Hae
Purkkisirkus

FOREO LUNA Play Plus

*Sisältää mainoslinkkejä

Minulla on ollut tämä ihana ihonpuhdistuslaite käytössä kesästä asti. Enkä kyllä vaihtaisi pois! Foreo on ollut jo muutaman vuoden pinnalla eri blogeissa ja monet ovat näitä tuotteita kovasti ylistäneet. Liityn ilomielin tähän ylistyskuoroon. Minulla on käytössä siis tämä *Play Plus -malli, josta nyt kerron enemmän. Koko valikoima on myynnissä *Elevenillä ja sieltä voi tutkia eri laitteiden eroavaisuuksia.

FOREO LUNA Play Plus on paristokäyttöinen ihonpuhdistuslaite. Laitteen pinta on silikonia ja laitteessa on kaksi erilaista silikonipintaa, joiden erikoisillä nystyröillä iho puhdistuu todella tehokkaasti. Ohuet nystyt puhdistavat ihon hellävaraisen tehokkaasti ja yläosassa olevat paksummat nystyt auttavat puhdistamaan tehokkaasti nenän ja otsan alueet.

Laite hyödyntää T-Sonic-teknologiaa, joka perustuu nopeaan värähtelyyn. Laite värähtelee jopa 8000 kertaa minuutissa. Värähtely irrottaa iholta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista sekä poistaa meikin rippeitä.

Laitteen käyttö on todella helppoa ja miellyttävää. Laitteen takana olevasta virtanapista laite päälle ja menoksi! Värähtely tuntuu iholla kivalta ja tehokkaalta, mutta ei liian kovalta. Laitteella puhdistetaan ihoa kerralla minuutin verran.

Käytännössä ensin puhdistan ihon öljypohjaisella puhdistusaineella, jolla irtoaa meikki todella hyvin. Tämän jälkeen levitän iholle vesiliukoisen vaahtoavan puhdistusaineen, jota hieron Foreon avulla. Foreota käytetään siis minuutin verran, jonka jälkeen kasvot huuhdellaan vedellä. Puhdistuksen jälkeen kasvot tuntuu todella pehmeältä ja puhtaalta. Tälle pohjalle on kiva jatkaa illan ihonhoitorutiinia!

Minulla on pintakuiva sekaiho ja mustapäitä esiintyy jonkin verran. Näihin Foreo on kyllä auttanut yhdessä muun ihonhoitorutiinin kanssa. Suosittelen kokeilemaan tällä hieman edullisemmalla laitteella ensin. Tässä mallissa on vaihdettava paristo ja laite on tietysti täysin vedenkestävä. Kalliimmissa Foreo -laitteissa pystyy värähtelyn voimakkuutta säätämään ja eri ihotyypeille on erilaisia nystyräpintoja. Tämä malli on ollut mielestäni kuitenki hyvä aloitusmalli. Kooltaan laite on hyvin käteensopiva ja siitä saa hyvän otteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.