Hae
Purkkisirkus

Bette Box Syyskuu – It’s the Little Things in Life

*Sisältää mainoslinkin

Uusi Bette Box on jälleen saapunut ja pääsemme kurkistamaan sen sisältöön. Bette Box on kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi, jonka sisältö on yllätys. Mukana on täysikokoisia tuotteita sekä matkakokoja ja näytepusseja. Blogissani on aikasempinakin kuukausina esitelty boksin sisältöä, jos haluat saada pidempiaikaista tietoa tuotteiden laadusta.

Manna Kadar Long-Wear Mineral Powder (21USD/3,4g)

Tämä ensimmäinen tuote on muistaakseni tullut pari vuotta sitten boksista. Kyseessä on monitoimituote, jossa on kaksi erisävyistä puuterista tuotetta. Toinen on selkeästi poskipuna ja toinen highlighter. Tätä voi käyttää näiden lisäksi myös luomivärinä. Näin pitkäaikaistilaajana en tykkää kun samoja tuotteita tulee uudestaan, mutta onneksi tämä tuote on ihan kiva. Uudet poskipunat on aina tervetulleita. Sävyt tässä tuotteessa on ihan kivat ja käyvät varmasti monelle.

Ziaja Acai Berry Micellar Cleansing Face Scrub Gel (7,90€/200ml)

Tämä tuote on mielenkiintoinen. Vaikka en ole oikeen misellivesien ystävä, niin tämä monitoimituote voisi olla ihan kiva kasvokuorintana. Tuote poistaa meikin ja jättää ihon sileäksi sekä kosteutetuksi. Puhdistustuite sisältää acai-marjauutetta, C-vitamiinia, luonnollisia kuorivia partikkeleita sekä sinkkiä, jolla on ihoa normalisoiva ja ihohuokosia supistava vaikutus. Sopii päivittäiseen käyttöön myös herkälle iholle. Tuoksu kivan raikas ja marjaisa. Koostumus on melko paksu geelimäinen. Täytyy testata tämä!

Rexona Maximum Protection Confidence Roll-On (9,50€/50ml)

Taas tuli dödö. Tämä on kyllä siitä kiva, että on näitä kalliimpia markettidödöjä. Tästä on boksissa ollut se puikkomalli vuonna 2016, mutta tämä roll-on on nyt uutuus ja itse tykkään tästä mallista enemmän. Käyttöön tulee ilman muuta. Tämän dödön luvataan olevan kaksi kertaa tehokaampi kuin tavallinen antiperspirantti. Tuoksu on mielestäni hyvä, hieman kukkainen. Ehkä nyt annan anteeksi tämän jatkuvan dödöjen lähettelyn, kun ne tulevat kuitenkin käyttöön.

Vichy Liftactive Collagen Specialist (52€/50ml)

Tämä tuote on kohdistettu meille vanhuksille eli yli 30 vuotiaille. Saikohan nuoremmat jonkun toisen Vichy-tuotteen? Tämä saamani kasvovoide toimitettiin ennakkolanseerauksena. Ihan kiva kun saa ihan uutuustuotteitaki välillä. Voide kompensoi kollageenin puutetta, josta ikääntymisen merkit yleensä johtuvat. Tuotteen vaikutus tuntuu heti ihon lisääntyneenä kimmoisuutena. Pitkäaikaisella käytöllä rypyt ja pigmenttimuutokset vähenevät. Tuote on saatavilla apteekeista lokakuusta alkaen. Tosi ihanan täyteläinen voide! Voiteen tuoksu on mieto ja se imeytyy hyvin iholle. Tämä tulee käyttöön ehkäpä yövoiteena.

L.A. Girl Pro Prep Primer (6,90€/15ml)

Tämä tuote on ilmeisesti pitkäaikaistilaajille suunnattu. Vaihtoehto oli tämä primeri tai saman merkin luomiväripaletti. Olen tähän ihan tyytyväinen, koska oma primerini on loppumaisillaan ja kiva kokeilla jotain uutta. Koostumukseltaan tämä primer on läpinäkyvää ja paksun geelimäistä. Kämmenselkään kokeiltuna levittyy hyvin ja pinnasta tulee mattainen. Tuote on hajustamaton. Vaikuttaa hyvältä! Pitää testata vielä erikseen kasvojen iholla.

Affect -luomiväri (11,40€)

Erityislahjana pitkäaikaistilaajille lähetettiin vielä yksittäinen luomivärinappi. Tämä merkki on minulle tuntematon, mutta luomiväri on kauniin sävyinen. Runsaspigmenttisessä luomivärissä on helmiäishohtoinen vaaleanpunainen sävy. Täytyy testata tämä! Aika kiva arkisävy mikä sopii moneen tilanteeseen. Saikohan muut kuin pitkäaikaistilaajat luomiväriä?

Tämän kuun Bette Box oli ihan kiva. Aluksi vähän pettymys, mutta hieman tuotteisiin tutustuttuani ihan ok kuitenkin. Kasvovoide ja primeri nousivat suosikeiksi. Lisäksi dödö vaikuttaa ihan hyvältä. *Jos kiinnostuit tilaamaan oman Bette Boxin niin se onnistuu täältä! Jatkuva tilaus on kaikista halvin ja tilauksen voi lopettaa vaikkaa heti ekan boksin jälkeen.

 


Aiheeseen liittyvät:

Bette Box Elokuu – A Working Girl

Bette box Heinäkuu – On The Road

Bette box Toukokuu

 

7 kommenttia

  1. Jjonskis kirjoitti:

    Mulla oli kaikki samat paitsi tuota voidetta ei ollut. En tiedä onko joku unohdettu vai oliko boksini tarkoitus ollakkin noin. Itse kyllä tykkäsin boksista. 🙂

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Joo noissa on ollut hieman eroavaisuuksia. Tuo voide oli kohdennettu yli 30 vuotiaille. Riittääkö sinulla ikä siihen 😀 Muuten kyseessä on unohdus joka on tietysti harmillista..

  2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Mulle tuo Affectin luomiväri tuli ruskeassa sävyssä, joka kyllä on kaunis, mutta ehkä tuollainen vaaleampi olisi tullut paremmin itsellä käyttöön..

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/09/bette-box-syyskuu-2018.html

  3. Diiskuneiti kirjoitti:

    Tuo Vichyn uutuus kuulostaa kiinnostavalta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *