Hae
Purkkisirkus

Glossybox maaliskuu – Girl Boss

*Sisältää mainoslinkkejä

Uusi Glossybox on ilmestynyt. Tällä kertaa teemana oli Girl Boss, joka sopii hyvin tähän naistenpäivän jälkimaininkeihin. Boksissa olevat tuotteet on valittu kaikille vahvoille naisille!

Glossybox ilmestyy nyt kolmatta kertaa ja niin alkaa myös ilmestymisaikataulu vakiintua. Tämän boksin saapuminen ajoittuu siis nähtävästi aina kuun puoleen väliin. He myyvät kuitenkin koko maaliskuun ajan tätä maaliskuun boksia ja vasta kun huhtikuu vaihtuu niin tulee myyntiin myös huhtikuun boksi. Toisaalta selkeää ja toisaalta tosi erilaista mihin ollaan täällä Suomessa totuttu kotimaisten boksien kanssa.

glossybox

Glossybox on siis kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi, joka sisältää aina viisi kauneustuotetta. Olen tykännyt tästä boksista, koska sen sisältämät tuotteet ovat aika uusia suomalaisille. Itsekin olen törmännyt jo moneen minulle uuteen brändiin. *Täältä voit tutustua tarkemmin Glossyboxiin! Nyt kurkataan tämän kuun boksin sisältö!

Steve Laurant Lip Gloss (18,70€/kpl)

Ekaksi silmiini osui ruusukullan värinen pakkaus. Se paljastui huulikiilloksi. Tuotteen luvataan kosteuttavan huulia ja olevan hyvin pigmenttinen. Brändi on minulle vieras, mutta tämä vaikuttaa tosi kiinnostavalta. Infokortin mukaan huulikiillon sävy piti olla Red Dress, mutta minulle tuli sävy Nude Pop. Tämä on tosi kiva nudesävy, joten olen tähän ihan tyytyväinen. Pakkaus on hauska purkkimallinen, joka on myös hieman erilainen huulikiillolle. Boksissa tuli täysikokoinen tuote.

20190315_203021

Beautaniq Beauty Blush Serum (12,50€/10ml)

Boksista löytyi myös toinen huulille sopiva tuote eli yhdistelmätuote poskille ja huulille. Muistaakseni ensimmäisestä Glossyboxista tuli myöskin tälläinen yhdistelmätuote. Tämä vaikuttaa kyllä kivemmalta. Tuubissa oleva tuote on aika heleä pinkki, joka levittyy ihan hyvin huulille. Poskille tämä sävy tuntuu melko räväkältä, mutta voi tätä kokeilla. Voide on aika pigmenttinen, joten kannattaa lisätä poskille aika varovasti. Tuotteessa ei ole tuoksua ollenkaan. Sain tämän sävyssä Sunrise. En tiedä oliko tästä eri sävyjä jaossa. Luulisin, että boksista tullut tuubi on tuon 10ml, mutta en löytänyt siitä selvää merkintää asiasta.

20190315_202856

Luxie Beauty Fan Brush 560 (17,80€/kpl)

Kolmas meikkituote oli tällä kertaa sivellin. Siveltimet otan aina ilolla vastaan! Boksissa tullut sivellin on viuhkasivellin, joka on valmistettu synteettisestä karvasta. Tästä olen innoissani, koska minulla ei ole kunnollista vihkasivellintä. Tälläinen sivellin soveltuu hyvin korostustuotteiden ja aurinkopuuterin levittämiseen. Voidaan käyttää myös liiallisen puuterin ja luomivärin poistamiseen. Sivellin on täysikokoinen ja se tulee kyllä käyttöön.

20190315_203001

Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer (59,50€/50ml)

Tämä on mielenkiintoinen tuote. Tämä kasvovoide soveltuu kaikille ihotyypeille. Voide sisältää hedelmähappoja ja antioksidantteja, jotka antavat lempeän kuorivan vaikutuksen iholle. Voide sopii hyvin myös meikin alle. Boksista tuli 7ml näytekoko, mikä on ihan ymmärrettävää voiteen melko korkean hinnan vuoksi. Merkki on tuttu, mutta en ole voiteita tältä merkiltä kokeillut, joten innolla otan kokeiluun.

glossybox

Amika Perk Up Dry Shampoo (27,90€/232ml)

Kuivashampoo on aina tervetullutta! On myös kiva kokeilla eri merkkejä ja tutkia onko mistään haastajaa suosikilleni Batistelle. Boksista tullut matkakoko 43,9ml, on näppärä ottaa mukaan vaikka mökkireissulle. Tässä kuivashampoossa on riisitärkkelystä, joka raikastaa hiusten tuoksun ja imee hiuksista rasvaisuutta. Se sisältää myös ravitsevaa tyrnimarjaa. Kokeiluun menee ehdottomasti!

glossybox

Tässä oli tämän kuun Glossybox. Teema oli tosi kiva ja sisältö mielestäni aika kiva myös. Tällä kertaa oli aika meikkipainotteista, mikä varmasti miellyttää monia. Itse tykkään enemmän ihonhoitotuotteista, mutta kiva saada myös uusi meikkejä. Tuo sivellin etupäässä oli mahtava juttu.

Jos kiinnostui Glossyboxista ja haluaisit tilata sen itselle tai lahjaksi niin tee se *täältä! Tilaamalla tämän linkin kautta, saat ensimmäisestä boksista -20% alennusta! Nyt on hyvä tilaisuus tutustua tähän uutuus boksiin hieman halvemmalla. Saatavilla on eripituisia tilausjaksoja.

 

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kiinnostavimmat kauneusboksit

Tilaukseni Nordicfeel -verkkokaupasta

Too Faced nyt saatavilla Lookfantasticilta!

10 kommenttia

 1. Jasu kirjoitti:

  Ihana teema ja kivan oloisia tuotteita! Amikaa onkin pitänyt kokeilla vegaanisuutensa puolesta jo pitkään, mutta jotenkin olen vaan unohtanut koko homman 😀 Kiitos muistututksesta 😉

 2. Maria kirjoitti:

  Tuo kuivashampoo vaikutti hyvältä, ja tekisi mieli kokeilla 🙂

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä yritin tuota Blush Serumia tihrustella sävyn suhteen, mutta olevinaan en siinä mitään nimeä nähnyt – pitää ehkä uudemman kerran vielä vilkaista 😀

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/03/glossybox-maaliskuu.html

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mulla luki siinä viivakoodin kohdassa. Kuvittelin et se oli se sävy. Mut en löytänyt sitä et minkä kokonen toi tuubi on 😀

 4. Tia kirjoitti:

  Vaikutti kyllä ihan hyvältä boksilta! Itselleni tuli helmikuun boxi ja olin siihen myös oikein tyytyväinen.

 5. Sini kirjoitti:

  Oi vitsi miten kivan ja mielenkiintoisen oloisia tuotteita! Mitä näitä postauksia oon lukenu, niin tää Glossy box vaikuttaa jopa kivemmalta kuin Bette box 🙂 Ois kiva lukea sulta vertailupostaus näiden kahen boksin väliltä, jos et oo sellaista vielä tehny!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.