Hae
Purkkisirkus

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Joulu on mun suosikkijuhla ja sehän lähenee kovaa vauhtia! Viime vuonna tein ekaa kertaa blogiin kattavan listan Suomeen saatavilla olevista joulukalentereista ja se oli huippu suosittu, joten jatkan tätä perinnettä tänäkin vuonna. Varsinkin kosmetiikkajoulukalenterit ovat olleet huippusuosittuja jo monta vuotta ja suositummaksi vain menee. Sesonki alkaa joka vuosi vaan aikaisemmin ja kalenterit tulevat myyntii aina vain aikaisemmin. Useimmat kalenterit ovat myös todella suosittuja ja niitä pitää olla kärkkymässä heti niiden tultua myyntiin, jos sellaisen haluaa itselleen saada!

Kerään tähän postaukseen helposti Suomeen tilattavia ja Suomessa myytäviä kosmetiikkajoulukalentereita. Päivitän postausta sitä mukaan kun uusia kalentereita tulee myyntiin!

The Body Shop Dream Big This Christmas

Kalenteripelin avaa The Body Shop. Heiltä ilmestyy jälleen tänäkin vuonna kolme erihintaista kalenteria, joista löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva. Kalenterit ovat tänä vuonna talojen muotoisia ja ne sisältävät 25 luukkua täynnä rakastettuja TBS-tuotteita. Halvin kalentereista on nimeltään Beauty ja sen hinta on 79€. Tämä kalenteri sisältää suurimmaksi osaksi matkakokoisia tuotteita, joita on mukava testailla. Tämä on myös hyvä lahja vaikka kummitytölle tai siskolle. Keskihintainen Deluxe sisältää matkakoisten tuotteiden lisäksi myös täysikokoisia tuotteita. Hintaa tällä on 99€. Kallein kalentereista on ylellinen Ultimate, joka minua kiinnostaa kyllä kovasti! Jo viime vuonna meinasin tämän ostaa, joten tänä vuonna taidan tämän kyllä kotiuttaa itselleni. Hintaa tällä on 149€. Kalleimman kalenterin sisällön arvoksi on ilmoitettu 359€! Kaikki kolme kalenteria löydät *täältä! Sivuilla on myös paljastuksia kalenterin sisällöstä, joten selaile varoen jos haluat pitää sisällön yllätyksenä.

kosmetiikkajoulukalenterit 2019

Kuva:TBS

Lookfantastic Advent Calendar

Tämä kalenteri on monien hehkuttama ja supersuosittu! Itse ostin tämän viime vuonna ja sisältö oli kyllä todella upea! Laadukkaita brändejä ja ihania tuotteita. Kalenteri sisältää niin meikkejä kuin ihonhoitoakin. Tänä vuonna kalenteri on upea tummansininen kultaisilla yksityiskohdilla. Kalenteri on tilattavissa *täältä! Kalenterilla on hintaa 89€ ja sisällön hinnaksi on kerrottu yli 455€!! 

Kuva: LF

Glossybox Advent Calendar

Glossybox tuli tammikuussa Suomeen ja nyt saamme ensimmäistä kertaa myös Glossybox-joulukalenterin meidän ulottuville! Mahtavaa! Tämä on minun ostoslistalla ihan varmasti. Viime vuonna näin Ruotsin Glossybox-kalenterin sisältöä ja se oli kyllä vakuuttava. Kalenteri on nyt tilattavissa! Tilauksen voit tehdä *täältä. Hintaa kalenterilla on 139€. Kalenterin sisällön arvo on yli 440€!

 Christmas has never looked so glossy!

Kuva: Glossybox UK

The Ritual of Advent

Rituals tuo tänäkin vuonna kalenterin myyntiin. Se on täytetty Ritualsin suosikkituotteilla. Ritualdin vartalotuotteet ovat aivan ihania ja tässä kalenterissa niitä pääsee hyvin testaamaan. Kalenteri on ollut todella suosittu Rituals-fanien keskuudessa! Kalenteri on myynnissä *täällä ja sen hinta on 65,90€.

 

Lush Advent Calendar

Tämä kalenteri on täynnä tuoksua ja väriä! Upea luksuskalenteri Lush-fanille! Kalenteri sisältää 25 luukkua ja sisältää ihania tuotteita. Mukana jo myynnistä poistuneita best-sellereitä sekä limited edition tuotteita. Tämä upeus maksaa 270€ ja se on myytävissä ainoastaan verkkokaupassa!

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019

Essence Spread the Magic Advent Calendar

Essence on julkaissut nyt jo monena vuonna kalenterin ja niin myös tänä vuonna. Ostin tämän viime vuonna ja se oli ihan kiva edullinen kalenteri. Essencen tuotteet ovat niin ihania! Kalenteria myy *Lyko ja Kosmetic4less. Hintaa kalenterilla on vain 29,50€. 

Cult Beauty Advent Calendar

Cult Beauty tuo myös ensimmäisen oman joulukalenterin markkinoille! Kalenteri näyttää aivan upealta ja myös sisältö on nähtävissä heidän sivuillaan. Se vaikuttaa todella ylelliseltä ja kattavalta. Hintaa kalenterilla on £195 (n. 217€). Sisällön arvo on yli £680!!! Ihan mieletöntä! Voit liittyä odotuslistalle täältä, jolloin saat ensimmäisten joukossa tiedon kun kalenteri tulee myyntiin.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019Kuva: Cult Beauty

Feelunique Advent Calendar

Monet verkkokaupat ovat lähteneet mukaan tähän joulukalenterihuumaan ja niin myös Feelunique. Heidän viime vuotinen kalenteri oli huippusuosittu, joten tältä vuodelta voi odottaa vain hyvää. Tänä vuonna saatavilla on kaksi kalenteria, 12-päiväinen ja 24-päiväinen. Ulkoasu on saanut inspiraatiota revontulista ja pinta on holografinen. Sisällä on sekä matkakokoisia että täysikokoisia tuotteita. 12-päiväinen kalenteri maksaa 54€ ja 24-päiväinen 94,80€.

Feel Unique Advent Calendar 2019 - The LDN Diaries

Kuva: Feel Unique

Asos Face + Body Advent Calendar

Asos on tuonut oman kalenterin markkinoille ja se on jo tilattavissa! 24 luukkua sisältää 25 tuotetta meikkejä, ihonhoitoa ja hiustuotteita. Kalenteri itsessään on tehty ajatuksella, että sen voi säästää jatkokäyttöön joulun jälkeen. Kalenterissa on tuotteita mm. Clinique, Origins ja Rituals -merkeiltä. Kalenteri on myynnissä täällä ja sen hinta on 78,99€.

Pip Box Advent Calendar

Tarjolla on myös vegaanisia kalentereita, joista yksi on Pip Box. Kalenteri sisältää suosittuja tuotteita brändeiltä kuten Aveda, Weleda ja Noughty Hair Care. Kalenterissa on 11 täysikokoista tuotetta. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja cruelty free. Kalenteri on nyt ennakkotilattavissa täältä ja sen hinta on £75.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019

Lumene 24 Nordic Beauty Secrets

Lumene on monien suosikkibrändi ja iloksemme he toivat markkinoille tänäkin vuonna oman joulukalenterin. Lumenen kalenteri on ollut aikaisempina vuosia tosi suosittu. Se sisältää matkakokoisia tuotteita Lumenen klassikoista ja myydyimmista tuotteista. Kalenterissa on 24 luukkua joissa on 16 ihonhoito- ja 8 meikkituotetta. Tämä on takuuvarma lahjaidea! Kalenteri on myynnissä *täällä ja sen hinta on 89,90€.

 

Clinique Advent Calendar

Clinique on myös klassikkobrändi, jonka tuotteilla on vankka kannattajajoukko. Heiltä on ilmestynyt kalenteri jo monena vuonna ja sisältö on ollut joka vuosi todella kiva. Tänä vuonna kalenterin ulkoasu on ihana pinkki. Kalenterissa on 24 luukkua ja se sisältää sekä ihonhoitoa että meikkejä. Tämä on Clinique-fanille ehdoton ykköskalenteri! Joulukalenteri on myynnissä *täällä ja sen hinta on 89€.

Advent Calendar

Origins Advent Calendar

Origins on noussut monien suosikiksi ja minuakin kiinnostaa heidän tuotteet todella paljon. Nyt on saatavilla joulukalenteri täynnä heidän ihania tuotteitaan! Varsinkin ihonhoitotuotteita rakastavalle tämä on todella kiva vaihtoehto. Myös kalenterin ulkoasu on minusta todella ihana! Se sisältää matkakokoisia tuotteita Originsin suosikkituotteista. Kalenteri on myynnissä *täällä ja sen hinta on 83,50€.

Advent Calendar

bareMinerals 24 Days of Clean Beauty Advent Calendar

Tämä on aivan ihana kalenteri mineraalimeikkien ystäville. bareMinerals on ihana brändi, jonka kalenterista paljastuu 24 minikokoista ihonhoito- ja meikkituotetta. Kaikki tuotteet ovat brändin best seller -tuotteita. Kalenterin ulkoasu on ihana pinkki. Tämä on ihana valinta, jos kaipaat kalenterilta sekä meikkejä että ihonhoitoa. Kalenteri on myynnissä *täällä ja sen hinta on 125€.

Kicks Beauty Advent Calendar

Kicks lanseerasi tänäkin vuonna myös oman kalenterin. Tämä on ollut tosi suosittu kohtuullisen hinnan vuoksi. Sisältä löytyy meikkejä, meikkitarvikkeita ja ihonhoitotuotteita Kicks Beauty -sarjasta. Sisällön arvo on 140€. Tämä on todella kiva lahja vaikka kummitytölle tai siskolle tai kenelle vaan, jota haluaa ilahduttaa! Kalenteri on myynnissä *täällä ja sen hinta on 44,90€.

Kicksiltä on tullut nyt myös toinen kalenteri! Se sisältää tuotteita Kicks Beauty, MON SUN, Skin Treat ja Budgie brändeiltä. Tämä vaikuttaa tosi kivalta kalenterilta! Kalenterilla on hintaa 69,90€ ja löydät sen *täältä.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019

Essie Advent Calendar

Kynsifanit huomio! Tänäkin vuonna yksi parhaista kynsibrändeistä julkaisi oman kalenterin. Kalenteri on täysin kynsiaiheinen. Se sisältää 8 täysikokoista tuotetta, 10 minituotetta sekä 6 extra lahjaa. Tykkään tosi paljon Essien kynsilakoista! Kalenteri on myynnissä *täällä ja sillä on hintaa 84,90€.

Essie Adventskalender 2019

Lyko Merry Christmas! Advent Calendar

Kosmetiikan verkkokauppa Lyko on rantautunut Suomeen!! Heiltä ilmestyy myös oma joulukalenteri, joka sisältää sekä meikkejä ja ihonhoitoa että hiusjuttuja. Tämä vaikuttaa tosi monipuoliselta ja kivalta kalenterilta. Myös kalenterin ulkoasu on kivan erilainen. Kalenteri sisältää kivoja brändejä mm. Babor, Foreo, OFRA, Pixi ja Rituals. Kalenteri on myynnissä *täällä ja sen hinta on 99,90€ ja sen sisällön arvo on yli 300€!!

Lyko Merry Christmas! Kauneuskalenteri 2019

Loccitane Advent Calendar

Loccitane julkaisee tänä vuonna kaksi kalenteria. Nämä ovat olleet joka vuosi tosi suosittuja. Kalliimpi Magic on ulkoasultaan viime vuoden kaltainen kuutiomaisine pakkauksineen. Sisältö on taattua Loccitane laatua. Kalliimpi kalenteri on hinnaltaan 94,50€ ja se on myynnissä *täällä.

Halvempi kalenteri Classic on kiva peruskalenteri, jossa pääsee kuitenkin nauttimaan Loccitanen ihanista tuotteista. Tämä kalenteri on hinnaltaan 51,90€ ja se on myynnissä *täällä.

L'Occitane Magic Adventskalender 2019

TwistBe Joulukalenteri

Luonnonkosmetiikan ystäville tämä on ehdoton! Heidän verkkokaupassa on ihana valikoima. Tämä kalenteri on käsin pakattu ja se sisältää 24 luukkua. Näistä luukuista paljastuu yhteensä 30 eri tuotetta, joita ei ole aikaisemmin nähty heidän kalenterissa! Kalenterissa on 12 täysikokoista, 12 matkakokoista ja 6 näytekokoista tuotetta. Tuotteita on kasvojen-, vartalon- ja hiusten hoitoon sekä lisäksi meikkejä ja ravintolisiä. Tämä upea kalenteri on nyt ennakkotilattavissa upeaan alehintaan! Hinta on 159€ (324,90€). Kalenteri on ennakkotilattavissa *täältä.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019

NYX Love Lust Disco Advent Calendar

Nyt on täydellinen kalenteri meikkifaneille! NYX on varmasti yksi suosituimista meikkibrändeistä ja heidän kalenteri on siis must have -hankinta meikeistä pitäville. Tällä kalenterilla pääset siskon tai kummitytön suosioon! Kalenteri sisältää 24 täysikokoista tuotetta huulille, silmille ja kasvoille. Kalenterin hinta on 94,50€ ja sitä myy *Lyko ja *Kicks.

Decleor Xmas Advent Calendar

Ihonhoidosta kiinnostuneita hemmotellaan tällä ihanalla kalenterilla. Decleor on ihana ihonhoitobrändi, jonka tuotteet ovat ylellisiä. Heidän ihanat vartalotuotteet tuovat luksusta joulun odotukseen! Kalenteri sisältää brändin ikonisia tuotteita koko vartalolle. Tällä kalenterilla hemmottelet äitiä tai mummia ja se sopii kyllä ihan kaikille ihonhoidosta nauttiville. Kalenterilla on hintaa 103,95€.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019

Maybelline New York Advent Calendar

Meikkituotteita sisältävät kalenterit ovat monien suosiossa. Monien suosikkibrändi Maybelline julkasi myös kalenterin, joka sisältää rakastettuja klassikoita sekä uudempia tuttavuuksia. Monipuolinen meikkikalenteri on ihana lahjana tai itselle hankittavaksi Kalenteri on myynnissä *täällä ja sen hinta on 79,90€.

Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar

Kynsilakkafaneille on tarjolla myös kivasti vaihtoehtoja ja tässä tulee jälleen yksi. Ciaté -kalenteri sisältää pelkkiä kynsilakkoja ja sieltä löytyy mm. uusia Gelology-sävyjä, joita ei ole muualta saatavilla. Tästä kalenterista ilahtuu kuka vaan! Kalenteri on myynnissä *täällä ja sen hinta on 59,50€.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019

Dermalogica 12 Days to Glow Kit

Dermalogica tuo tänä vuonna markkinoille 12-päiväisen kalenterin, joka sisältää brändin ikonisia suosikkituotteita matkakokoisina. Tämä ilahduttaa varmasti Dermalogica-fania! Kalenteri on myynnissä ja sen hinta on 84,58€.

Babor Advent Calendar

Babor on aivan ihana ihonhoitobrändi! Tämä ylellinen brändi on tunnettu supersuosituista ihonhoitoampulleista. Tämän vuoden kalenterissa pn 24 luukkua ja se sisältääkin pelkästään näitä ihania ampulleita, joilla viet ihonhoitosi ihan uudelle tasolle! Kaunis ruusuteemainen kalenteri sisältää viikon tehohoidon upeita Grand Cru -ampulliseerumeita, jotka hoitavat ikääntymisen merkkejä. Nämä ampullit täytyy kokea itse. Kalenteri on myynnissä *täällä ja sen hinta on 95€.

Maria Åkerberg Christmas Calendar

Luonnonkosmetiikka brändeillä on ihania kalententereita tarjolla! Maria Åkerberg on täynnä merkin ihania tuotteita ja on täydellinen valinta brändiin vasta tutustumassa olevalle. Kalenteri sisältää 24 luukkua, joista paljastuu 24 suosikkituotetta. Tuotteista 19 on matkakokoisia ja 5 täysikokoisia, joista 2 on meikkejä. Sisällön arvo on 170€. Kalenteri on myynnissä *täällä ja sen hinta on 95€.

kosmetiikkajoulukalenterit 2019

Skincity The Skincare Calendar

Skincity on ihonhoidosta tykkäävän unelmasivusto! Sain viime vuonna heidän joulukalenterin ja se oli IHANA! Kalenteri ilmestyy myös tänä vuonna ja on varmasti yhtä huikea. Tällä kertaa kalenteri on suuri kosmetiikkalaukku, joka sisältää 25 kangaspussukkaa. Tuotteet on tarkkaan valittuja ja niistä 7 on täysikokoisia. Tätä kalenteria voin suositella ihan kaikille! Sitä on saatavilla rajoitettu erä. Kalenteri on myynnissä *täällä ja sen hinta on 139€ ja sen arvo on 374€!

Lancôme Advent Calendar

Kosmetiikkamarkkinoiden veteraani Lancôme tuo myös tänä vuonna myyntiin oman kalenterin. Ulkoasultaan ihana pinkki kalenteri pitää sisällään sekä meikkejä että ihonhoitotuotteita! Tämä ilahduttaa niin äitiä kuin tytärtäkin. Kalenterissa on 24 luukkua. Sen hinta on 149€ ja sisällön arvo on 384€. Kalenteri on myynnissä *täällä.

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019

Biotherm Advent Calendar Xmas

Biothermin kalenteri on myös yksi joku jouluinen klassikko. Brändi on monien suomalaisten suosikki. Ulkoasultaan kalenteri erottuu kivasti joukosta sinisellä värityksellään. Kalenterista paljastuu brändin suosikkituotteita kokeilukokoisina sekä muutama täysikokoinen tuote. Tämä kalenteri on minusta hinta-laatusuhteeltaan aika hyvä! Tästä ilahtuu kyllä aika moni. Kalenterin hinta on 69,50€ ja sen sisällön arvo on 200€. Kalenteri on myynnissä *täällä.

Biotherm Advent Calendar Xmas 2019

Lisää kalentereita on tulossa myyntiin nyt  lokakuun aikana ja päivitän niitä heti tänne listaan. Olen itse todella innoissani näistä!

Miltä kosmetiikkajoulukalenterit kuulostavat sinun mielestä?

 


LUE MYÖS:

Kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2018

Elokuun kosmetiikkasuosikit

21 kommenttia

 1. Vesseli kirjoitti:

  Minulla oli viime vuonna 4(!) kosmetiikkakalenteria. Ja vaikka niistä kaikista pidinkin (Lumene, Dermosil, Feelunique, Biotherm) on tuo Biothermin ollut paras, lähes kaikki tuotteet on jo käytetty ja hyväksikin todettu. Myös ihonhoito kiinnostaa enemmän kuin meikit ja Biothermiltä ny ei tainnu sit tullakaan yhtään mitään meikkiä, eipä niil meikkejä taida ollakaan. The Bodyshopin kalenteria ei ole vielä koskaan ollut joten mietinpä tänä vuonna myös sitä :). …ja ihan varppina ny riittää ihan vaa 1 kalenteri!

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Aikamoinen määrä! Mulla oli myös viime vuonna 3 kalenteria 🙂 Tänä vuonna on luultavasti myös 3 kalenteria. Olen aina pyrkinyt vähän vaihtelemaan näitä ettei joka vuosi samoja 🙂

 2. Jenni S. | Big mamas home kirjoitti:

  Mä odotan Lumenen kalenteria. Lumene on mun lempibrändi ja tänä vuonna aion ostaa heidän kalenterinsa.

 3. Jasmin kirjoitti:

  Lookfantastic Advent Calendar kiinnostaisi noista eniten, oon aina vain ostanut suklaakalentereita, mutta nyt voisi jo vaihtaa johonkin muuhun!

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mäkin aloin koota omaa postausta kun tässä samalla yritän pähkäillä mihin kalenteriin itse tänä vuonna päädyn 😀

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/09/joulukalenterit-2019.html

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mä tilasin TBS Ultimaten ja sit pisteillä otin LF ja aion myös pisteillä saada Glossybox 😀

   • Jennia kirjoitti:

    Mulla oli viime vuonna lookfantastic, feelunique ja lumene, nyt olen tilannut lookfantasticin ja essencen, vähän tekisi kyllä mieli myös tuota glossyboxia kokeilla vaikka alunperin oli kyllä ajatus että vaan yksi kalenteri tänä vuonna

 5. Marjut kirjoitti:

  Mulla ei ole koskaan ollut tällaista kalenteria. Pitää tutustua näihin paremmin <3 Kiitos vinkeistä.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Nämä on kyllä tosi kivoja. Paljon on vielä tulossa myyntiin tässä ja ens kuussa, joten kannattaa pitää silmällä tätä postausta 🙂

 6. Inspiration: Beauty kirjoitti:

  Tuo Cult Beautyn kyllä kiinnostaa niin paljon ettei mitään rajaa! 😀

 7. Nainen__ kirjoitti:

  Ostin tänä vuonna Lykon ja Skincityn kalenterit. Paras hinta-laatusuhde. Nuo oli valittu myös ilta-sanomien testissä parhaiksi.
  Itselle tärkeää on juuri laadukkaat tuotemerkit ja myös ihonhoitopainotteisuus. olen myös vähän extravalikoiva ja nirso, koska olen ostanut niin monia kalenterita viime vuosina ja ne on jo nähty.
  Myös Libertyn vuosia hehkutettu kalenteri oli harkinnassa, ja sen saa myös Suomeen tilattua tänä vuonna, vinkkinä kaikille, mutta olivat nostaneet hintaa 240:een euroon. itselle sitten parempi kombo oli 2 kalenteria hintaan 220e.

 8. Nette kirjoitti:

  Apua, olen joka vuosi tilannut LFn kalenterin, ja tänän vuonna olin liian myöhässä, enkä saa sitä koska loppuunmyyty…miten tästä selvitään 🙁 🙁

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Voi ei!! 🙁 Toivottavasti löydät vielä itselle sopivan kalenterin. Esimerkiksi Glossyboxin kalenteria on vielä saatavilla ja luulisin, että se on samantapainen kuin LF. Itse ostin ne molemmat 🙂 Tässä postauksessa on suora linkki tähän kalenteriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.