Hae
Purkkisirkus

Maailman paras puhdistusöljy

*Sisältää mainoslinkkejä

Maailman paras puhdistusöljy. Aika paljon sanottu. Tämä tuote on herättänyt todella paljon ihastusta ympäri maailmaa! *Ma:nyo Pure Cleansing Oil on peräti 14 kasviöljyä sisältävä puhdistusöljy, joka on saavuttanut oikean kulttimaineen. Ostin sen siis itsekin testiin ja ihastuin!

maailman paras puhdistusöljy

Ma:nyo on nyt todella suosittu korealainen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet ovat laadukkaita ja sisältävät suuret pitoisuudet luonnollisia ainesosia. Manyo Company on perustettu vuonna 2012 ja sen tuotteista tuli nopeasti suosittuja ympäri maailmaa. Tuotteita saa nykyään myös Suomesta, mikä on huikea juttu! Koreankielinen sana manyo tarkoittaa velhotarta eli noitaa. He itse vertaavatkin luonnollisten raaka-aineiden sekoittelua taikajuoman valmistamiseen!

Ma:nyo Pure Cleansing Oil

Öljy on ihanan kullankeltainen ja sisältää tosiaan paljon erilaisia kasviöljyjä mm. jojoba- ja arganöljyä. Öljy sisältää myös riisiuutetta, joka tasapainottaa ihoa. Puhdistusöljyssä on kevyt yrttinen tuoksu, jopa hieman sitruksinen. Ei mikään voimakas ja se haihtuu, kun öljyn on huuhdellut kasvoilta.

Öljy on koostumukseltaa paksuhkoa, mutta ei liian paksua. Se on tosi riittoisaa ja levittyy hyvin kasvoille. Öljy emulgoituu hyvin veden kanssa ja muuttuu maitomaiseksi. Se myös huuhtoutuu iholta vaivattomasti, mikä on minulle tärkeä ominaisuus.

maailman paras puhdistusöljy

Tällä tuotteella meikit lähtevät todella hyvin eikä erillistä meikinpuhdistusainetta tarvita. Ripsareita ei tarvitse hinkata vaan ne sulavat öljyn mukana pois. Olen aika tarkka silmänympärysihon kanssa enkä tykkää sitä hinkata kovasti. Öljy poistaa tehokkaasti myös vedenkestävän meikin!

Puhdistusöljy puhdistaa lisäksi ihohuokoset ja vähentää mustapäitä. Öljy liuottaa talin ihohuokosista ja lopputuloksena on puhtaampi ja hehkuvampi iho. Tuotteessa on matala pH, joten se ei ärsytä eikä kuivata ihoa. Öljy sopii siis mainiosti käytettäväksi aamuin illoin, mutta suosittelen käyttämään öljyputsaria ainakin iltaisin.

Maailman paras puhdistusöljy

Monilla on käsitys, että puhdistusöljyt eivät sovi rasvoittuvalle iholle. Se on kuitenkin väärin, nimittäin juuri öljyllä poistetaan öljyä. Puhdistusöljyt sopivat ihan kaikille ihotyypeille tehostamaan puhdistusta ja poistamaan meikit tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

20210926_112410

Ma:nyo Pure Cleansing Oil on mielestäni kehunsa ansainnut ja se on kyllä noussut tällä hetkellä omaksi ykkössuosikikseni öljyputsareista! Suosittelen ehdottomasti testaamaan tämän, jos et ole vielä testannut ja kerro ihmeessä minulle sun kokemukset tästä! Puhdistusöljyyn pääset tutustumaan *täältä.

MIKÄ ON SINULLE SE MAAILMAN PARAS PUHDISTUSÖLJY?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

3 x tämän hetken suosikit

Kaksoispuhdistus Skinfoodin uutuustuotteilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.