion ja haluaisit siitä tietysti kaikki irti, jotta ihosi saisi kaikki mahdolliset hoitavat ainesosat. Itse kangasnaamioiden suurkuluttajana etsin aina uusia naamioita sekä tapoja saada niistä kaikki hyöty irti.

tehostat kangasnaamion vaikutusta

Törmäsin Lykon verkkokaupassa laajaan kangasnaamiovalikoimaan sekä mielenkiintoiseen laitteeseen, jolla kätevästi tehostat kangasnaamion vaikutusta. Lykolla on laaja valikoima oman brändin tuotteita aikalailla laidasta laitaan. Olenkin jo esitellyt heidän oman brändin ihonhoitotuotteita sekä hydrogel -naamioita aiemmassa postauksessasi, joka löytyy täältä.

Lyko Mask Treatment LED Device

Tämä laite kuulosti todella mielenkiintoiselta, joten lisäsin sen oitis ostoskoriin. Laite siis hyödyntää LED-valoa, soonista värinää sekä lämpötoimintoa. Lämpötoiminto avaa ihohuokosia ja värinä tehostaa vaikuttavien aineiden imeytymistä. Laitteessa saa valita 3 eri väristä LED-valoa, joilla on kaikilla hieman erilainen tarkoitus ihonhoidossa.

20220130_152900

  • Keltainen LED-valo (Hydrating mode) kiihdyttää verenkiertoa, ylläpitää ihon kosteustasapainoa sekä stimoloi ihosolujen uusiutumista
  • Sininen LED-valo (Soothing mode) on antibakteerinen, rauhoittaa tulehtunutta aknea sekä vähentää talin liikatuotantoa
  • Punainen LED-valo (Brightening mode) kiinteyttää ihoa stimuloiden kollageeni- ja elastaanituotantoa sekä vaalentaa pigmenttiläiskiä ja arpia

tehostat kangasnaamion vaikutusta

Keltainen ja punainen valo sisältävät värinän lisäksi lämpötoiminnon, jolla saadaan ihohuokoset auki ja vaikuttavat aineet imeytymään paremmin. Sininen valo sisältää vain värinän, jolloin ärtynyttä ihoa saadaan rauhoitettua viileällä tuntumalla sekä värinä tehostaa vaikuttavien ainesosia imeytymistä.

Laite on siitä kiva, että sitä voi käyttää ihan minkä tahansa kangas- tai hydrogel-naamion kanssa. Näin ei tarvitse ostaa mitään kalliita erikoisnaamioita, jotka sopivat juuri tähän laitteeseen, vaan voit jatkaa omien suosikkinaamioiden käyttöä ja tällä laitteella vain tehostaa niiden hoitavaa vaikutusta.

Laitteen käyttö:

  • Laite ladataan mukana tulevalla laturilla
  • Käynnistä laite, jolloin oletuksena oleva keltainen LED-valo alkaa palamaan
  • Vaihda haluamasi LED-valo painamalla On-Off-nappia
  • Valittuasia oikean LED-valon, hoito kestää 6 minuuttia
  • Liikuta laitetta rauhallisin liikkein kangasnaamion päällä ylöspäin suuntautuvin liikkein
  • Hoidon loputtua huuhtele laite vedellä ja kuivaa se

Laitteen silikonipinta takaa sen, että laite pysyy hyvin käsissä. Laitteella pääsee myös hyvin kasvojen muotojen mukaan liikkumaan, koska sen muoto on todella hyvä. Olen kyllä tykännyt tätä käyttää omien suosikkinaamioiden kanssa, koska se lyhentää naamion vaikutusaikaa. Jos siis tykkäät kangasnaamioista, niin suosittelen tutustumaan tähän laitteeseen! Löydät sen *täältä.

7DAYS Beauty

Laitteen lisäksi oli pakko myös täydentää omaa naamiovarastoa! Naamioita selaillessani törmäsin tähän hauskaan brändiin, joka on nimennyt naamiot viikonpäivien mukaan. Pakkaukset ovat värikkäät ja hauskat, jolloin naamioihin tulee myös tartutta ehkä helpommin. Naamioita saa ostettua yksittäin tai 7 maskin setissä, jossa on siis koko viikon naamiot.

20220111_141637

Ostin tuon viikon setin, jotta pääsen testaamaan naamioita kunnolla. Naamiot on nimetty paitsi viikonpäivien myös käyttötarkoituksen mukaan. Nimiä ovat mm. After a long day’s work, While you watch your favorite show ja Get ready for you date. Tässä setissä on siis joka tilanteeseen oma naamio. On virkistäviä, kirkastavia, kosteuttavia, rauhoittavia, puhdistavia ja ravitsevia naamioita. Tästä saa hauskan viikon tehokuurin tai naamioita voi tietysti käyttää kerran pari viikossa ihon kunnon mukaan valiten. Naamion kangas on paksuhko, mutta asettuu hyvin kasvoille. Pussissa on myös todella runsaasti seerumia, joten naamion voi antaa vaikuttaa kasvoilla helposti vähintään 30 min. Setin hinta on 22,90 € ja löydät sen *täältä. Naamiot maksavat yksittäin ostettuna 3,50 €/kpl.

When

Löysin Lykon valikoimasta myös toisen minulle uuden korealaisen brändin. When- kangasnaamiot sekä heidän muut tuotteet vaikuttivat todella lupaavilta, joten nappasin niitä myös ostoskoriin. Heidän kangasnaamiot ovat ihan kohtuuhintaisia ja testattuani niitä ihastuin todella. Kangas oli kivan ohut ja se istui kasvoille hyvin.

tehostat kangasnaamion vaikutusta

Valitsin muutaman erilaisen naamion mm. ihoa rauhoittavan sekä kiinteyttävän naamion. Nämä naamiot toimivat myös erinomaisesti yhteen tuon Lykon Mask Treatment -laitteen kanssa. Suurin osa kanganasnaamioista oli hinnaltaan 3,90 €/kpl, mutta joukossa oli myös hintavampia naamiota sekä naamioita eri kehon osille mm. kaulalle ja rinnoille! Valitsin tavallisten naamioiden lisäksi tuon *kaulalle tarkoitetun naamion ja se oli kyllä ihan hauska. Kaulan iho sai kovasti kaipaamaansa kosteutusta ja kiinteytystä. Koko When -valikoiman löydät *täältä.

Lykon verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman korealaista kosmetiikkaa. Sieltä löydät sekä tutut brändit että uusia mielenkiintoisia brändejä ja tuotteita. Nyt verkkokaupassa on myös valitut brändit ota 3 maksa 2 -tarjouksessa! Nappaa siis omat suosikkisi tai kokeile rohkeasti uutuuksia!

 

Millä tavalla tehostat kangasnaamion vaikutusta?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Lyko Skincare – Edulliset ihonhoitotuotteet

Sheivaan kasvoni säännöllisesti

MITOMO – Japanilaista ihonhoitoa

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *