Hae
Purkkisirkus

Silk’n LED Face Mask 100 – valohoitoa kasvoille

*Sisältää mainoslinkkejä

Hyvää uutta vuotta kaikille! Olin ollut viime vuonna kiltti, koska joulupukki toi minulle hartaasti toivomani LED kasvonaamion! Silk’n LED Face Mask 100 on yksi monista markkinoilla olevista maskeista, mutta se valikoitui minulle hinnan ja toimintojen perusteella. Tämä naamio vaikuttaisi olevan melko monipuolinen eikä kuitenkaan monien satojen hintainen.

silk'n led face mask 100

Tutkailin tätä naamiota itseasiassa jo syksyllä, kun kävin Lykon myymälässä Helsingissä. Niinpä oli helppo vinkata tätä joulupukille. Naamio löytyy tietysti myös Lykon verkkokaupasta ja löydät sen *täältä. Lykolla on myös usein tosi hyviä tarjouksia, joten kannattaa kurkkia sivuja säännöllisesti!

Silk’n LED Face Mask 100

Silk’n on yksi maailman johtavia yrityksiä ammattimaisten esteettisten kotihoitolaitteiden markkinoilla. Niinpä myös heidän LED-kasvonaamio on saavuttanut suurta suosiota ympäri maailman. Itsekin tutkin heti käyttäjäkommentteja ja niissä oli paljon positiivista laitteesta, joten uskalsin sen myös itselleni toivoa joululahjaksi.

20231225_202350

Silk’n LED Face Mask 100 hoitaa ihoa LED-valolla, joka on alunperin kehitetty hoitamaan haavoja. Tutkimusten edetessä on huomattu sen korjaavan myös ikääntymisen merkkejä. LED-valohoito stimuloi solujakautumista ja uusien solujen tuotantoa. Erivärisillä LED-valoilla päästää ihon eri kerroksiin, jolloin saadaan eri vaikutuksia. Tämä naamio sisältää 4 eri väriä ja valonlähteitä on 10. Väreillä on omat aaltopituudet, jotka merkitään nm eli nanometri. Mitä suurempi luku, sitä syvemmälle ihoon valo menee. Anti-age vaikutuksia saa syvemmälle menevällä valolla ja esimerkiksi aknea hoidetaan lähinnä ihon pinnassa vaikuttavalla valolla.

silk'n led face mask 100

  • Violetti 425 nm: Violetilla valolla on anti-inflammatorinen vaikutus ihoon. Se tuo myös elinvoimaisuutta sekä pieniä anti-age vaikutuksia.
  • Sininen 463 nm: Sinivalo on tunnettu epäpuhtauksien hoidossa. Se vaikuttaa myös ihon pinnalla ehkäisten aknea aiheuttavia bakteereja sekä hilliten talintuotantoa.
  • Keltainen 592 nm: Keltainen valo vähentää ihon punoitusta ja pehmentää ihoa. Tämä sopii hyvin kuivalle ja herkälle iholle.
  • Punainen 622 nm: Punainen valo menee syvimmälle ihoon. Se vähentää juonteita ja ryppyjä sekä stimuloi kollageenia ja kiihdyttää verenkiertoa.

LED-naamion käyttö

Silk’n LED Face Mask 100 on materiaaliltaan kivan pehmeää silikonia. Tämä takaa hyvän istuvuuden kasvoilla. Naamiossa on 4 tarranauhaa, joilla naamion saa tukevasti pysymään kasvoilla. Voit siis hyvin tehdä vaikka kotiaskareita LED-valohoidon aikana. Naamiossa on kuitenkin pitkähkö sähköpiuha, jonka päässä on naamion säädin. Itse laitoin säätimen paidan sisään, silloin kun kuljin asunnossa naamio kasvoilla.

20240106_115000

Naamio laitetaan pestyille, kuiville kasvoille. Naamion alle ei siis ole tarkoitus laittaa mitään ihonhoitotuotteita. Kun olet saanut aseteltua naamion kasvoille tarranauhojen avulla, valitset halutun hoito-ohjelman. Saatavilla on Manual mode sekä Automatic mode. Manuaalisessa tilassa valitset yhden neljästä väristä ja hoito kestää 10 minuuttia. Automaattimode käyttää kaikkia neljää väriä hoidon aikana ja hoidon kokonaiskesto on 15 minuuttia.

silk'n led face mask 100

Aluksi suositellaan naamion käyttöä joka kolmas päivä 10 minuuttia kerrallaan. Kaksi seuraavaa viikkoa voi naamiota käyttää joka toinen päivä ja neljännestä viikosta eteenpäin vaikka joka päivä. Näin iho tottuu valohoitoon eikä ongelmia pitäisi tulla.

silk'n led face mask 100

Omat kokemukset

Itse olen naamiota nyt käyttänyt melkein 2 viikkoa ja kaikki on sujunut tosi hyvin! Lähempänä ihonpintaa oleva valo (violetti ja sininen) tuntuvat lievänä lämpönä kasvoilla, mutta ei mitää isoa tuntemusta ainakaan minulla. Punainen ja keltainen eivät tunnu miltään. Naamio pysyy hyvin paikallaan eikä sitä tarvi säädellä hoidon aikana.

20231230_211016

Näin lyhyellä käyttökokemuksella voin sanoa, että iho tuntuu kyllä paremmalta. Se on pehmeämpi ja tasaisempi. Olen ollut tosi tyytyväinen tähän naamioon! Jos siis yhtään alkaa kiinnostamaan, niin suosittelen kyllä hankkimaan tämän. Silk’n LED Face Mask 100 on siis myynnissä Lykon verkkokaupassa sekä Lykon myymälässä Helsingissä. Verkkokaupasta näet kätevästi myös myymälän saldon. Löydät naamion *täältä.

Kiinnostaako LED-valohoito? Oletko kokeillut sitä?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Lyko Skincare – Edulliset ihonhoitotuotteet

NOBE Nordic Beauty – Modernia luonnonkosmetiikkaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *