Hae
Purkkisirkus

Meikkimuijan boksi – Kosmetiikkakarkkia

*Sisältää mainoslinkkejä

Meikkimuijan boksi on nyt täällä. En malttanut odottaa, vaan tulin heti kertomaan! Boksi sisältää todellisia ihanuuksia. Meikkimuijan boksia oli myynnissä rajattu erä ja se menikin kaupaksi ennätysvauhtia. Jopa parissa minuutissa! Ihan hullua! Kyttäsin myyntiintuloa silmä kovana ja sain kuin sainkin napattua yhden boksin itselleni. Ihanaa! Lähdetään nyt katsomaan, mitä ihanuuksia boksi pitää sisällään.

20221122_142854

Spectrum Collections Emily in Paris La Vie En Rose 10 Piece Brush Set (66,90€)

Ensimmäinen tuote oli jo ennakkoon paljastettu UPEA Spectrum Collections sivellinsetti. Setti sisältää 10 sivellintä. Setin teemana on yksi lempisarjoistani eli Emily in Paris! Värimaailma on boksin teemaan sopien karkkimainen. Setti on todella monipuolinen, koska siinä on siveltimiä sekä kasvoille että silmille. Upea setti, joka on jo yksinään arvkkaampi kuin boksin myyntihinta. En ole itse kyseisien brändin siveltimiä kokeillut, joten kiva päästä niitä testaamaan. Tämä on kyllä vahva aloitus! Spectrumin siveltimiä löydät myynnistä *täältä.

meikkimuijan boksi

Tonymoly My Luminous Fixing Glow Mist (22,90€)

TonyMoly on yksi tunnetuimmista korealaisen kosmetiikan brändeistä. Heillä on todella kivoja ja monipuolisia tuotteita. Olen aika laajasti brändin tuotteita testaillut, mutta tämä kyseinen uutuus on vielä kokeilematta. Tämä suihke tuo iholle kosteutta ja kuultoa. Suihketta voi käyttää meikin alla tai päällä. Kaksifaasinen kasvosuihke sisältää lootuksen kukkavettä ja helmiäistä. Heleytää ihoa ja pidentää meikin kestoa. Tämä täytyy kyllä testata todella pian! Löydät kasvosuihkeen *täältä.

20221122_143755

MOIRA Weekend Vibes Shadow Palette Live the Moment (14,60€)

Arvasin, että Meikkimuijan boksissa on jonkinlainen luomiväripaletti. Pakkohan siellä oli olla! Boksista paljastui MOIRAn paletti, joka on kätevän kokoinen ja sisältää todella monipuoliset sävyt. Paletissa on 12 sävyä, joista 4 on shimmerisiä ja 8 mattasävyjä. Värimaailman on neutraali ja paletilla saa hyvin loihdittua meikin niin arkeen kuin juhlaakin. Itsehän en ole mikään hyvä meikkaaja, mutta täytyy tätä palettia testata tietysti! Paletin löydät myynnistä täältä.

20221122_144621

SUVA Beauty UV Brights HYdra FX Palette (34,90€)

SUVA Beauty on varmasti monille tuttu brändi, koska se on nyt tosi paljon esillä somessa. Heidän upeat meikkituotteet ovat kasvattaneet suosiotaan koko ajan eikä siksi ole yllätys, että kyseisen brändin tuote löytyy myös tästä boksista. Kyseessä on siis 5 sävyä sisältävä rajauspaletti. Kaikki sävyt hohtavat UV-valossa, joten tämä on oiva tuote vaikka pikkujoulumeikkiin! Paletin mukana tulee tarkka rajaussivellin. Sävyjä voi käyttää sellaisenaan tai sekoitella niistä ihan omia sävyjä. Sävyt aktivoituvat veden kanssa ja voit taiteilla sävyillä silmämeikkiä tai laajemmin kasvoille tai vartalolle erilaisia kuvioita. Mielenkiintoinen tuote siis! Paletin löydät myynnistä *täältä.

meikkimuijan boksi

BYBI Bakuchiol Booster (19,90€)

Parin meikkituotteen jälkeen päästään jälleen ihonhoidon pariin. BYBI on yksi omista suosikeistani luonnonkosmetiikan puolelta. Nämä boosterit ovat minulle jo entuudestaan tuttuja ja todella hyvä valinta tälläiseen boksiin. Bakuchiol on luonnonkosmetiikan vastine retinolille. Tämä öljyseerumi sisältää 1% bakuchiolin öljyä ja 99% skvalaania. Bakuchiol lisää kollageenin tuotantoa, kiinteyttää, uudistaa sekä auttaa häivyttämään hienoja juonteita. Tämä seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja 100% luonnollinen sekä vegaaninen. Löydät seerumin *täältä.

20221122_144229

KimChi Chic Marshmallow Butter Lippie KimChi Pasta (16,90€)

Boksista paljastui odotetusti myös huulituote. KimChi Chic on tällä hetkellä kovasti pinnalla oleva brändi ja on kiva saada testiin heidän tuote. En ole tätä brändiä vielä ehtinyt testailemaan. Tämän huulipunan luvataan olevat kermaisen pehmeä ja runsaspigmenttinen. Tuote levittyy vaivattomasti ja sävy on pitkäkestoinen. Kaikille tuli ilmeisesti sama sävy eli 01 Kimchi Pasta. Sävy on aika oranssinen ja täytyy vähän testailla miten se sopii minulle. En kauheasti ole käyttänyt kirkkaita huulipunia, joten siinä on vielä hieman opettelua. Tämä sävy on Nobelta nyt loppu, mutta kaikki KimChi Chic -tuotteet löydät *täältä.

20221122_144039

Lululun Premium Sheet Mask 7-Pack (12,90€)

Iloitsin kovasti, kun Meikkimuijan boksi kätki sisäänsä Japanin suosituimman kangasnaamiobrändin maskeja! Lululun on huippusuosittu maailmalla ja se on nyt rantautunut myös Suomeen. Boksista paljastui heidän 7 kangasnaamion pakkaus, joten hemmottelua iholle on tulossa! Jaossa oli kahta eri variaatiota: Yamanashi Peach tai Hokkaido Lavender. MInulle tuli tuo persikkainen vaihtoehto ja se sopii hyvin, koska niitä en ole testannut aiemmin. Lululun on minulle jo tuttu brändi, mutta kiva kokeilla heidän valikoimaa laajemmin. Naamio sisältää persikkamehua ja hunajauutetta, jotka kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Ihanaa hemmottelua pakkasen kurittamalle iholle. Ainoa miinus näissä Lululun maskeissa on aika pienet silmäaukot. Tämä tietysti riippuu kasvojen koosta. Ja tähän on ratkaisuna esimerkiksi leikata silmäaukkoihin avartavat halkiot ulkonurkkaan. Persikkamaskit löydät *täältä.

meikkimuijan boksi

Mario Badescu Rose Hips Nourishing Oil (29,90€)

Viimeisenä tuotteena jälleen ihonhoitoa eli kasvoöljy. Brändi on minulle entuudestaan tuttu ja taisin saada tämän ihan saman öljyn aiemmin tässä kuussa Nordic Beauty Days pr-paketissa! Kasvoöljy sisältää ruuusunmarjauutetta ja ruusunmarjaöljyä. Öljy imeytyy kasvoille nopeasti ja ravitsee ihoa syvältä. Iho saa tervettä hehkua ja kosteutusta. Tämä on siis ihan must tuote tähän talviaikaan. Suosittelen käyttämään kasvoöljyä ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena, jolloin taputtelet muutama pisaran öljyä kasvovoiteen päälle. Öljyä voi käyttää aamuin illoin. Boksista tuli nyt kaksi kasvoöljyä, joten toinen olisi ehkä voinut olla selkeämmin seerumi eli vesipohjainen tuote. Mutta ylipäätään kasvoöljy on aina kiva tuote tälläisiin bokseihin! Löydät tämän kasvoöljyn *täältä.

20221122_144138

Meikkimuijan boksi

Yhteenvetona voin sanoa vaan WAU! Meikkimuijan boksi on mielestäni todella onnistunut kokonaisuus, joka kivasti yhdistää sekä meikkejä että ihonhoitoa. Itse tykkään enemmän yleensä ihonhoitotuotteista, mutta boksin sisältämät meikit olivat myös hyvin valittuja! Pieni miinus tulee kahdesta kasvoöljystä eli monipuolisuuden vuoksi toinen olisi voinut olla vesipohjainen seerumi. Mutta molemmat öljyt ovat kyllä huipputuotteita itsessään. Hintaan nähden boksin sisältö oli todella hyvä ja rahoille tuli kyllä todella hyvin vastinetta. Onnea Jonna upeasta boksista!

meikkimuijan boksi

20221122_143004

Mitä mieltä olet sisällöstä? Mikä tuotteista vaikutti kiinnostavimmalta?

 

LUE MYÖS:

Meikkimuijan kosmetiikkaboksi

Glow Hub The Hydration Hero Serum

4 kommenttia

  1. Charming Nails kirjoitti:

    Hieno sisältö! Huulipuna on kyllä vähän villin värinen, joku kaikille sopivampi sävy olisi ollut parempi. Itse en välittäisi myöskään Suvan paletista enkä ihoöljystä, mutta kaikki muut loistavia tuotteita ja ehdottomasti rahan arvoisia 🙂

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Joo se on kyllä aika villi 😄 Mutta kokonaisuus on kyllä tosi kiva 🙂

  2. Anna- Glitteriaddikti kirjoitti:

    Olipa ihana boksi! Mieletön setti <3 Nuo Suvat on aivan ihania!

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      On kyllä hyvä setti! Suvan tuotteet on mulle uusia, niin kiva päästä testailemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *