Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Rasvaisen ihon uutuustuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko
*Sisältää mainoslinkkejä

Rasvaisen ihon hoito on välillä haastavaa. Minulla on sekaiho, mutta välillä se yltyy rasvottumaan runsaammin. Olen nyt testaillut Dewytreen uusia kalamiinia sisältäviä kasvovettä ja -voidetta. Nämä osoittautuivatkin todella tehokkaiksi rasvaisuuden hillitsijöiksi! Ihosta tuli kuulas ja melko mattapintainen.

kalamiini – rasvaisen ihon ystävä

  • kalamiini on vaaleanpunaista jauhetta
  • koostuu sinkki- ja rautaoksidin sekoituksesta
  • rauhoittaa ihoa ja sillä on myös antiseptinen vaikutus
  • hillitsee ihon kutinaa

girl-3141766_1920

dewytree The Clean lab ac dew calamine toner

Tämä kasvovesi yllätti positiivisesti. Koostumus on hyvin vesimäinen. Erikoisuutena on pullon pohjalla oleva kalamiinijauhe. Kasvovesi kuuluu sekoittaa hyvin ennen käyttöä, jotta jauhe sekoittuu tasaisesti nesteeseen. Kasvovesi sisältää kalamiiinia jopa 3200mg. Jauhetta on ihan reilu määrä, melkein kolmannes pullon korkeudesta! Tuotteen tuoksu on raikas.

Pullon sekoittamisen jälkeen ota kasvovettä kädelle ja taputtele iholle. Tätä voi hyvin myös kerrostaa. Kalamiinin lisäksi kasvovesi sisältää mm. vesimeloniuutetta sekä teepuuöljyä. Kasvovesi myös kosteuttaa ihoa hyvin, vaikkakin välillä minun atooppinen iho kaipaa vielä tehokkaampaa kosteutusta kasvovedeltä. Rasvaiselle iholle varmasti tosi toimiva! Rasvaisen ihon hoito tällä kasvevedellä on kyllä todella helppoa ja miellyttävää. Se on tosi riittoisa ja siihen nähden todella kohtuuhintainen 19,90€. Pullo on 200ml. Kasvoveden löydät *täältä.

rasvaisen ihon hoito

dewytree the clean lab ac dew calamine moisturizer

Jos kaipaat hyvää geelimäistä kasvovoidetta, joka tekee hyvän mattapinnan, niin se on tässä. Voide sekä rauhoittaa että kosteuttaa ihoa. Voide sisältää 240mg kalamiinia. Voiteessa on myös vadelmauutetta, joka kiinteyttää ihoa sekä hillitsee rasvoittumista. Tämä sopii hyvin rasvaisen ihon hoitoon.

Geelimäinen voide imeytyy iholle todella hyvin. Voide sopii myös hyvin meikin alle. Ihosta tulee mattapintainen ja hyvin kosteutettu. Tässä tykkäsin myös isosta pakkauskoosta! 120ml kasvovoidetta on iso määrä, kun normaali rasvapurkki on 50ml. Toinen hyvä juttu itse pakkauksessa on pumppuominaisuus! Näin iso määrä voidetta pilaantuu helposti, jos olisi normaali purkki. Suljettu pumppupullo säilyttää voiteen paljon paremmin käyttökelpoisena, kun se ei pääse kontaminoitumaan. Voide on samanhintainen kuin kasvovesi eli 19,90€. Voiteen löydät *täältä.

Nyt kannattaa muuten kurkata Beautykon muutakin valikoimaa, koska tänä viikonloppuna siellä on Kauneusmessut. I Love Me -messujen peruuntumisen johdosta Beautykon verkkokaupassa on nyt tosi hyviä tarjouksia! Kaikki tarjouset löydät *täältä. Koodilla PURKKISIRKUSSONJA, saat tilauksestasi 3€ lisäalen. Koskee myös aletuotteita. Tarjoukset ovat voimassa 18.10. asti.

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kosmetiikkajoulukalenterit 2020

Cosrx – Tehokkaita happotuotteita ongelmaiholle

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.