Hae
Purkkisirkus

Bette Box huhtikuu – Fresh it Up

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box on jälleen täällä. Näin kevään kynnyksellä teema oli todella sopiva Fresh it Up. Keväällä usein halutaan hieman freesaantua talven jäljiltä ja aletaan jo odottaa kesää. Tässä kuussa boxi sisälsi tosi kivoja tuotteita!

20190409_214544

Jos Bette Box ei ole vielä tuttu, niin *täältä pääset tutustumaan siihen paremmin. Tämä on siis kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi, jonka sisältö on yllätys. Boksi sisältää 4-5 tuotetta, joista osa on matka- tai näytekokoisia. Ja eikun sisällön kimppuun.

Fig & Rouge Hydra-Pore Velvet Cream (40€/30ml)

Tämä on mielenkiintoinen tuote. Yhdistelmä kosteusvoidetta ja primeria! Tuote lupaa tehdä iholle mattaisen, kosteutetun ja samettisen tuntuisen pinnan. Se sisältää A-, C- ja E-vitamiineja sekä hyaluronihappoa, jotka palauttavat iholle sen luonnollisen hehkun. Primeria levitetään erityisesti T-alueelle ja laajentuneiden ihohuokosten päälle. Primerissa on melko mieto tuoksu, joka on kiva kasvotuotteissa. Tämä on todella kiinnostava tuote ja menee testiin pikimmiten. Saimme boksista täysikokoisen tuotteen.

20190409_214651

Loreal Paris Elvital Color-Vive Purple (5,90€/200ml)

Jes! Hopeashampoo! Näitä on niin kiva testata. Ja kiva, että tuli ihan markettiuutuus, joka on kaikkien saatavilla helposti. Tämä vaikuttaa aika pigmenttiseltä, joten odotan innolla mitä se saa aikaan. Hopeashampoo on siis tarkoitettu vaalennetuille hiuksille poistamaan keltaisuutta. Tummahiuksiset eivät tarvitse tälläistä ollenkaan. Sitä voi kuitenkin käyttää myös ruskeisiin hiuksiin kylmentämään lämpimiä sävyjä. Tuote oli täysikokoinen.

bette box

Ikoo Infusions Hair Fresh-Ups (9,90€/8kpl)

Tässä vasta söpö pakkaus! Ja hauska tuote. Olen tästä uutuusbrändistä kuullut somessa, mutta nyt pääsen testaamaan. Kysessä on siis vähän niin kuin kuivashampoolaput. Tarkoitus on hieroa lappua hiusten tyveen ja hiuspohjaan. Hiukset raikastuvat ja rasvaisuus katoaa. Saimme vain yhden lapun, joten en tiedä miten pitkälle se riittää, mutta kokeillaan. Näppärä ottaa mukaan vaikka mökille.

20190409_214709

Lumene Essential Volume Mascara (9,90€/kpl)

Seuraavaksi boksista löytyi Lumenen uutuus ripsari. Kyseessä on tuuheuttava ja taivuttava ripsari. Lumenen ripsarit eivät ole olleet mitään parhaita, mutta tätä kyllä kokeilen mielelläni. Tässä on aika siro kuminen harja. Ripsari sisältää ripsiä hoitavaa tupasvillaa sekä tuuheutta tuovia luonnollista alkuperää olevia kuituja. Saimme ihan täysikokoinen putkilon, joten testattavaa riittää.

bette box

N.A.E. Idratazione Deodorant (4€/50ml)

Dödöjä on tullut Bette Boxista aika säännöllisesti. Tämä on täysin uuden vegaanisen brändin tuote. Vegaanisuus on nyt muodissa myös kosmetiikassa, joten kiva testata tätä. Vähän aina epäilen luonnonkosmetiikan dödöjä, mutta olen löytänyt ihan hyviä vaihtoehtoja normi antiperspirantille. Testiin siis menee. Dödön tuoksu on tosi kiva eikä liian yrttimäinen. Se sisältää luomulaatuista viikunaa ja hibiskus-kukan uutetta. Pakkaus oon muuten 100% kierrätettävä! Toisilla tuli tämän tilalla saman brändin suihkugeeli. Dödö tuli täysikokoisena.

bette boxNäiden tuotteiden lisäksi tuli vielä hajuvesinäyte Kenzolta. En juurikaan välitä tuosta Flower by Kenzo-tuoksusta, joten se lähtee kiertoon. Muuten Bette Box oli tässä kuussa todella hyvä! Täysikokoisia tuotteita oli neljä sekä tuo hiustenraikastuslappu ja tuoksunäyte. Tykkäsin kyllä tästä kokonaisuudesta. Oli myös kiva, kun mukana oli noin monta ihan uutuustuotetta, joita itse bloggaajana aina halajan.

Jos sinulta vielä uupuu oma Bette Box tai haluaisit ilahduttaa sillä jotain kaveria, niin nyt siihen on mahtava tilaisuus! *Täältä pääset tilaamaan!

Miltä tämän kuun Bette Box vaikutti?

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Bette Box maaliskuu – Katseet yksityiskohtiin

Bette Box helmikuu – Love Is In the Hair

12 kommenttia

 1. Sissi kirjoitti:

  Ilmeisesti vaaleahiuksiset ovat saaneet tuon hopeashampoon ja me muunsävyiset jotain muuta. Mulle tuli kollageenivalmiste. Tosi hyvä boksi kyllä!

 2. Maarit R kirjoitti:

  Minulla on ruskeat hiukset mutta hopea shampoo silti tuli. Mieluusti oisin ottanut kollageenivalmisteen, kun tuo shampoo ei tule käyttöön.

 3. Anni kirjoitti:

  Hopeashampoo menee heti kyllä ostoslistalle. Enpä edes olisi osannut sitä etsiä marketin hyllystä, joten kiitos vinkistä! 🙂 Olen tummatukkainen, mutta värjäilen paljon shokkiväreillä hiuksia ja niiden pohjan on hyvä olla mahdollisimman vähän keltainen, joten tämä tulee ehdottomasti hankittua! Kuivashampoolaput kuulostaa myös tosi mielenkiintoisilta. Niitä voisi kuljettaa mukana matkustellessa.

 4. Sini kirjoitti:

  Uuu vau, tässäpä vaikutti olevan kiinnostavia tuotteita! Varsinkin toi Lumenen ripsiväri kuulostais kiinnostavalta 🙂

 5. Johanna / P.S. Never Stop Smiling kirjoitti:

  Mäkin just hehkutin blogissa tätä huhtikuun boksia, tykkäsin ihan tosi paljon! Juurikin näin monta uutuutta oli ihan mahtava juttu

 6. Iina / MouMou kirjoitti:

  N.A.E tekee kyllä hyvät dödöt! Mun suosikki niiltä on se rosmariinilta tuoksuva. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.