Hae
Purkkisirkus

Löwengrip Count On Me – Deodorantti, joka sekoitti somen!

*Sisältää mainoslinkkejä

Kevään ja kesän aikana on kosmetiikkapiireissä kohistu uskomattoman tehokkaasta dödöstä. Kyseessä on kyllä tarkemmin sanottuna antiperspirant, joka selittää tuotteen tehokkuutta. Brändin perustaja on ruotsalainen bloggaaja ja yrittäjä Isabella Löwengrip. Brändi sisältää tuotteita niin ihnohoitoon kuin hiuksillekin. Heidän tunnetuin tuote ainakin Suomessa on varmasti deodorantti Löwengrip Count On Me.

20190310_110529Tilasin kehutun dödön itselleni testiin ja vakuutuin siitä heti alkuunsa! Ensimmäinen mukava yllätys oli se, että deodorantti onkin roll on eikä voidemainen, niinkuin ensiksi luulin tuubimaisen pakkauksen vuoksi! Olen ehdottomasti roll on dödöjen ystävä, vaikka olen kyllä kokeillut myös voidemaisia ja niissäkin on hyviä vaihtoehtoja.

Deodorantista on kolme eri versiota, joista tämä Löwengrip Count On Me on noussut melkein jo kulttimaineeseen. Tuotteen tuoksu on minusta ihanan raikas, mutta kuitenkin mieto eikä se löyhkää kainaloissa joka kerta kun käsiä heilauttaa. Se sisältää shea pähkinää, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tuote on myös todella riittoisa! Ostin omani maaliskuun alussa ja sitä on vieläkin jäljellä vähän. Ja olen siis käyttäny tätä päivittäin maaliskuusta lähtien ainoana dödönä! Tuntuu, että aiemmin käyttämäni dödöt ovat loppuneet paljon aikaisemmin. Pääset tutustumaan tuotteeseen tarkemmin *täältä.

löwengripHinta on tässä hieman kalliimpi kuin perus markettidödöissä, mutta rakastuin tähän kyllä todenteolla! Suosittelen ehdottomasti testaamaan, koska hintaa hieman lievittää tämän todella riittoisa pakkaus. Tai siis pakkaus on aika normi 50ml, mutta pienempi roll on pää varmasti tekee sen, ettei tuotetta tule järkyttävää määrää kerralla ja näin se riittää pidempään. Kaikki Löwengirpin tuotteet löydät *täältä.

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Fillerina – Täyteainehoito ilman neuloja

Blogihaaste – 25 kysymystä ihonhoidosta

8 kommenttia

 1. Melissa kirjoitti:

  On hyvä, jos löytää itselle sopivan tuotteen. Meillä pojilla on voimakas hienhaju ja mineraalikivi on auttanut siihen, ja minä käytän itse tehtyä, joka pitää hien loitolla.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ajattelin, että tämä maksaa ihan tuhottamasti, mutta itseasiassa voisin kyllä itsekin tuon verran satsata hyvään deoon 🙂

 3. Laura Linnea kirjoitti:

  Vaikuttaa hyvältä tuotteelta! Itse en ole moneen vuoteen uskaltanut vaihtaa dödöä, kun edellinen luottokappaleeni alkoi yhtäkkiä aiheuttaa ihottumaa. Nyt hyvän löydettyäni pelottaa vaihtaa toiseen ainakaan pelkän kokeilun vuoksi.

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Mielenkiintoinen tuote. Hyvään deoon kannattaa aina satsata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.