Hae
Purkkisirkus

SKINCITY skincare vartalotuotteet

*Sisältää mainoslinkkejä

TUOTTEET SAATU. Olen nyt alkanut panostamaan kasvojen ihonhoidon lisäksi myös vartalonhoitoon. *Skincity on yksi suosikki verkkokauppani. Heidän ammattitaitoiset kosmetologit löytävät aina juuri sopivat tuotteet ja palvelu on todella hyvää ja toimitus nopeaa. Sain testiin Skincityn uusia oman brändin vartalotuotteita. Skincityltä on jo aikaisemmin julkaistu oma kasvojenhoitosarja, josta voit lukea lisää aiemmasta postauksestani. SKINCITY skincare vartalotuotteet on upea kokonaisuus, josta löytyy erilaisia tuotteita ihan jokaiselle iholle.

skincity skincare vartalotuotteet

skincity skincare edullista ja laadukasta

Olen tykästynyt kovasti tähän ideologiaan, että kehitetään vartalotuotteita, jotka eivät ole kalliita, mutta kuitenkin sisältävät paljon ihania ja tehokkaita ainesosia. Sarja sisältää 9 hoitotuotetta sekä silikonisen vartaloharjan, jolla saa tehostettua mm. vartalokuorintojen käyttöä. Sain itse testiin 5 minulle sopivaa tuotetta sekä vartaloharjan. Oma ihoni on hieman atooppinen ja kärsin myös keratosis pilariksesta. Löysin tosi kivoja tuotteita näistä uutuuksista.

Lue myös:

Keratosis pilaris – Kosmeettinen ihosairaus

Saamani tuotteet loivat yhdessä laajan kokonaisuuden, jossa on tuotteita niin peseytymiseen kuin ihon kuorintaan ja hoitoon. Miedot tuoksut ja ihanat koostumukset tuovat miellyttävyyttä ihonhoitoon. Olen ollut aika laiska vartalon ihonhoitaja, mutta näihin tuotteisiin on helppo tarttua. Hoitavat koostumukset myös parantavat ihon kuntoa ja siten kannustavat jatkamaan käyttöä.

ilmainen ihotesti

Saamani tuotteet valikoituvat jälleen ihotestin avulla. Skincityn sivuilla voi tehdä *ilmaisen ihotestin, jonka vastausten perusteella koulutetut kosmetologit valitsevat sinulle sopivat tuotteet. Saat tuotesuositukset sähköpostiisi 3 arkipäivän kuluessa. Voit itse päättää mitkä tuotteista haluat ostaa. Ihotestissä voit rajata tuloksia esimerkiksi vain yhteen haluttuun brändiin, jolloin kosmetologi valitsee kyseisen brändin tuotteista sinulle sopivat. Voit myös antaa ihan vapaat kädet ja silloin komsetologi valitsee kaikista heidän valikoimissaan olevista brändeistä sinulle sopivimman ja ehdottaa tuotteita. Tuote-ehdotusten mukana tulee myös tuotteiden käyttöohjeet sekä oikea käyttöjärjestys varsinkin kasvojenhoito tuotteissa.

Sain ihotestin perusteella seuraavat tuotteet:

Näistä tuotteista ehdottomia suosikkejani ovat suihkuöljy, happoja sisältävä geelimäinen emulsio sekä vartaloöljy. Myös sarjan vartalovoide on todella kiva ja se imeytyy nopeasti eikä tahmaa. Suihkuöljy emulgoituu veden kanssa ja huuhtoutuu hyvin iholta. Iho tuntuu tosi pehmeältä suihkun jälkeen. Suihkuöljy sisältää manteli- ja kauranjyväöljyä, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Tuotteessa on raikas sitruksinen tuoksu.

20200320_141907

AHA- ja PHA-happoja sisältävä geelimäinen emulsio on todella tehokas! Tuote siis levitetään puhtaalle, kuivalle iholle eikä sitä huuhdota pois. Tuotteessa olevat hapot kuorivat ihon pintaa kevyesti, jolloin ihon pinta tasoittuu ja sen väri paranee. Todella hyvä tuote keratosis pilariksesta kärsiville!

C-vitamiinia sisältävä vartaloöljy on ihana lopetus vartalonhoidolle. Olen tätä laittanut yksinään esimerkiksi sääriin ja käsivarsiin sekä vartalovoiteen päälle koko vartalolle lukitsemaan kosteuden iholle. Tuotteen sisältämät skvalaani, karitevoi ja auringonkukkaöljy, kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Öljy on koostumukseltaan ohut ja se imeytyy hyvin eikä jätä iholle tahmaista pintaa.

skincity skincare vartalotuotteet

Kaikki SKINCITY skincare vartalotuotteet löydät *täältä. Tuotteet ovat todella kohtuuhintaisia ja niissä on selkeät ohjeet käyttötarkoituksesta. Suosittelen tekemään ihotestin ja kokoilemaan omalle iholle sopivia tuotteita.

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Skincity Stick Collection – 4 tuotteen minirutiini

SKINCITY skincare – Kosmetologien kehittämä ihonhoitobrändi

 

Yksi kommentti

  1. Laura kirjoitti:

    Olisiko alennuskoodia SkinCitylle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.