Hae
Purkkisirkus

Kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2021

*Sisältää mainoslinkkejä

Joulukalenterimarkkinat ovat jo täydessä käynnissä! Kirjoittelin jo aiemmin noista The Body Shopin joulukalentereista ja heillä onkin jopa 4 erilaista kalenteria saatavilla. Lue näistä ihanuuksista lisää aiemmasta postauksestani. Listaan tähän alle nyt kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2021! Tulee kyllä valinnan vaikeus, kun kaikki on niin ihana!!

Lookfantastic Advent Calendar 2021

Listaa ei voi aloittaa muulla, kun tällä joka vuotisella ihanuudella! MInulla on ollut tämä kalenteri jo ainakin kahtena vuonna ja tilasin sen myös tälle vuodelle. Sisältö on aina todella hyvä ja tuotteet ovat laadukkaita. Kalenterissa on 25 luukkua ja mukana on jälleen huippubrändejä mm. Espa, Shiseido ja Nars. Tämä on takuuvarma valinta!

HINTA: 95€ (arvo 475€) OSTA *täältä

Skincity The Skincare Calendar 2021 – Taideteos

Skincity on yksi ehdottomia suosikkejani! Minulla oli tämä ihanuus viime vuonna sekä ihan ensimmäinen kalenteri. Tänäkin vuonna kalenteri on aivan huikea niin ulkoa kuin sisältäkin! Upea ulkokuori kätkee sisäänsä ihonhoidon suosikkibrändejä sekä huikeita uutuuksia mm. Dr. Barbara Sturm, Hourglass, Paula’s Choice ja MAKETHEMAKE. Tämä kalenteri on myyty joka vuosi ennätysnopeasti loppuun, joten nappaa sivu jo talteen ja ole asemissa julkaisupäivänä 6.10. klo: 11.00!

HINTA: 159€ (arvo 558€) OSTA *täältä

kosmetiikkajoulukalenterit 2021

glossybox Advent Calendar 2021

Glossyboxin kalenteri oli viime vuonna tosi suosittu ja oletan sen olevan sitä myös tänä vuonna. Kalenteri sisältää 24 luukkua ja mukana on sekä ihonhoitoa että meikkejä suosituilta brändeiltä kuten BABOR, PIXI, Benefit, Elemis, Avant ja Zoeva. Tämä on kyllä myös takuuvarma hitti!

HINTA: 129€ (arvo yli 530€) OSTA *täältä

lyko Joulukalenterit 2021

Kosmetiikan verkkokauppa Lyko julkaisee yhteensä 3 kalenteria! Nämä ovat olleet myös tosi suosittuja aikaisempina vuosina. Tällä kertaa valikoimiin tulee Lyko Skinderella Advent Calendar, joka sisältää 24 luukkua meikkejä, ihonhoitoa ja hiustenhoitoa brändeiltä kuten Starskin, Dermalogica, Pixi ja Maria Åkerberg. Ylellisemmän kalenterin ystävälle on tarjolla Lyko 24K Advent Calendar, joka sisältää 24 luukkua täynnä huikean ylellisiä ylläreitä! Mukana on mm. Oribe, NARS, Verso, Dr Sturm, Mesoestetic ja Pur Cosmetics. Miehiä ei ole myöskään unohdettu ja heille on oma kalenteri Lyko Man-datories Advent Calendar, joka sisältää hiustenhoitoa, ihonhoitoa ja parranhoitoa. 24 luukkua täynnä miehisiä tuotteita mm. Dr Ankerstjerne, Noberu, Beard Monkey, Joico, Recipe For Men, RAW ja Bulldog. Kaikki kalenterit julkaistaan 5.10.

SKINDERELLA HINTA: 79€ (arvo 440€) OSTA *täältä

24K HINTA: 249€ (arvo 980€!!) OSTA *täältä

MAN-DATORIES HINTA: 59€ (arvo 340€) OSTA *täältä

LYKO 24K Advent Calendar

Lumene 24 Nordic Beauty Wonders

Lumenen joulukalenteri on myös jo klassikko usean vuoden ajalta. Tänäkin vuonna kalenteri on tosi kaunis ja sisältö on taattua Lumene-laatua. Tämä on siis Lumene-fanin ehdoton hankinta! Kalenterissa on 24 luukkua, jotka sisältävät 17 ihonhoitotuotetta ja 7 meikkituotetta. Mukana on täysikokoisia ja matkakokoisia tuotteita.

HINTA: 89,90€ OSTA *täältä

kosmetiikkajoulukalenterit 2021

eleven Advent Calendar 2021

Eleveniltä tulee tänä vuonna oma kalenteri! Muistaakseni viime vuonna he eivät julkaisseet kalenteria. Heidän ensimmäinen kalenteri nosti hirvittävän hypen ja minäkin siinä hypessä ostin kalenterin. Uudesta kalenterista ei ole vielä kuvia julkaistu, mutta sisältöä on jo tiedossa. Mukana on 24 luukkua, joista paljastuu ihonhoitoa, hiusjuttuja, meikkejä ja hajuvesiä.

HINTA: 127,50€ (arvo 400,50€) OSTA *täältä

eleven Eleven Advent Calendar 2021

Muutamia ihanuuksia saadaan vielä odotella myyntiin, joten päivitän tätä listaa vielä myöhemmin. Kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2021 ovat siis tässä! Mitä mieltä olet listasta? Puuttuuko siitä joku ehdoton suosikkisi?

Kuvat: verkkokaupoista

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *