Hae
Purkkisirkus

Benton – Tutustumisen arvoinen korealainen merkki

*mainoslinkki

Korealaisista merkeistä yksi parhaiten tunnettu ja todella suosittu merkki on Benton. Valmistusaineet ovat laadukkaita ja ihoystävällisiä. Bentonin tuotteet ovat ihon hyvinvointia lisääviä ja auttavat palauttamaan ihon luonnollisen vahvuuden. Benton-tuotteet on pakattu yksinkertaisiin pakkauksiin ja ne ovat täynnä kiinnostavia aktiiviaineita, jotka huolehtivat ihon hyvinvoinnista innovatiivisen teknologian avulla.

Bentonin pakkaukset ovat mielestäni kivan simppelit, mutta värejä on kuitenkin käytetty. Useat tuotteet ovat pumppupulloissa, mikä on todellakin plussaa. Suosituimmaksi tuotelinjaksi on muodostunut Snail Bee High Content, jonka tuotteiden koostumuksissa vesi on suureksi osaksi korvattu mm. ihoa uudistavasta vaikutuksestaan tunnetulla etanaseerumilla. Etanatuotteet ovat todella suosittuja ja olen ainakin itse tykännyt niistä kovasti myös muiden merkkien valikoimista. Tämän tuotelinjan tuotteet sisältävät etanaseerumin lisäksi myös mehiläismyrkkyä.

Tästä tuotelinjasta minulla on käytössä *Snail Bee High Content Skin eli kasvovesi, *Snail Bee High Content Essence ja *Snail Bee High Content Cream. Olen todella ihastunut näihin tuotteisiin! Varsinkin tuo essence on todella ihana. Koostumus on todella paksu geeli, mutta se imeytyy ihoon kuitenkin todella hyvin. Kasvovoide on myös hyvä. Sen valmistuksessa on käytetty korkeaa lämpötilaa ja höyrytysteknologiaa optimaalisesti vaikuttavan tuotekoostumuksen luomiseksi. Aluksi voide tuntuu melko paksulta ja jotenkin ”tunkkaselta” iholla, mutta imeytyy kyllä ihoon todella hyvin. Iho jää hyvin kosteutetuksi eikä ollenkaan rasvaiseksi. Omalle sekaiholle ollut tosi kiva voide!

Osassa Bentonin tuotteita on käytetty myös korealaiseen tapaan trendikästä raaka-aineiden fermentointia, joka pilkkoo aktiiviaineet ihon paremmin hyödyntämään muotoon. Minulla on käytössä tämän tuotelinjan *Fermentation Essence, joka on kyllä todella hyvä. Koostumus on todella vesimäisen ohut ja hoitoneste imeytyy iholle alta aikayksikön. Olen saattanut käyttää rutiinissani ensin tätä ohuempaa essencea ja tämän päälle vielä tuota aikaisemmin mainittua etanaessencea. Tykkään!

Melkeinpä kulttimaineeseen noussut *Aloe DHA Skin Toner  on yksi oma suosikkini korealaisista kasvovesistä. Tuotteen vesi on korvattu 80% aloe veralla, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Se sisältää lisäksi etanaseerumia, kosteutta tehokkaasti sitovaa hyaluronihappoa sekä 0,5% salisyylihappoa (BHA), joka auttaa säännöllisellä käytöllä pitämään ihon kirkkaana. Tämä on ollut nappivalinta sekaiholleni! Suosittelen kokeilemaan. Kasvoveden BHA -pitoisuus on niin alhainen, että se soveltuu hyvin päivittäiseen käyttöön. Se ei ärsytä ihoa, mutta kuitenkin kirkastaa sitä kivasti. Itse käytän tätä kasvovettä aamuin illoin.

Kaiken kaikkiaan Benton on todella hyvä merkki ja valikoimaa on mukavasti ihan Suomen markkinoillakin! Tuotteet eivät ole ehkä ihan kaikista halvimpia, mutta ei mitään sikahintaisiakaan. Jos yhtä tuotetta pitäisi suositella niin se olisi kyllä tuo Aloe DHA toner tai Snail Bee High Content Essence. Rakastan paksuja hoitonesteitä! Bentonia myy Suomessa *eleven, *Bearel ja KOKO SKIN. Nämä ovat myös omat suosikkiverkkokauppani, joista tulee eniten tilattua.

Onko Benton tuttu merkki? Mikä on oma suosikkituotteesi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.