Hae
Purkkisirkus

1.12.

Joulukuu on vihdoinkin täällä! Voi uppoutua joulun tunnelmaan ja alkaa intoilemaan koristeista ja lahjoista. Olen todellakin jouluihminen. Rakastan joululahjojen miettimistä ja jouluisissa kaupoissa kiertelyä.

Myös joulukalenterit ovat lähellä sydäntäni. Viime vuonna ostin ensimmäistä kertaa kosmetiikkakalenterin ja se oli kyllä ihana. Tänä vuonna oli siis hankittava se myös! Aikasemmassa postauksessa jo vähän esittelinkin ostamaani kalenteria. Tänään sain viimein avata ensimmäisen luukun! Se olikin jännää!

Kalenteria on hehkutettu nyt toista kuukautta eri blogeissa ja vihdoin näemme onko se kaiken tämän hehkutuksen arvoinen. Ensimmäinen luukku oli kyllä minulle mieluinen! Luukku sisälsi Swiss Clinicin tuotteen, joka olikin todella mielenkiintoinen ja olen kuullut siitä kehuja! Avaan joka päivä luukun ja siitä on videota katsottavissa mun Instagramissa ja myöskin snäpissä! Lisäksi ajattelin koota tänne neljän luukun tuotteet aina yhteen ja esitellä niitä hieman enemmän.

Minkälaisia joulukalentereita teillä on? Oletteko jouluihmisiä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.