Hae
Purkkisirkus

Goodiebox tammikuu 2021 – The ’… and breathe out’ Box

*Sisältää mainoslinkkejä

Goodiebox tammikuu on saapunut! Tammikuu alkoikin kunnon pakkasilla ja lumikaaoksella, joten nyt on hyvä hetki käpertyä viltin alle ja hemmotella itseään ihanilla kosmetiikkatuotteilla. Rauhoittavan sininen boksi kätki sisäänsä jälleen ihan uusia tuttavuuksia. Hemmottelua sekä kasvoille että vartalolle! Kurkataan siis tarkemmin, mitä boksista löytyi.

20210116_105401

verso nourishing Cream (90€/50ml)

Olen tutustunut Verson tuotteisiin jonkun verran, mutta tämä kasvovoide on testaamatta. Tämä voide on ravitseva ja intensiivisesti kosteuttava. Se sisältää runsaasti niasiiniamidia, joka vahvistaa ihon suojausta sen uloimmalla kerroksella, hoitaa kuivaa ihoa, silottaa juonteita ja ryppyjä sekä vähentää punoitusta ja hyperpigmentaatiota. Varsin hyvä voide siis! Tätä täytyy testata. Saimme tästä voiteesta 15ml näytekoon. Versoa myy ainakin *Skincity.

20210116_104921

karmameju renew face brush (41€)

Seuraava tuote on kuivaharja kasvoille. Laadukkaan näköinen puuvartinen harja on tarkoitettu siis stimuloimaan pintaverenkiertoa, sidekudosta ja herättämään iho yön jäljiltä. Kuivaharjaus on tarkoitus tehdä aamuisin ennen suihkua ja ihonhoitorutiinia. Harjaus tehdään kuivalle iholle. Itse käytän kasvoharjana Foreota, joten en usko tälle olevan tarvetta. Harja on tyylikkään näköinen, mutta aika arvokas mielestäni tavalliseksi harjaksi.

20210116_105112

ya.be feed your skin, feed your mind face mask (20€)

Tässä pirteässä tuubissa on ravitseva ja rauhoittava kasvonaamio, joka sisältää otsonoitua auringonkukansiemenöljyä. Naamion annetaan vaikuttaa iholla 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdotaan pois. Mukana tuli myös koodi, jolla voi kuunnella rentouttavan podcast jakson samalla kun naamio vaikuttaa. Tuote tuli täysikokoisena.

goodiebox tammikuu

dr. botanicals cocoa noir time reverse facial serum (108€/30ml)

Ihana ylellinen seerumi! Tuote on luonnonkosmetiikkaa ja oikeaa luksusta siinä kategoriassa. Tämä anti-age seerumi ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Luonnolliset öljyt ja kasvien ravinteet parantavat ihon ulkonäköä ja varmistavat raikkaan nuorekkaan ihon. Odotan innolla tämän testaamista, koska ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat pyrkimään pintaan. Saimme seerumista 15ml matkakoon, josta riittää kyllä hyväksi toviksi testattavaa.

goodiebox tammikuu

terre de mars 008 reddition body cleanser (19€)

Kasvojen hoidon lisäksi ei kannata unohtaa vartalonhoitoa! Tämä vartalonpesuaine on kevyesti vaahtoava, aromaattinen ja pehmeä. Se sisältää kahvia ja rosmariiniuutetta sekä ripauksen aloe veraa, jotka ravitsevat  ja silottavat ihoa. Tämä brändi on täysin vieras minulle, mutta tuote kuulostaa kyllä tosi kiinnostavalta. Tuote tuli täysikokoisena.

20210116_104808

Tässä oli kokonaisuudessaan Goodiebox tammikuu. Mielestäni kokonaisuus oli hyvä ja mukana oli ihan uusia brändejä, mikä tuo aina lisää mielenkiintoa. Ihanaa hemmottelua pakkaspäiville. Jos sinua kiinnostaa tilata itselle tai lahjaksi Goodiebox, löydät ohjeet täältä.

goodiebox tammikuu

 

mitä pidit tammikuun goodieboxista?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Goodiebox joulukuu 2020 – Wrap it Up

Goodiebox lokakuu – The ”Myself Zone” Box

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *