Hae
Purkkisirkus

Ihon tehokosteutus kangasnaamioilla

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt talven ja pakkasten saavuttua monen iho on ollut kovilla. Huomasin myös itse, että iho meinasi kuivua, joten otin asiakseni ihon tehokosteutuksen. Ihon tehokosteutus on mielestäni tosi helppo tehdä kangasnaamioilla. Pidin 7 päivän kuurin, jolloin käytin yhden maskin joka päivä. Tällä kuurilla sai tosi hyvin kosteutettua ihoa ja samalla sain pienennettyä omia kangasnaamio varastojani, jotka ovat täyttyneet taas aika lailla!

20201207_211559

Valitsin kuurilla käyttämäni 7 naamiota ihan sokkona. Yhden naamion arvoin uudelleen, kun muuten olisi tullut 2 naamiota samalta brändiltä. Tästä tuli aika kiva kombo ja ajattelin nyt vähän tarkemmin esitellä näinä maskeja ja arvioida niiden ominaisuuksia. Mukana on keskenään aika erilaisia naamioita.

epielle unicorn mask

Tämä maski tuli Nomakenolife-kauneusboksissa. Ihan uusi brändi minulle ja mielenkiinnolla lähdin tätä testaamaan. Nimensä mukaisesti naamiossa on yksisarvis-aiheinen kuviointi. Naamiossa oli aika paksu kangas, mutta se asettui kasvoille aika hyvin. Printtikuvio ei nyt ehkä mun kasvoilla ollut paras mahdollinen, mutta menetteli. Naamio oli tosi kosteuttava ja rauhoitti ihoa hyvin. Googletin naamiota netistä ja sitä myydään ainakin heidän omassa verkkokaupassa.

20210109_200127

lyko anti-wrinkle hydrogel face mask

Tämä naamio oli tosi kiva! Olen saman sarjan naamioita käyttänyt jo kesällä ja näistä Lykon ihonhoitotuotteista onkin kesän postaus, jonka löydät täältä. Hydrogel naamiot ovat hieman erilaisia tavallisiin kangasnaamioihin verrattuna. Naamiossa on geelimäinen koostumus ja se on yleensä kahdessa osassa. Naamio on helpompi asettaa kasvoille, kun se ei ole yhtenäinen. Naamio istuu kasvoille hyvin! Se sisältää etananlimaa, hunajaa ja niasiiniamidia. Naamio siis kosteuttaa, kirkastaa ja ravitsee ihoa. Naamiota myydään *yksittäin sekä edullisessa *naamiosetissä.

ihon tehokosteutus

mizon joyful time essence mask acai berry

Mizonin naamiot ovat tosi hyviä perusnaamioita. Kangas on melko ohut ja istuu hyvin kasvoille. Tästä sarjasta on yhteensä 16 erilaista naamiota. Minulla oli nyt käytössä acai berry, joka on tosi kosteuttava naamio. Acai berry on oikea superfood, joka sisältää paljon antioksidantteja. Se suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. Naamio myös pehmentää ja silottaa ihoa. Nämä ovat edullisia perusnaamioita, joita voi pitää aina varastossa ja ostaa vaikka kaverillekin! Naamion löydät *täältä.

20210111_202155

masque me up hemp sheet mask

Tämä naamio oli tosi ihana! Hyvin ohut kangas, joka istui hyvin kasvoille. Naamio sisältää hamppuöljyä, jolla on tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia. Se myös ravitsee ja kirkastaa ihoa. Naamio tuntui iholla kyllä tosi miellyttävältä! Maskin ainesosat ovat myös kiinnostavan erilaiset. Olen tämän maskin saanut muistaakseni jostain kauneusboksista. On kiva, kun niistä saa uusia brändejä, mitä ei Suomen verkkokaupoista saa. Jos kiinnostuit tästä vegaanisesta naamiosta, niin löydät sen täältä.

ihon tehokosteutus

lavera hydrating sheet mask

Luonnonkosmetiikan ystäville markkinoilta löytyy useita kangasnaamioita. Lavera on huippusuosittu brändi ja heillä on todella laaja valikoima tuotteita. Olen jo aikaisemmin kokeillut heidän kangasnaamiota ja nyt oli vuorossa toinen vaihtoehto. Tämä kosteuttava naamio sisältää kosteuttavaa kurkku-uutetta ja rauhoittavaa aloe veraa. Naamio sisältää myös kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, joka tekee ihmeitä kuivalle iholle. Naamion kankaan mittasuhteet olivat hieman erikoiset ainakin silmäaukkojen osalta. Naamio oli myös mielestäni vähän turhan kuiva. Tykkään, että kankaaseen on kunnolla imeytynyt seerumia, mutta tämä naamio tuntui lähinnä nihkeältä. Ei kuitenkaan kuivahtanut kasvoilla liikaa. Naamio löytyy myynnistä mm. *täältä.

20210113_204151

leaders aquaringer mask

Leaders on yksi johtavista korealaisista kangasnaamioiden valmistajista. Ja sen laadun kyllä huomaan. Olen hieman säästellyt näitä maskeja, koska niitä ei saa niin helposti Suomesta ostettua. Laajin valikoima on ulkomaisissa verkkokaupoissa ja eBayssa. Tämä Aquaringer -maski maski on tarkoitettu kuivalle ja kosteusköyhälle iholle, mikä sopii täydellisesti talveen! Ihon tehokosteutus tällä naamiolla on todella helppoa. Jos et ole vielä kokeillut Leadersin maskeja, niin suosittelen kokeilemaan. Käyttämäni naamio taisi olla joku erikoiserä, koska nyt löysin myynnistä vain valkoisella kankaalla olevia naamioita. Naamion löydät mm. täältä.

20210114_200846

laneige two tone sheet mask

Laneige on myös tunnettu korealainen brändi, jonka tuotteet ovat aivan ihania. Nämä two tone-sarjan maskit ovat siitä erikoisia, että yksi maski sisältää kaksi puolikasta, joissa molemmissa on erilainen vaikutus ihoon. Jos sinulla on useita erilaisia, saat niistä koottua juuri oman ihon tarpeisiin sopivat puolikkaat. Minulla oli vain yksi naamio, joka on kosteuttava ja kirkastava. Pinkki puolikas kirkastaa ja sininen kosteuttaa. Naamion kangas oli jännä mikrokuituinen! Se oli todella ohutta, mutta asettui hyvin kasvoille. Silmäaukot eivät olleet ihan parhaat mahdolliset. Täältä näet kaikki erilaiset two tone maskit.

20210115_212642

Olen aiemminkin tehnyt 7 päivän kangasnaamiokuureja. Niillä on kiva buustata ihonhoitoa ja samalla saa kokeiltua erilaisia kangasnaamioita. Ihon tehokosteutus on tässä isossa osassa ja erilaisilla kangasnaamioilla saa todella laaja-alaisesti kosteutettua ihoa.

ihon tehokosteutus

onko ihon tehokosteutus kangasnaamioilla tuttua?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kaksoispuhdistus Skinfoodin uutuuksilla

MITOMO – Japanilaista ihonhoitoa parhaimmillaan

6 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Sheet maskit ovat kyllä ihan best kuivalle iholle. Itse käytän sheet maskeja noin kerran viikossa. Nyt talvella käytän Erisan+ prebioottista sarjaa, joka pitää ihon kosteutettuna ja kimmoisana <3

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Ne on kyl huippuja, kun saa helposti kosteutettua ihoa! Toi Erisanin sarja kuulostaa kyl hyvältä 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  On, mutta käyttö on nyt viime aikoina taas jäänyt. Jospa sitä tästä taas innostuisi 😀

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mullakin hieman vaihtele, että miten jaksan niitä käyttää 🙂

 3. Katinkontti kirjoitti:

  Vaihtoehtoja näköjään löytyy! Itse en ole koskaan harrastanut naamioita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.