Hae
Purkkisirkus

Kesäkuun Bette Box – Tropiikin tunnelmaa

*Postaus sisältää Affiliate-linkin

 

Tänään on taas aika käydä läpi uusin *Bette Box sisältöineen. Sain boksin tänään ja halusin heti jakaa sen sisällön teille! Teemana tässä kuussa on tropiikki. Boksi on täysi ja tuotteita on aika paljon! Kesä näkyy tuotevalinnoissa. Viime kuun boksista nousi enemmän ja vähemmän soraäänia, joten toivottavasti tämä on enemmän ihmisten mieleen. Näin ensi silmäyksellä tykkään kyllä itse kovasti. Eihän nämä enää ole mitään sydämenpysäyttäjiä, mutta tässä kuussa tuli monta kivaa tuotetta!

Garnier Ambre Solaire After Sun Kangasnaamio (3,90€/kpl)

Aloitetaan ihonhoidosta. Olen odotellut boksiin enemmän korealaista vivahdetta ja tässä boksissa sitä tuli. Tällä kertaa kangasnaamio on after sun -tuote! Olen itseasiassa ostanut jo tämän naamion, mutta en ole vielä sitä testannut. Nyt saan sitten testata kaksin kappalein. Tämä kangasnaamio sisältää taikapähkinää ja hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja raikastavat ihoa. Naamio kosteuttaa tehokkaasti auringonsäteille altistunutta ihoa. Naamiota käytetään normi kangasnaamion tavoin puhdistetulle iholle. Tämän otan kyllä mökille mukaan!

Kokostar Tropical Eye Patch Coconut Silmänympärysnaamio (4,90€/pari)

Lisää korealaista kosmetiikkaa! Tykkään! Kokostarin naamiot ovat todella ihania. Nyt uutuutena on tullut kookos (love it!) silmänympärysnaamiot. Olen kokeillut niitä perussilmänympärysnaamioita ja ne ovat todella ihania. Joten odotan näiden testausta myös innolla. Nämä laput ovat hajusteettomia, biohajoavasta materiaalista valmistettuja. Naamiot kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti kookosuutteen avulla. Hydrogeeli lukitsee kosteuden ihoon ja auttaa häivyttämään pieniä juonteita sekä laskee turvotusta. Naamiolappujen annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Tosi kiva uutuus!

Lumene Lähde 24h Tehokosteusvoide (19,90€/50ml)

En meinannut sanoa mitään, mutta pakko sanoa. Mitä olisi Bette Box ilman Lumenea! Tällä kertaa Lumenea edustaa tämä todella suosittu kasvovoide. Voiteen luvataan imeytyvän nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja tehokkaasti kosteutetuksi. Voide sisältää pohjoista lähdevettä sekä tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Hydra-teknologian avulla kosteus vapautuu ihoon tasaisesti päivän aikana. Boksista tuli 15ml näytekoko, josta pääsee vähän jyvälle rasvan sopivuudesta itselle. Tämä oli ihan peruskauraa boksissa.

Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-Meikkivoide (21,90€/30ml)

Toinen Lumene tuote on uutuustuote. Kyseessä on CC-voide. Voiteen luvataan mukautuvan täydellisesti eri sävyisille ihoille kapseloitujen väripigmenttien avulla. Tällä pitäisi tulla kevyt peittävyys ja tasainen lopputulos. Itse sain sävyn fair/medium. En tiedä oliko liikenteessä muita sävyjä. Voide on aluksi valkoista, mutta iholle hierottaessa se muuttuu ihonväriin sulautuvaksi. Tuoksu on minusta hyvä. Tulee kyllä kokeiluun. Nyt kokeilin vain kämmenselkään ja siinä jäi vähän liian tummaksi, mutta kasvoilla voi toimia ihan hyvin. Kiva uutuus. Tästä tuli myös vain näytekoko 5ml. Olisi voinut kyllä olla hieman isompi puteli!

Biozell Professional Silver Kuivashampoo (7,90€/300ml)

Kuivashampoot on aina tervetulleita! Tätä Biozellin uutuutta olen kyllä jo päässyt testaamaan pr-lähetyksen ansiosta. Postaus Biozellin uutuuksista tulossa piakkoin. Tämä tuote oli kohdennettu vaaleahiuksisille, mikä on arvattavaa koska kyseessä on hopeatuote. En tiedä mitä tummahiuksiset saivat tilalle vai saivatko mitään? Olen pari kertaa tätä jo testannut ja tykkäsin. Kuivashampoo on aika tumman violettia, mutta hiuksia harjatessa se vaalenee hyvin. Taittaa mielestäni hyvin keltaisuutta. Rakennetta hiukseen tulee mukavasti. Suosittelen kaikille blondeille! Tämä tuote tuli matkakokoisena 100ml pullona.

XZ Omena Hiushuuhde (4,20€/150ml)

Tämä tuote on aivan uusi tuttavuus minulle. En ole oikeastaan kuullutkaan hiushuuhteesta aikaisemmin. Huuhde on siis poishuuhdeltava ja sitä voi käyttää kolmella tavalla: Shampoon ja hoitoaineen jälkeen tehohoitona, shampoopesun jälkeen hoitoaineena tai shampoon tilalla hiusten hellävaraisena puhdistajana. Mielenkiintoista! Raikkaan vihreän omenan tuoksuinen tuote sisältää kotimaista omenaviinietikkaa. Hiushuuhde silottaa hiuksen pintaa ja parantaa kammattavuutta. Täytyy kyllä testata tätä hoitoaineena tai tehohoitona. Pelkkänä puhdistajana en tähän kyllä luota.

Rexona Orchid Fresh Suihkusaippua (1,80€/250ml)

Näitä suihkusaippuoita tulee aika ajoin. Käyttöönhän ne aina menevät. Tämä Rexonan uutuus tuoksuu oikein kivalle kukkaiselle. Kiva pinkki väri on plussaa! Tämä tuli onneksi täysikokoisena, niin riittää hetkeksi aikaa. En tykkää noista matkakokoisista suihkusaippuoista. Kiva perustuote.

Dove Original 0% Alumiiniton Roll-on Deodorantti (2,85€/50ml)

Yhteen aikaan dödöjä tuli aika usein boksista. Ei paljon kaupasta tarvinnut ostaa. Nyt täältä paljastui Doven uutuus, joka on täysin alumiiniton. Kyseessä on siis deodorantti eikä antiperspirantti, jota olen itse tottunut käyttämään. Tämäkin tulee testiin vaikka vähän pelkään, että pitääkö se hienhajun poissa. Näissä Doven dödöissä on 1/4 kosteusvoidetta, joka hoitaa kainaloiden ihoa samalla. Täysikokoinen oli tämäkin tuote. Kiva testata vähän erilaista dödöä vaihteeksi. Tuoksu on perus Dove-tuoksu joka on ihan ok.

Bette Box tuntui tässä kuussa aika täydeltä ja olihan tuota tavaraa melkoisesti. Täysikokoisia tuotteita oli 4, joiden lisäksi vielä 3 näytekokoa ja 3 näytepussia. Näytepusseissa oli Lumenen uusi UV-Primer ja Beauty serum sekä Lorealin uusi sokerikuorinta kasvoille ja huulille. Tämä kuorinta menee kyllä heti testiin! Muuten en kovin perusta noista näytepusseista, kun ne jäävät vain nurkkiin pyörimään. Tykkäsin tästä boksista. Ihan kivan kesäboksi!

Mitä ajatuksia tämän kuun Bette Box toi mieleen? Jos olet tilaaja ja sait eri tuotteita kuin minä niin olisi kiva kuulla niistä!

2 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Mä sain tummahiuksisena tuon saman vaikka siinä luki että on kohdennettu vaaleahiuksisille…

    • Purkkisirkus kirjoitti:

      Okei! Onpas outoa.. Oliko sun kauneusprofiilissa kuitenkin valittuna vaaleat hiukset? Käyhän se normaali kuivashampoo myös vaaleille yhtä hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *